Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Aivopesukoneella ajetaan maatalous alas

Aivopesukone – termi on kieltämättä aika provosoiva, mutta termi kuvaa hyvin ilmastohumppaan liittyvää keskustelua ja lihaverojen sekä muitten juttujen vaatimista. Erityisesti vihervasemmisto demarien johdolla on vaatinut ainakin jossain muotoa lihan ja vastaavien tuotteitten verojen korottamista. Ja kyllähän hallituspuolueitten kommentit ainakin ennen vaalikampanjan alkua ovat viitanneet tähän suuntaan. Siis ilmastohumppaan liittyvä aivopesukone on käytössä ja hysterian nojalla ollaan siis pitemmän päälle ajamassa kotimaista maataloutta ja ruuantuotantoa alas.

Kun tässä perussuomalaisten ehdokkaana on katsellut kilpailevien puolueitten kannanottoja aiheeseen, niin on tullut mieleen – mistä tällainen vihamielisyys kotimaista ruuantuotantoa ja erityisesti kotimaista lihantuotantoa kohtaan on syntynyt? Lähinnä vihervasemmiston ajama kestävän kehityksen arvonlisävero kuulostaa sosialistiselta aivopierulta, jolla nyt ei ainakaan mitään ilmastoa pelasteta. Argumentit asiassa ovat kaikenpäälle olleet täysin älyvapaita ja erityisesti demareita johtavalla ruostuneella rautakangella kommentit ovat olleet hyvin epäselviä. Milloin liha laitetaan verolle, milloin otetaan käyttöön ja milloin lasketaan kasvisten arvonlisäveroa.

Eikö nämä aivopesukoneen pyörittäjät tajua sitä, että tällä tavoin arvonlisäverojärjestelmästä tehdään entistä monimutkaisempi. Ja tällä kotimaisen lihan tilalle ruokapöytiin ilmestyy ulkomaisia kasviksia. Ja se ajaa maataloutta ja erityisesti kotimaista lihantuotantoa entistä ahtaammalle. Tekisi mieli kirota – mutta jääköön. Totean vaan, että hyvää päivää! Maatalouteen pitää nyt ohjata resursseja. Tällä varmistetaan maaseudun säilyminen elävänä ja huoltovarmuus.

Nyt vaalien lähestyessä kepu on alkanut vaalimoodissaan puhumaan kummasti maatalouden ja maaseudun puolesta. Kummasti on nyt unohtunut viime vuoden puolella koko kepua vaivannut ilmastohysteria ja samalla ollaankin niin maaseudun puolue. Kepu on unohtanut tyystin sen, että he ovat olleet omalta osaltaan ajamassa suomalaista maataloutta alas. Samalla muistuu sellainenkin asia mieleen, että jossain kepu on vihjaillut lihaveroista ja eikä kepu ole käynyt ollenkaan näitten vihervasemmistolaisten maatalouden kuristajien kimppuun. Kyllä olisi kannattanut – myös sinulla Ulla Parviainen. Vaalimoodi ei enää auta!

Perussuomalaiset ovat käytännön tasolla ainoa isompi puolue, joka on aidosti maaseudun puolella. Ja me ajamme sitä, että suomalainen maatalous, lihantuotanto ja maaseutu säilyisi. Aivopesukoneella varustetut valtapuolueet ovat ilmastohysterian vuoksi ajamassa suomalaisen maaseudun tyystin alas. Erityisesti tämä näyttää olevan vihertuholaisten agendalla.

Vaalit ovat kahden viikon päästä ja nyt on mainio tilaisuus äänestää Jussi Halla-aho pääministeriksi. Se tapahtuu siten, että antaa äänen perussuomalaisille. Ja Kuusamossa kannattaa äänestää allekirjoittanutta – olen ainoa paikallinen ehdokas, joka on selkeä vaihtoehto tälle ilmastohumppaavalle aivopesukoneelle. Numero minulla on 66.

Näköjään muuten perussuomalaiset nähdään uhkana – Kuusamossakin tänään paljastui järjestelmällinen vaalimainosten repiminen telineistä. Tekijöistä ei tietoa, mutta järjestelmällisyys touhussa paistaa läpi.

Loppukaneettina – äänestämällä perussuomalaiset suurimmaksi – estetään se karmeimman hallitusvaihtoehdon nousu valtaan. Karmein vaihtoehto on punavihreä hallitus vihertuholaisilla – paras on Jussi Halla-ahon johtama isänmaallinen hallitus. Joten menkää uurnille ja äänestetään Suomi takaisin!

