Perussuomalaiset

Sanna Antikainen

Selänne-kohu osoitti Suomen vakavan sairaustilan

Suomen yksi arvostetuimmista urheilijoista käytti asemaansa hyväkseen ja kiinnitti huomiota vakavaan ongelmaan Suomessa. Ongelman nimi on yleistyneet raiskaukset ja suomalaisen oikeuden asettamat liian pienet tuomiot raiskausrikoksissa. Myöhemmin Selänne twiittasi ratkaisun ongelmaan: ”Kovat rangaistukset! Hyysäily lopetettava! Tuomiot kohdalleen! ”

Yllä kooste Selännettä kohtaan nousseesta some-myrskystä ja niistä sanoista jotka osoittivat suomalaisen median tekopyhyyden, saivat älymystön niskavillat pystyyn ja rasisti-kortit esiin. Ja vaikka toisin voisi luulla, Suomen älymystö ei missään nimessä tuominnut raiskauksia vaan Selänteen. Jatkoaika.com-jääkiekkosivuston päätoimittaja Antti Wennströmin lohkaisikin oivallisesti, kuinka raiskaukset eivät lopu kokonaan ikinä. MTV:n toimittaja Tuomas Enbuske jatkoi hyökkäystä eturintamassa väittämällä Selänteen twiitanneen Suomen pois maailman kartalta. Onhan se vallan kamalaa, kun urheilija, aviomies ja tyttären isä tuomitsee raiskaukset. Se on niin kamalaa, että Paavo Arhinmäkikin älähtää ja Ville Niinistö selittelee. NYT viimeistään Suomi nähdään maailmankartalla kamalana rasistisena junttimaana – siis jos meitä nyt nähdään enää ollenkaan sillä kartalla, kun Teemuhan twiittasi meidät sieltä pois.

Selänne kohu tuli tarpeeseen. Se tuli tarpeeseen, koska se osoittaa suomalaisen yhteiskunnan vakavan sairaustilan. Sairauden nimi on krooninen empatian ja ymmärryksen puute raiskausten uhreja kohtaan. Tämä vakava ja krooninen sairaus on levinnyt koko Suomeen, mutta sitä tavataan eniten kehä kolmosen sisäpuolella. Vakavimmassa muodossaan, eli täydellisenä empatian ja ymmärryksen puutteena raiskausten uhreja kohtaan, tauti jyllää esimerkiksi Suomen oikeuslaitoksissa ympäri maan, Suomen mediassa ja eräissä poliittisissa puolueissa. Herätyksen taudin toteamiseksi toi Teemu Selänne. Nyt voimme pohtia, mikä lääkkeeksi taudin hoitoon. Ehkäpä sairastuneille täytyisi tarjota tietoa siitä, kuinka vakava rikos raiskaus on uhria kohtaan. Ehkäpä oikeuslaitoksemme alkaisivat sen jälkeen asettamaan raiskauksista kovempia tuomioita.

Helsingin sanomien toimittaja Esa Lilja muistutti meitä kaikkia Selänne-kohun keskellä, ettei ”Selännettä ei ole vielä vihitty Suomalaisen urheilun kunniagalleriaan tai palkittu elämäntyöstään.” Hän myös kysyi, jos Selänne saa palkinnon, katsoisimmeko häntä jotenkin eri tavalla. Esa Linjalle terveisinä haluan sanoa, että KUN Selänne vuoden päästä palkitaan elämäntyöstään suomalaisen urheilun parissa, hänen elämäntyötään tulee juhlimaan yhä useammat suomalaiset ympäri maan. Ja he todellakin katsovat Selännettä eri tavalla: yhä suuremmalla kunnioituksella. Miksi? Siksi koska, legendaarisen elämäntyönsä urheilun parissa tehnyt Selänne on tämän lisäksi myös rohkea mies. Rohkeutta nimittäin tässä maassa tarvitaan, kun sanoo sen, mitä älymystö ja media eivät halua kuplassaan kuulla.

PS: Kysyin muuten Tuomas Enbuskelta twitterissä, mitä pahaa on raiskausrikosten tuomitsemisessa. Vastausta odotellen….

Osallistu keskusteluun!


