Perussuomalaiset

Tanja Isa Vahvelainen

Naisten ja lasten turvallisuus

”Se on niin väärin, että pitää pelätä”

Näin tuumaa nuori tyttö Oulussa. Häntä ja kavereita pelottaa liikkua kauppojen sulkemisajan jälkeen ulkona.

Kouluissa Oulun kamalia tapahtumia ei ole erästä lukiota lukuun ottamatta otettu esille lainkaan. Oulun valtuuston tapa vaieta seuraa näköjään kouluihin. Toivotaan, että valtuuston on taivuttava Sebastian Tynkkysen laatiman adressin ja siihen kerääntyneiden kansalaisten nimien myötä pitämään istunto avoimena. Kansalaisten ja varsinkin Oulun kaupungin äänestäjien kuuluu tietää minkä kannan kukin valtuutettu ottaa istunnossa, jossa näitä raiskauksia käsitellään. Saattaapa jokunen valtuutettu joutua puun ja kuoren väliin. Lunastaako lupauksensa kaupunkilaisille vai menettääkö äänensä.

Kansalaiset ovat vihaisia ja syystäkin. Oulun poliisi vetoaa, etteivät kansalaiset ottaisi oikeutta omiin käsiinsä.

Muistelisin kuulleeni keväällä erässä tapahtumassa iranilaisen luento-osuudessa, että raiskaukset ovat sodassa ja vallankaappauksessa yksi keino heikentää ihmisiä ja tätä sotilaille opetetaan. Näin taitaa olla käymässä Suomessakin. Mitä nuo tapahtumat saavat aikaan? Toki vihaa, kiukkua, suuttumusta, mutta myös epätoivoa, huolta, turvattomuutta, pelkoa.
Eikö taistelussa ole tarkoituskin pelotella vastapuoli. Eikö tällöin olla voiton puolella jo itse. Psykologisen sodankäynnin yksi keino on pelottelu.

Meille uskotellaan, että perheiden yhdistämisen pitää tapahtua nopeasti, näille nuorille miehille tulee keksiä tekemistä (etteivät pura raiskauksin turhautumistaan) ja yksi aiemmin kiinni jäänyt selitteli, ettei tiennyt raiskaamisen olevan kiellettyä Suomessa.

Itseäni ihmetyttää suunnattomasti miksi ei esimerkiksi lastensuojelu, miksi ei lapsiasianvaltuutettu Kurttila ole ottanut tapahtumia puheeksi millään lailla? Kurttilalla liene kiireempi jutella taksikuskien kanssa.

Entäpä naisjärjestöt. Raiskauksia tapahtuu jatkuvasti ja kaikki järjestöt ovat hiljaa. Yhteen ääneen kiljutaan pienemmästäkin, mutta raiskauksista vaietaan, logiikka tässä?

Raiskaus kestää hetken, rasismi loppu elämän – näin lauseen somemaailmassa ja järkytyin.
Raiskauksen uhrin elämä saattaa loppua lyhyeenkin – miettiikö kukaan sitä. Miettiikö se nainen, joka twiittasi jokin aika sitten Twitteriin, että lapsihan saattoi itse haluta sitä??

Raiskatun perheen elämä kärsii, saatikka mitä tämä tekee kasvavan lapsen sielulle, naisen mielenterveydelle.

Me emme halua lukea enää näitä uutisia! Me haluamme elää omassa maassamme rauhassa.
Oli aika, kun aristelin hieman Tallinnassa liikkumista, tosin jo pidempi aika. Nyt tuo kaupunki tuntuu huomattavasti turvallisemmalta kuin oma kotimaani.

Meihin on iskostettu jo pelko. Sitähän he juuri haluavatkin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
H Moilanen
#1

Sattuipa torstaina tulemaan TV1:ltä dokkari:

”Rauhanturvaajien seksiskandaali”.

”Viimeisten 15 vuoden aikana YK:n rauhanpuolustajia on syytetty yli 1.700 seksuaalisesta hyväksikäyttötapauksesta. Raiskaukset ja pakottamiset seksiin ovat tapahtuneet Kongosta Kosovoon ja Itä-Timorista Haitiin.”

En sitä katsonut, mutta olen aiheesta aiemmin lukenut, että pääosin tekoihin ovat murskaavalla enemmistöllä syyllistyneet kehitysmaista kotoisin olevat YK:n ”rauhanturvaajat”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#6

Kulttuuriin kuuluvaa, rikastumista. Sitähän meillekin rivien välistä yitetään syöttää, raiskaavathan suomalaisetkin.
Eikö yhteskunnan peustuehtäviä ole kansalaistensa turvallisudesta huolehtiminen? Ainakin TÄSSÄ, kulttuurissa?
Jos ei tämä malli oikein maistu, niin lähtö!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

pentti
#2

HUNTU PÄÄHÄN NIIN KUKAAN EI RAISKAA !
Suomessa ja maailmalla jopa Arabimaissa on turvallista liikkua kun pukeutuu oikein. esim.
Helsingissä vaeltaa keskellä yötä satoja huntupäisiä naisia varsinkin Metro asemisn läheisyydessä (en tiedä miksi) ja mikä tarkoitus niillä on ? töihin ne ei mene eikä sieltä tule ?
Eikä ne oikein huumeitakaan näyttäis myyvän ,jakaako ne myjille esim. aviomihille aineita pienissä erissä jotta ne kiinni jädessä selviää pikku sakoilla kaupasta vai mitä ne oikein kulkee edestakaisin eikä nuku !
Mutta kukaan niitä ei raiskaa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tuotteen osto on eri kuin sen varastaminen!
#3

Kannattaa todeta minkä maiden rauhanturvaajat ovat kyseessä. Ei Suomen! Näiden maiden henkilöstöllä on omissa kotimaissaankin valta naiseen. Tapakulttuuri kulkee henkilön mukana. ”Nussasempa tuon naisen kun se näkyy yksikseen kulkevan” – periaateella. Aasinsilta maahamme tulleiden käytökseen selittyy taas faktapohjalta.

Suomalaisia on tässä turha syyllistää! Kyproksella oli ns ziki- kuja. Ja missä armeija liikkuukin maksullset naiset seuraavat perässä. Niiden kanssa touhu ei ole alistamista,vaan etukäteen sovittujen toimintatapojen noudattamista. Kyseessä on tarjotun tuotteen ostaminen myyjän sanelemaan hintaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

sosialisti-feministi
#4

Kansainvaellus on päätöntä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Tänään oli taas 2 uutta raiskaajaa vangittu Oulun seudulla toinen 20 v. ja toinen 30 v. toinen ainakin oli ollut pedofiili.
Media on ottanut Ruotsin mallin ja hyssytelee ja salailee ja näin puolustelee näitä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Poliisi EI salaa. Media salaa
#7

Kts
poliisi.fi / tiedoitteet

Poliisi ei salaile. Poliisin tehtävä ei ole julkaista kaikkea. Missä se julkaisisikaan? Se kuuluu medialle, joka tosiaan on yksipuolinen – eli salaa.

Poliisi julkaisee tiedottet omilla sivuillaan. Sitten kun tuo loppuu, voi sanoa että poliisi salaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000