Osallistu keskusteluun!


15 kommenttia
gew
#1

Viime kädessä, tai aivoissa, kyse on kemiallisesta aivopesusta. Lihan syönnillä on merkittävä vaikutus aivojen kemiaan, jos tuolla tarkoitetaan solujen jakautumista ja ravinteiden riittämistä solujen herkkien mekanismien säilymisestä toimintakunnossa.

Lihan merkitys ilmastonmuutokseen on yhtä typerä ajatus, kuin asuttaa aurinko. Lihan olemassa oloon tarvitaan ympäristön hiilidioksidia, jossa hiilensidonta tapahtuu sekä ihmiseen että lihakarjaan, kun molemmissa ulosteisiin sitoutuu runsaasti hiilihydraatteja, joka on suoraan kasvillisuuden käyttöön sopivaa ravintoa; eli esim. typpi on siinä muodossa, jota valtaosa kasvikunnasta voi sitä käyttää.

On vain harvoja kasveja, joilla on typensitoja bakteereita juuristossaan, ja voi käyttää ilmakehän typpeä sellaisenaan. On joskus laskettu, että maanpinnan alla on enemmän sienirihmastoa, kuin maanpinnalla kasvillisuutta. Ilman sienirihmastoa maapallolla ei olisi puita. Puukasvi on sienijuurinen, ja tarvitsee runsaasti rikkiä….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

gew
#2

Kasviksien käytön lisääminen on maapallon pohjavesien kannalta tuhoisaa. Vaikka merenpinta onkin noussut vastapaineineen, pohjavesien on arveltu alentuneen luokkaa 24 metriä jääkauden jälkeisenä aikana. Tuo johtuu jäätiköiden sulamisesta pitkällä aikavälillä, mutta myös viljelyn lisääntyminen ojituksineen ja myös metsäojitukset ym. vedenkulutuksen raju kasvua. Maapallolta ei juuri löydy enää mahdollisia uusia viljelyaloja, kaikki kun on jo viljelykäytössä. Tuosta saa hyvän kuvan vaikka lentämällä Espanjan mantereen yllä, viljelykäytössä kaikki, missä vettä on käytettävissä. Suomalaisten pitäisi siis lisätä kasviksien käyttöä lihan sijaan, mistä vesi tuohon, muitakin on miljardeja, jotka syö kasviksia. Kasvihuoneviljely Suomessa vaatii runsaasti energiaa, etenkin talvikautena. Yksi kasvinsyöjän tarvitsema energia ja päästöt sitä kautta saattaa vastata keskiarvona autonomistajan päästöjä, ja vedet siihen päälle. Autot eivät juuri tarvitse vettä.
jatkuu

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

gew
#6

jatkuu

Ilmastonmuutosta on syötetty nykyään joka asiaan, kuten myös tulvien on päätelty johtuvat siitä. Tuohon on lisättävä maanviljelyn merkittävä lisäys ja peltoalan kasvatus, puuston kustannuksella. Joet mataloituvat sitä myöten, kun peltoja muokataan, eroosio. Merenpinnannousua on perusteltu myö ilmastonmuutoksella, mutta sisältää suuren määrän luonnollisia syitä. Juuri se eroosio täyttää meriallasta joka ainoa sekunti, kuten Kuollutmeri kuivaa, tarvitsisi noin 284 kuutiokilometriä lisävettä vuosittain. Siinäkin Jordanjoen vesi on otettu maanviljelyyn ja yhdyskuntakäyttöön, josta seuraa noin yhden mm merenpinnan nousua vuosittain, jostain Araljärven pinnanlaskusta puhumattakaan. Muutokset ovat osin luonnollisia ja suuri osa ihmisen muokkausta, mutta yhtä kaikki, hiilidioksidilla ei ole asiayhteyttä. Hiilidioksidin varjolla tehdään eniten tuhoa maanpäällä, ja jos ei asiaan puututa, lapsillemme ei todellakaan ole muuta jätettävää ja kaatopaikka. Nykyinen viherkokoomus tuhoaa..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

