Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Joensuussa investoidaan lapsiin ja nuoriin 2017 !

Kaupunginhallitus antoi vuoden 2017 talousarvioesityksensä 14.11. Keskiössä ovat lapset ja nuoret. Investointeja mm.

Uusia kouluja kolme:

– Nepenmäki 22.7M€, Rantakylän norssi 14M€, ja Heinävaaran yläkoulu 4.5M€, lisäksi taloussuunitelmakaudella mm. Marjalan koulu lukuisia muita hankesuunitelmavaiheessa Utra ja Karsikko-Multimäki.

Uusia päiväkoteja kolme:

– Rantakylä 4.1M€, Hukanhauta 4.2M€ ja Hammaslahti 3.5M€ nämä siis kaupungin hankkeita. Yksityisiä päiväkoteja rakenteilla ja suunnitteilla useita.

Liikuntapaikkahankkeet:

Rantakylän monitoimihalli 5.3M€, Rantakylän jalkapallohalli (yksityinen, kaupunki avustaa), ja Mehtimäen hallille valmis kaava.

Oppilaskohtaista tarvikemäärärahaa kaupunginhallitus esitti nostattavaksi +100.000€ perusopetuksessa, samoin kuin lukioissa.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000