Perussuomalaiset

Erkki Saarinen

Puolueen julkista kuvaa on kirkastettava

3 kommenttia

Julkinen kuva, mielikuva, imago, maine. Monta sanaa samasta asiasta. Miksi hyvä ja aito imago on kaikille organisaatioille ja puolueille niin tärkeä. Siksi, että ihmiset tekevät kaikki ostopäätöksensä aika pitkälti mielikuvansa perusteella. Sama koskee puolueiden ”ostopäätöstä”. Onko tuo puolue sellainen mielikuvissani, että voin sitä tukea ja äänestää, myös julkisesti?

Tämän tosiasian vuoksi kaikki organisaatiot, jotka myyvät asiakkailleen tuotteita ja palveluja huolehtivat siitä, että niiden imago pysyy kirkkaana kohderyhmän mielessä. Jos jostain syystä näyttää siltä, että imago on muuttumassa väärään suuntaan, aloitetaan julkisen kuvan selkeyttäminen ulkoisen viestinnän keinoin.

Minusta puolueemme imago ei ole nyt kirkas ja se on kehittynyt huonoon suuntaan. Se johtuu mielestäni siitä, että oppositio on vuoden päivät hallinnut tätä mielikuvien muodostumisen ilmatilaa ja kolhinut imagoamme pahasti. ”Rasitit ja takinkääntäjät” on ollut opposition viesti ja viesti on mennyt hyvin perille.

Perusarvoista ja tavoitteista lähtevä imagon kirkastaminen ei tapahdu kädenkäänteessä. Mutta meillä on aikaa esim. seuraaviin eduskuntavaaleihin kaksi vuotta – se riittää kyllä. Se riittää siihen, että ammattitaitoisen ulkoisen viestinnän avulla muutetaan opposition rikkomaa kuvaa meistä ja palautetaan äänestäjillemme ja muille kansalaisille mieleen se, miksi ei ole sama äänestääkö vaikkapa meitä tai demareita. Me olemme oikeistolainen pieni- ja keskituloisten puolue, joka ei halua yhteiskunnan holhousta, mutta rakastaa oikeudenmukaisuutta ja työntekoa.

Tässä imagon kirkastamisen työssä puoluetoimistolla on tietysti ihan avainrooli, koska vain sillä on niitä euroja, joita tässä viestinnässä tarvitaan. Toki myös jokaisella puolueen jäsenellä on omat tehtävänsä, kun keskustelee puolueestamme muiden ihmisten kanssa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

ei muutako lisää Eu/Nato-Trollausta niin kyllä se siitä…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ehdotus 1
#2

Jos puolueen edusmiehet pysyisivät lain kaidalla puolella niin se auttaisi asiaa 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Katsopas mitä rikoksia ovat nykyiset kansanedustajat puoluekannasta riippumatta aikanaan tehneet.
Vihreiden ja sossujen edustajia on poseeraamassa rikollisten kanssa sekä mamutaustaisia rikollisia on löytynyt melkomoinen määrä.
Että silleen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000