gew
#12

Tuohon eroosion vaikutuksesta merenpinnan nousuun voi arvioida noin 1,5-2 kuutiokilometriä/vuosi. Enemmän kuitenkin olisi syytä kiinittää huomiota mittausvirheisiin. Isostasiassa osa merialueiden pohjasta nousuu, mutta se tärkein, pohja myös laskee. Tuo johtuu jääkauden jälkeisten ylemmän vaipan massaliikkeet, joka tarkoittaa sitä, että kun merenpohja pohjoisessa nousee, se vaikka Atlantilla laskee, eräänlainen vaaka, jossa itse massa ei kuitenkaan liiku, isostasia. Asian ymmärtää paremmin, kun puristaa vappupalloa toisesta päästä, toinen pää kasvaa. Politiikassa tuo yhtyvien astioiden laki tarkoittaa sitä, jo kokoomus tyrii, demareiden kannatus kasvaa, ja päinvastoin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Kyllä suomessa löytyy viljelysmaata vaikka kuinka paljon lisää jos aletaan metsiä raivata pelloiksi..Ja soita on vaikka kuinka helkkaristi ja niistä peltoa sitte..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kimmo69
#8

Unohtui se että Suomessa on paljon peltoalaa joka on metsitetty uudestaan.Ne on helppo ennallistaa pelloiksi jos tarve tulee ja minä veikkaan että se aika tulee vielä. Suomi tulee olemaan vielä euoopan vilja-aitta tulevaisuudessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

gew
#3

Tulee aika, jolloin metsitetyt tai ns. paketoidut pellot on raivattava jälleen ruokatuotantoon. Peltoihin on uhrattu miljoonai työtunteja aikojen kuluessa, ja nykyisin ne ovat lähinnä risukoita, eikä tuota sitä, mhin tarkoitukseen ne on raivattu, metsien kustannuksella. Turha on enää tuhota soita, kun peltoja on miljoonia hehtaareita kasvamassa heinää ja rikkaruohoja. Lihakarjaa lisäämällä nuokin saisi tuottamaan, ja ilman ulkomaisia lannoitteita, josta rikki tuotaan jostain Indonesian tulivuorten rinteiltä, jossa orjan asemassa olevat työläiset kiipeilevät puisilla tikkailla ja kantavat raskaita rikkipaakkuja, jotta peltoviljan tarvisemia mineraaleja, mm. rikkiä voidaan levittää korvaamaan jääkauden jälkeisen ajan veden huuhtomaa rikkiä köyhtyneeseen maaperään. Ilmakehän rikki vähenee saman aikaiseti, kun siirrytään fossiilisista eroon. Rikin vähyys näkyy myös metsien sienikannassa, joka on vähentynyt jyrkästi. Ei rikkiä, ei sieniä, kuten ei lintujakaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

gew
#4

Vihreiden aiheuttamat ympäristötuhot alkavat olla maailman huippua. Esim. Helsingin Malmin lentokentän rakentaminen on vihreille sairas pakkomielle, mutta on viimeisten tutkimusten mukaan osoittumassa yhdeksi maapallon suurimmaksi ympäristötuhoksi, alueen sisältämän sulfidisaven vuoksi, kuten tarvitsee kiinalaisen suurkaupungin verran betonipaalutusta (14 000 km), siis jätti päästöt kuljetusketjuineen.

Vihreälle hölmöydelle ja kaksinaamaisuudelle ei löydy vertaa maanpäällä. Vihreät ovat olevinaan ympäristöpuolue, mutta kaikkea muuta. Varmaan Malmin rakentamisen jälkeiset jättiongelmat, jotka ovat luokkaa ydinvoimalan tuhon luokkaa, keksittäisiin joku ilmastonmuutos selitys jälleen kuittaamaan munauksia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

gew
#10

Tähän on lisättävä vielä muutamia vanhoja että uutta tutukittua tietoa. Malmin lentokentän alusta on savimaata, jopa yli 24 metriä syvyydelle. Savi on rikkihapposavea, eli sulfidisavea, joka joudutaan kuljettamaan muualle rakennusten tieltä miljoonia kuutiometrejä.

Kuitenkin, kun alueelle joudutaan paaluttamaan jopa kymmenillä tuhansilla teräspetonipaaluilla, tuosta seuraa paksun savikerroksen alla piilevän salpaveden purkautumista ojiin, kellareihin ja viemäreihin, saastuttaen kaiken eteensä sattuvat.

Malmilla on ollut runsaasti lähteitä aikaisemmin, mutta ne ovat kuivaneet ojituksien vuoksi laajoilta alueilta. Tuo ei kuitenkaan koske syvempää verkostoa.

