Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Tiukka paikka ja muita selityksiä

4 kommenttia

Koko Suomen tuntema Päivi Nerg on julkaissut kirjan. Turun Sanomien haastattelussa 7.3. Nerg kertoo ”Tiukka paikka” -teoksen sisällöstä ja analysoi muutenkin syksyn 2015 tapahtumia Turun Sanomissa. Saamme kuvan meitä äkkiä ja varoittamatta kohdanneesta viittä vaille katastrofista, jonka silloinen sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg virkamiesalaisineen esti. Maahammehan saapui tuolloin lyhyessä ajassa 30 000 turvapaikanhakijaa.

”Se yllätti, kuinka järjestelmällisesti pakolaiset saapuivat bussilasteittain Pohjolan perukoille aina Bagdadista asti. Bagdadissa tyhjeni kyliä (tarkoitetaanko tässä Bagdadin kaupungiosia vai Irakilaisia kyliä jää epäselväksi), joissa päätettiin, että nyt lähdetään Suomeen.”

On hämmästyttävää, että me emme tienneet, että Bagdadissa tiedettiin niin paljon kaukaisesta Suomesta. Ajatelkaa, kylät tyhjenivät, Suomi kutsui irakilaisia toivioretkekäisiä näyn tavoin. Mistä se näky oli tullut, kun valtaosa irakilaisista tiesi korkeintaan Saksan olemassaolon ja joku Ruotsin. Heillä oli selvä päämäärä, meille kaikki tuli yllätyksenä. Nerg kertoo, että erääseen Suomen kuntaan perustettiin yön aikana vastaanottokeskus ilman, että kuntalaisille tai sen johtajille kerrottiin etukäteen. Millaista kriisinhallintaa poikkeusoloissa!

Kansliapäällikö Nerg joutui pistämään myös itsensä henkilönä peliin ”pakolaisvyöryn” keskellä, sillä kansalaiset nykivät häntä jopa hihasta kadulla. Hän ei voinut tietää, lähestyykö joku häntä aggressiivisesti kadulla. Nerg sai turvamiehet. Kansalaiset eivät saaneet. 2015 syksyn tapahtumien aggressiivista satoa olemme sittemmin niittäneet Turussa, Oulussa, Helsingissä ja monilla muilla paikkakunnilla Suomessa. Uhreina ovat olleet suomalaiset.

Turun Sanomien artikkelissa mainitaan faktana myös, että vuoden 2015 turvapaikanhakijaliikehdintä johtui ei vain Syyrian sodasta vaan…(yes, siinä se tulee!) ilmastonmuutoksesta, koska vuoden 2015 kesä oli historiallisen kuuma. Pinnistäkää muistianne, oliko julkisessa keskustelussa mainintoja ilmastonmuutospakolaisuudesta syksyllä 2015, kun Suomen taajamiin purkautui irakilaismiehiä??

Toivioretkeläiset kaukomailta ovat keskuudessamme, huippuvirkamiehet nostavat huippupalkkaa, Nerg itse nyt valtionvarainministeriön alivaltiosihteerinä, ja kansalaisia yritetään höynäyttää suurella tarinalla. Tarinalla jossa me turvenuijat tulimme pelastetuksi virkamiesten ja poliitisten päättäjien ansiosta suurelta kriisiltä ja meille jäi sivustakatsojan ja vastuunkantajan rooli.

Uskokoon ken tahtoo. Eduskuntavaalien alla Ylen galluptulosten mukaan 13,3 % ei ainakaan usko. Täyttä höyryä eteenpäin. Tiukka paikka voi pian olla todellinen kaikille niille, jotka tahallaan aiheuttivat kärsimyksiä Suomen kansalle.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Kyllä, edukuntavaalit ovat tiukka paikka hallituspuolueille ja viherpunavassareille. Iso suunnan muutos tulossa – PS101!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

kyllä hatuttaa
Vihainen
#2

SIPILÄ kutsui nämä elintasopakolaiset!
Ja toinen tomppeli ORPO päästi heidät maahan TOISESTA TURVALLISESTA MAASTA!
Pisteenä I:n päälle eräs utaretutkija mikälie, ei ainakaan virkaansa pätevä jauhoi täyttä paskaa kuinka me TIEDÄMME keitä nämä pakolaiset ovat!

TÄLLAISIA ÄLYKÄÄPIÖITÄ MAASSAMME ON PÄÄTTÄJINÄ!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Rytky
#3

Ja tämä PELLEILY MAKSAA 3000000000€ VUODESSA!!!!!!
Kolme tuhatta kertaa miljoonan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jarzy
Tyytyväinen
#4

Heh. Avauslause on sangen sattuva. *thumb*

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000