12 kommenttia
Persut "ei" persettä myy
#1

Mikä saatana tätä maata oikein rivaa ,miten täällä voi olla niin paljon niin tyhmää porukkaa jotka puollustelee ja suojelee noita raiskaaja joiden mielestä ja joiden oman lain mukaan vääräuskoiset naiset (ja jopa miehet)on ns. vapaata riistaa.Miksi nämä enbursket ja muut suvakit taistelee ja on valmiita uhraamaan Suomen näille ?Mikä tämän homman takana oikein on?
Tällaista menoa ei missään nimessä missän päin maalmaa tapahtuisi (Ruotsia lukuunottamatta)kuin Suomessa.
Samaan aikaan raiskaajat nauravat Suomalaisten tyhmyydelle kun odottavat ilmojen lauhtumista +10 asteen tietämille että tarkenee taas raiskata.
Onko Suomen suvakit Sairastunut Tukholman syndroomaan raiskaajien alistettua maa pelkoon ? (pitäs muistaa että Isis porukan yksi tehokkain sodankäynti muotohan on raiskaukset joka juuri aiheuttaa tuota tautia).Siinä sairaudessahan alistetut alkavat suojella alistajiaan ja jopa ajamaan niiden etuja,myös laittomuuksia !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

perusäijä
Tyytyväinen
#2

yle,hs ja us, varsinkin kampura munasivat itsensä perusteellisesti käymällä Teemua vastaan;)

Teemulla on kansan täysi tuki puolellaan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
#3

Nyt alkaa Yle Femalta: Obs debatt, jossa Bettina keskustelee Teemu Selänteestä. Katsotaampa mitä Yle mamutusta taas tulee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#4

Teemu Selänne on tässä mielipuolisen suvaitsevassa yhteiskunnassa rohkea mies, todella rohkea ja erittäin merkittävä mies.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut "ei" persettä myy
#7

Niin,vaikka ei käytänössä sanonut mitää väärää tai paheksutttavaa ,sanoi vaan sen ääneen mitä mieltä 90 % tästä kansasta on !
Politikot ja muut perseen nuolijat ei edes uskalla sanoa tuota ääneen ! Voisin lyödä vaikka vetoa että jopa meidän Presitentti on täysin samaa mieltä kuin Teemu.
Eikä ääneen voi sanoa edes kukaan pikku kylä politikkokaan ,kun persettä pitää nuolla.
Mutta miten Politikot voi sanoa ääneen että katupartiot pitää kieltää?
eikö se ole rasismia Suomalaisa kohtaan?
Eikö ensin pitäs kieltää raiskaus partiot, Terroristi partiot ,Huumemyyjä partiot Kähmijä partiot ym. ja vasta viimmeisenä kansalaisia suojelevat ja poliisia auttavat katu partiot !
Eihän tässä ole mitään järjen häiväkään, kaikki tehdään vain sillä verukkella miltä asia näyttää Brysselistä päin katsottuna Miljoona virka silmissä kiiltäen.
Teemulla vaan ei ole sitä ongelmaa että tarvitsisi persettä myydä rahapulassa jonkun Brysselin viran takia joten teemu on vapaa sanomaan mitä haluaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Onko tämä jo noin vinoutunut yhteiskunta?
Teemu esitti häntä läheltä koskettaneen tapahtumien ehkäisemistä ja toimenpiteitä. Vieläpä aivan asiallisesti. Heti tuli rasistikortti, ties vaikka leimattaisiin kiilusilmäiseksi kaasukammio natsiksi. Äärioikeistoon nyt ainakin kuuluu?
Spekuloijat kaivoivat joitain kymmenen vuotta sitten olleita raiskaus juttuja USA:sta. Jotenkin on sellainen tunne, että siellä kun noista kärähtää, niin häkki heilahtaa ja pitkäksi aikaa.
Tämä tapamme käsitellä mamu asioiden seurauksia on meillä aivan sairasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
Vihainen
#6

Voi voi Petteri Väänänen, vanha Yleläinen. Olisko aika siirtyä eläkkeelle?
Teemu on rautaa ja toivottavasti suomalaiset saavat Teemun mielipiteistä tukea ja turvaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000