Perussuomalaiset

Sanna Antikainen

Oulun seksuaalirikokset ovat järkyttäneet koko kansaa

3 kommenttia

Kelataan kelloa taaksepäin kolme vuotta. Pääministerimme lausui nämä, jo nyt kuuluisaksi päätyneet sanat Ylen haastattelussa:

” Meidän oma kotimme on pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden käytössä.”

Haastattelussa Sipilä myös halusi rohkaista jokaista suomalaista avaamaan kotinsa turvapaikanhakijoille.

Nyt kolme vuotta myöhemmin nämä sanat ja kehoitukset soivat päässämme. Lähi-Idässä Sipilän sanat otettiin tosissaan ja Sipilän lupaus antaa Kempeleen-kotinsa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden käyttöön esiteltiin Irakin televisiossa. Irakilaisturvapaikanhakijoiden mukaan se vaikutti siihen, että moni valitsi hakukohteekseen juuri Suomen. Myöhemmin myös turvapaikanhakijat itse kritisoivat Sipilää valheellisesta markkinoinnista.

Sipilä ja hallitus päästivät kymmeniä tuhansia miehiä maamme rajojen sisäpuolelle kyselemättä passeja tai mitään muita todisteita henkilöllisyydestä. Tulijoista vain murto-osa oli naisia, lapsia ja perheitä. Vastaanottokeskuksia pompahteli pystyyn kuin sieniä sateella samalla kun omat kodittomat värjöttelivät pakkasessa. SPR ja muut vastaanottotoimintaan osallistuneet rikastuivat. Ja samaan aikaan omalta kansalta leikattiin.

Nyt kolme vuotta myöhemmin tunnelma lienee Sipilän kodissa hiukan erilainen. Oulun seksuaalirikokset sekä aiemmin tapahtunut Turun terroristirikos ovat järkyttäneet koko kansaa. Tällä hetkellä kolme ihmistä on kuollut: kaksi terroristin käsiin ja yksi oman käden kautta. Hirvittävämpää tästä kaikesta tekee sen, että hyväksikäytön ja raiskausten uhrit ovat alaikäisiä tyttöjä – meidän lapsia.

Uudenvuodenpuheessaan Sipilä varoitteli vihapuheen rangaistavuudesta. Nyt nuo sanat tuntuvat kaiken jälkeen omituisilta ja kertovat omaa kieltänsä siitä, kuinka heikko Sipilän poliittinen osaaminen on. Kun tyttöjä on raiskattu ja naisia tapettu olisi outoa, jos kansa ei olisi vihainen. Vain sosiopaatti voi olla tunteeton tämän kaiken edessä.

On hyvä muistaa, kuka on syyllinen ja mihin. Päättäjät tekevät päätökset, jotka ohjaavat yhteiskunnan toimintaa. Suomi olisi voinut esimerkiksi olla ottamatta sisälle turvallisesta Ruotsista tulleita turvapaikanhakijamiehiä – näin teki myös Kanada, joka ei hyväksynyt maahan yksin turvapaikkaa hakevia miehiä. Sipilä ja hallitus eivät kuitenkaan uskaltaneet laittaa oman maan turvallisuutta etusijalle. Nyt me keräämme Sipilän kasvattaman sadon mätiä hedelmiä, jotka ovat satuttaneet liian monia.

Muista, miten voit vaikuttaa. Äänestä kevään vaaleissa.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Myös EU vaaleissa, koska sieltä kaikki direktiivit määrätään Suomeen.
Mitä enemmän vastustetaan liittovaltiota ym. Suomessa, sen parempi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Vihainen
#2

Juha Sipilä on poliittinen ruumis. Ja vie keskustan mukanaan. Viimeinen niitti ovat nuo Oulun tapahtumien ”business as usual” horinat. Valtakunnanoikeus on kaverille oikea osoite. Sellaista rahaa ei tältäkään kaverilta löydy, että nämä vahingot sovitetaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#3

Niin ja täyttä totta kuin lisänä oliko tämä vain jäävuoren huippu kokonaisuudessaan.
” Tietty alakulttuuri ei vain sovellu tähän maahan” – siellä heillä siellä on ihan omat toimintatapansa siinäkin.
Sinisilmäinen hyväntahtoisuus käänteisenä ” ei ole sitä laupeudentyötä” näissä tapauksissa omaa kantaväestöä kohtaan.

Joten : Jotain rajaa,etenkin ” jos haavi on auki ” esim.EU;n rajavuodoille !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000