Perussuomalaiset

Tanja Hartonen

Mikkelin säästöpaketti

Minä en ole äänestänyt sopeutusehdotuksia vastaan. Olen ollut hyvoslautakunnassa Juuso Halosen kanssa rohkeasti lakkauttamassa näinä vaikeina aikoina orkesterinkin. Olimme myös ainoat perussuomalaisina, jotka uskalsivat olla teatterin avustuksista leikkaamassa. Turha aina jauhaa juustohöylästä. Kaikilta olisi otettu tasapuolisesti 10%. Ainut että orkesteri olisi lakkautettu kokonaan. Näinä vaikeina aikoina nimenomaan mennään talous edellä pohtien jokainen omasta vinkkelistään miten säästöt toteutuvat. Rohkeus puuttuu ja talousarvio näyttää odottamiselta, että joku muu tekee jotain.

Suomenniemen kuulemistilaisuuteen en pääsyt, mutta kahden miljoonan säästöpakettiin ei kuulunut Suomenniemen koulun lakkautus. Se on jotain aiempia päätöksiä, enkä edes asunut silloin Mikkelissä enkä ollut päätöksentekijä Mikkelissä. Keskityin edelliset 12v Mäntyharjun valtuustossa asioihin.

Itse olen aina ollut pienten koulujen kannattaja. Päätöksissä on myös arvot mukana ja pidän linjastani kiinni, koska Mäntyharjussakin vastustin Leppäniemen, Varpasen, ja Toivolan koulun lakkautuksia.

Kaupunginjohtaja olisi voinut vakuuttavasti tukea muita viranhaltijoita pitämällä paketista kiinni. Se olisi ollut yhteistyön alku. Rohkeus siis puuttuu. Annettiin muiden tehdä ikävä paketti säästöille ja peruttiin se. No tämä jatkuu. Kuten nokittelu lehtien palstoilla näköjään.

Tanja Hartonen

Monessa mukana

Tekstin aiheet:

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja