Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Vallankumouksen lapset

6 kommenttia

Eiväthän SDP:n skandaalit minua hetkauta suuntaan tai toiseen. On kuitenkin paljon suomalaisia, jotka ovat koko elämänsä uskoneet ja luottaneet tähän ”tavallisen, pienen ihmisen, pienituloisen palkansaajan ja sorretun työväestön” puolueeseen. He ovat äänestäneet demareita aina; punaisesta viivasta alkaen. He ovat kaatuneet sorakuoppaan vuonna 1918 ja pitäneet työväenyhdistyksen viiriä kirjahyllyssä, rakentaneet työväentaloja ja työväen urheiluyhdistysten hiekkakenttiä talkoilla. He ovat vilpittömin mielin lausuneet runoja työväen iltamissa ja marssineet vappuna räntäsateessa rivit suorina. He ovat toimineet ammatti- ja osuustoimintaliikkeissä parempi huominen tavoitteenaan.

Miten meni Suomen Sosiaalidemokraattinen Puolue noin niin kuin omasta mielestä? Minulle ei tullut yllätyksenä, että sosialismi on sangen hankalaa toteuttaa käytännössä, mutta teillä kun siihen vielä uskotaan, niin olisitte keskittyneet edes jonkinmoisen aatteen palon ylläpitämiseen, jonkinlaiseen ylevyyden hippuseen, johonkin, mihin se pieni palkansaajakin teissä uskoi.

Vaan miten kävi? Teistä tuli jokin merkillinen punainen aatelisto Suomessa, shampanjaa saleissa nauttiva ylhäisö, rulettia taukoamatta pelaava, hurvitteleva etuoikeutettujen joukko, jolla on salaisia puolirikollisia ja rikollisia kytköksiä sinne sun tänne. Minun edessäni teidän ei tarvitse hävetä, minä en teiltä mitään odottanutkaan, mutta äänestäjillenne olette nyt murheen kryyni. Uskolliset äänestäjänne te olette pettäneet. Juuri ne, jotka teidät nostivat nauttimaan shampanjaa, korkeita liksoja ja makeaa elämää .

Pian ei päivääkään ilman likaista pyykkiä, jonka itse olette tahranneet. Lantakärryille Ranskan suuren vallankumouksen lapsetkin lopulta päätyivät, kun valta turmeli heidät hetkessä ja vallankumous leikkasi heiltä päät. Ettekö mitään ole oppineet historiasta? Teihin lujasti uskoneiden ja teitä kaikessa puolustaneiden tuomio voi odottaa nurkan takana.

Tekstin aiheet:

SDP

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
#1

Samaa mieltä.demarien alamäki vaan jyrkkenee.ei ole turha nimitys tuo shamppanjasosialistit.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Kommunisti on kommunisti vaikka voissa paistettaisiin.
Kommunsiti on pahin uhka Suomen kansalle ja sen itsenäisyydelle ja moraalille ollut aina niin 1918 kuin on 2019
Nykyajan konsteja tällä Venäjän-Trolli puolueella (josta on tullut Eu-Trolli puolue) on Homotus.Huumeistus ja Monikulttuurisuuden nimissä tehtävä kaikki järjettömyys mm. Pedofilian,terrorismin raiskauksien tukeminen välikäsien kautta.
Nämä kaikki rikollsi tapaukset liittyvätkin joltain osin monikulttuurisuudella ratsastamiseen jolle puolueen kärki politikot on antaneet tukensa. Tapauksia on vaikka kuinka paljon josta kaikista törkein oli arabian rannan lapsen murha josta teosta epäilty tuomittu rikollinen ja huumehörhö oli Sdp politikon kaveri ja maan mies !!!!!!

Asiasta tekee todella törkeän se että puolue on Hallitus puolue ja Pääministeri puolue ja sellainen alentuu tällaiseen toimintaan jolla tuohotaan omaa kansaa ja sen moraalia
Persuejn pitää lyödä nyrkki pöytää ja vaatia moraalia ja lakia !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Arttu Viinikainen
#3

Onko tuomion odottaminen luettava uhkaukseksi?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Höpöhöpö
Hämmentynyt
#4

Olipa omituinen kirjoitus, kauheaa vuodatusta, mutta mistä? Ei tuosta tullut mitään sellaista ilmi, mistä kirjoittaja demareita syyttää. Pari poliitikkoa on sählännyt hieman, mutta ei mitään sen suurempaa ole tapahtunut. Ylimalkainen huitaisu, tuo kirjoitus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Alkaa tuo ”kulttuurin rikastaminen” todella saada yhä kummallisempia piirteitä.
Meillehän on toitotettu iskulaiseita ”Suomi on vauras maa” ja ”Ihmisoikeus on jakamaton”.
Eipä näytä niin vauras olevan, että olisi varaa maksaa palkkaa, jolla tulee toimeen, joutumatta sossun luukulle. Luukulle, jonka ääreen joutuminen takaa puolueelle, uskollisen ja siitä riippuvan kannattajakunnan.
Jakamaton ihmisoikeus tarkoittaa verovarojen estotonta jakamista erilaisten seksuaalisten mieltymysten toteuttamiseen, kun kyseessä on linjan papittaren myöntämä kulttuurineuvoksen arvonimen omaava henkilö.
Uuden Kansanedustajan muutaman vuoden takaiset tappouhkaukset, eri tavoin uskontoaan hajoittavia kohtaan eivät aiheututa mitään reagointia. Sensijaan toistakymmentä vuotta vanhat näkemykset eri sukupuolten vallitsevuudesta ovat ”kiihotusta kansanryhmää vastaan”.
Näin toimitaan ”oikeusvaltiossa”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

vaalit pian
Vihainen
#6

Muut demarien kohut ovat olleet vähän niin ja näin. Puhuttu pahoja, valehdeltu, huijattu muutamia kymppitonneja sosiaaliturvaa ja rääkätty eläimiä armottomasti, mutta Baltzarin juttu on toista maata, kaikinpuolin inhottava. Ja iljettävän siitä tekee se että on saalistettu tyttöjä joilla on jo valmiiksi ongelmia, groomausjengeistä tuttu menettely. Ensiksikin, oikeasti seuraukset voivat olla äärimmäisen vakavia jos ihminen on jo valmiiksi psyykkisesti rikki, saati kun kyseessä on lapsi. Toiseksi se osoittaa täydellistä moraalin puutetta, vähän kuin kävisi ajanvietteeksi potkimassa kadulla vanhuksia kumoon. Eikä tuon all-stars demari/viherköörin selittely ainakaan paranna tilannetta. Muistinmenetystä, etäisyyden tekemistä kärähtäneestä kaverista, ilmeisesti koska kärähti, ja sitten yleisluontoista pöyristelyä päälle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000