Varsinkin rikki ruostuttaa teräpetonipaalujen teräkset, ja lyhentää rajusti asuntojen ikää. Ongelma ei ole vielä tuossa, salpaveden verkosto voi ulottua jopa kauempienkin järviin ja vedenpinnan tasoon. Salpavesi on tiiviin maa-aineksen, kuten savi alleen sulkemaa pohjavesialue tai jättimäinen pohjavesiverkosto.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

gew
#11

Korjaus tuohon paalujen kokonaispituuteen, piti olla 14 000 metriä, eli 14 km, josko tuokaan on tarkka määrä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#5

Ensin valtio tukee kun metsistä tehtiin peltoja joita viljellään tukirahan takia vaikka omavaraisuus oli turvattu jo aiemmin.
Nyt aletaan istuttamaan metsää pelloille ilmastonmuutoksen takia ja valtio tukee taas…
Tämä on aivan hullua hommaa ja rahan tuhlausta ,eihän tässä ole mitään järkeä.

Muutenkin maatalous tuki hommat on aivan järjettömiä ,yhden miehen firmoja (maatiloja) tuetaan niin että ne joutuvat ostamaan verovähennytksii jokainen Miljoonien eurojen edestä koneita joita ei käytetät kuin muutama tunti vuodessa.
Tällaisessa rahan tuhlaamisessa ja jakamisessa ei ole mitään järkeä tämäm on yhtä hullua hommaa kuin pakoalisbisneksen tukeminen.
Ymmärrän sen että omavaraisuus pitäää turvata ja se pitäisi tehdä tehokkaasti ja tuen loppua siihen.Sitten nämä rahaa vievät yhteiskunnan el
tit kehtaa valittaa joka asiasta ja olla kokoajan käsi ojossa vaatimassa rahaa vaatimassa kuin kerjäläiset.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#9

Yhteiskunnan pitäs tukea tuottavaa yritystoimintaa jolla saamme tyähän maahan valuuttaaa siis vienti teollisuutta ja Suomalaista turismia jolla houkuttelemme tänne maksavia ulkomaalaisia.
Niitä ei tietenkää saa suoralal tuki rahalla tukea ja entisetkin tuet pitää lopettaa vaan tuki pitää olla sellaista että valtio tekee kaikensa että tominnan kuliut on kohtuulliset jotta homma on kannatavaa !
mm. Viron veromalli , autovero pois. Alv Viron tasoon 20 % sähkö ja energia verot alas. Alkoholin hnta ja saatavuus Eurooppalaiselle tasolle näin tänne maahan saadaan turisteja ,investointeja m,sijoituksia ,työtä ilman yritystukeja näin tänne saadaan maahan muutajia ilman sosiaali tukeja ! siis kunnollisia työperäisiä sitten kun omat työntekijät loppuu….
PITÄÄ MUISTAA ETTÄ YRITTÄJÄT ,TYÖNTEKIJÄT EI HALUA SOSIAALI/YRITYSTUKEJA VAAN KILPAILUKYKYÄ JOSSA VOI YRITTÄÄ JA TYÖSKENNELLÄ ILMAN TUKEJA .

PITÄÄ MUISTAA ETTÄ TYÖPERÄINEN MAAHANMUUTTAJA JA SOSIAALI
PUMMI ON TOISTENSA VASTAKOHTIA !!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#13

YRITYSTUKEJA PITÄÄ MAKSAA VAIN NIILLE ALOILLE JOTKA KÄRSIVÄT SUOMEN SYRJÄISESTÄ SIJAINNISTA JA KYLMÄSTÄ ILMASTOSTA TÄÄLLÄ SAARESSA VENÄJÄN KAINALOSSA !

Siis Maataloudelle (järkevästi) ja kuljetusalalle lähinnä Laivayhtiöille ja lento liikenteelle jotta yhteydet pysyy järkevässä hinnoissa ettemme jää Venäjän kainalossa Venäjän armoille.
Kaikki muut Yritystuet pitää poistaa ! ja viennin esteet myös pitää poistaa kuten Sähkö ym. energia ja polttoaine verot.

Suomesta voidaan tehdä Euroopan Japani (Etelä korea nykyään) jos halutaan .
Suomesta ei saa tehdä Venetsuelaa ,johon Viher-Kommunistien politiikka tämän maan ajaa !!!!

Ainot uudet verot mitä pitää vaatia on Tuulivoimavero ja pakolaisvero (ilmaiseksi maleksiminen pitää loppua)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000