Perussuomalaiset

Sirpa Rintala

POIS UHRIALTTARILTA

Hallituspaikka ei ole puoluettamme suojannut hyökkäyksiltä meitä kohtaan. Eikä tilannettamme paranna se, että emme ajoissa reagoi negatiivisiin uutisiin vaan annamme yleisen mielipiteen rauhassa nousta meitä vastaan. Tarvitsemme osaavaa kriisiviestintää! Ei riitä, että viestintä tavoittaa puolueen jäsenistön, sen pitää tavoittaa kaikki suomalaiset.

Olli Immonen-kohu on esimerkki epäonnistuneesta kriisiviestinnästä. Tilanteeseen olisi pitänyt puuttua heti; vetää Olli Immonen esiin avaamaan mitä ”monikulttuurisuuden ruma kupla” pitää sisällään. Noin heitettynä lausuma on yhtä tyhjä kuin Alexander Stubin kommentti ” monikulttuurisuus on rikkaus”. Vain sillä erotuksella, että ensimmäinen sitaatti räjäyttää yleisen raivon ja toinen saa osakseen hyväksyvää nyökyttelyä. Asiallista keskustelua ei näillä kummallakaan tästä tärkeästä asiasta saada aikaan.

Hyväksymme eri kulttuureista tulleiden ihmisten erilaisuuden ja heidän oikeutensa säilyttää omat perinteensä keskuudessaan. Suomen valtion velvollisuus ei kuitenkaan ole ylläpitää vieraita kulttuureja. Meillä on oma yhteiskuntajärjestyksemme ja lainsäädäntömme, joita kaikkien täällä asuvien tulee noudattaa. Siksi kaikkia vieraiden kulttuurien tapoja ei voida hyväksyä, esimerkkinä lasten rituaaliset ympärileikkaukset. Valtio ei voi myöskään toimettomana katsoa uskonnonvapauteen vedoten sitä, että Bahrainin kuningaskunnan rahoilla pystytetään Suomeen sunnilainen suur-moskeija. On uskallettava nähdä hankkeen aiheuttama uhka Suomen yhteiskuntarauhalle. On katsottava uskonnonvapaus-kiiltokuvan ruma kääntöpuoli, jossa vieras mahti on luomassa Suomeen shiia- ja sunni-islamilaisten vastakkainasettelua. Puoluejohtajan, ulkoministeri Timo Soinin tulee antaa PS-puolueen kanta moskeijahankkeesta ennen kuin media tulee siitä hakemaan hätäisiä lausuntoja yksittäisiltä edustajilta. Perusteltu, asiallinen lausunto on ennakoivaa kriisiviestintää.

Tiedotusvälineet kohtelevat perussuomalaisia karkeasti. Uutiskynnyksen ylittävät yksittäisten jäsenten töppäykset ja kaikki ne asiat, jotka on mahdollista esittää negatiivisesti. Me kaikki tunnistamme tämän viestintä-ilmapiirin, mutta vikamme on siinä, että olemme jättäytyneet mediasuhteissa uhrin asemaan. Meidän on lakattava olemasta median vietävänä. Puolue tarvitsee uuden viestintästrategian, viestinnän ammattilaisia, asiantuntevaa osaamista, jotta saamme median välittämään viestimme oikeana julkisuuteen.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Jaassu
#1

Hyökkäys on paras puolustus.
Ennen kaikkea tarvitaan aktiivisempaa ja aggressiivisempaa asennetta. Jos konservatiivi keskittyy pelkästään puolustamaan saavutettuja etuja ja varjelemaan itselleen tärkeitä perinteitä, moderni maailma sysää hänet reservaattiinsa tungetun Amerikan intiaanin asemaan. Ei pidä toivoa armopaloja liberaaleilta eikä odottaa heiltä ymmärrystä. Ei pidä pelätä sitä, että leimataan fasistiksi, taantumukselliseksi tai impivaaralaiseksi, vaan kamppailla ylpeästi oikeaksi tietämänsä asian puolesta. Traditionalismi on taisteleva oppi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Trolli
Vihainen
#3

Varinainen trolli tuo jaassu. Vaikea ymmärtää kenen etua olet ajamassa. Immonen ei ole tehnyt rikosta mikä oli selvä mutta se ei tarkoita etteikö hän ole IDIOOTTI. Joutaisitte mennä samaan Reservaattiin tai Gettoon. En halua ennakoida tai sanoa mitä Eduskuntaryhmän pitäisi tehdä. Hirvisaari erotettiin paljon pienemmästä hörhöilystä.

Olisi hyvä että Olli saisi kavereineen näyttää mihin pystyvät. Ilman puoluetoimiston apua ja puoluetukea eduskunnassa on varmaan tylsää. Äänivyöryä päästäkseen eduskuntaan tuskin tapahtuu. Vaikka saisi omalla listalla 15 000 ääntä ei välttämättä mene läpi.

Odotan eduskuntaryhmältä rydikästä toimintaa koska muuten nämä aivopierut EI LOPU.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Aivan oikein! Hyvä kirjoitus ja hyvä asenne! Puolustakaa perussuomalaiset rohkeasti itseänne. Nämä muut pellepuolueet ovat vain katkeria kun ovat pudonneet hallituksesta ja yrittävät kaikkensa pudottaakseen teidät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000