Perussuomalaiset

Sami Savio

Eurooppalaisten oikeistohallitusten arvopohjissa isoja eroja

Eurooppalaisten oikeistohallitusten arvopohjien välillä näyttää olevan suuria eroavaisuuksia. Suomen kannalta erityinen ongelma on maamme hallituksen saamattomuus ja oma-aloitteisuuden puute kansallisesti tärkeissä kysymyksissä.

Moni muu eurooppalainen oikeistohallitus puolustaa vahvasti oman maansa kansallisia etuja. Sipilän hallitus sitä vastoin näyttää pelkäävän ottaa Suomen näkemyksiä esille neuvottelutilanteissa. Suomi on esimerkiksi toteuttanut EU:n sisäisiä turvapaikanhakijoiden siirtoja jopa yli oman laskennallisen osuutensa, vaikka hallitusohjelman mukaan niihin ei pitänyt sitoutua lainkaan. Myös EU:n rahoituskehysneuvotteluissa on annettu periksi jo etukäteen.

Erityisen kummallisia ovat pääministeri Sipilän tuoreet puheet Suomen maahanmuuttolinjausten tiukkuudesta. Sipilä esitti näkemyksensä viime viikolla Pohjoismaiden pääministerien tapaamisen yhteydessä.

Sipilän arviot Suomessa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan kireydestä näyttäytyvät varsin oudossa valossa, kun vertailuun otetaan esimerkiksi Itävallan oikeistohallituksen harjoittama politiikka. Itävallassa maahanmuuttajille maksettavien sosiaalietuuksien taso sidotaan saksan kielen osaamiseen. Lisäksi maassa muun muassa nopeutetaan rikoksiin syyllistyneiden palautuksia ja tiukennetaan kansalaisuuden saamisen ehtoja pidentämällä kansalaisuushakemuksen jättämistä edeltävä asumisaikavaatimus kymmeneen vuoteen.

Perussuomalaiset ovat tehneet monia vastaavanlaisia lakialoitteita Suomessa, mutta valitettavasti aihe ei kiinnosta Sipilän hallitusta. Ilmeisesti vasta Brysselistä annettavat määräykset tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaa saisivat hallituksen tarttumaan toimeen. Sipilän hallitukselta puuttuukin täysin oma-aloitteisuus tällä politiikan osa-alueella, kun sitä monella muulla saralla on ollut jo liikaakin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Tuntuu siltä että Sipilän kuin Orpon juna kulkee eri raiteita ainakin niiden maahantulijoiden kohdalla jotka ”tehtailevat rikoksien poluilla” ja saavat ns.nauttia maamme turvaa siitä huolimatta.

Vaiko muuttavat linjaansa kun huomaavat millä tavoin tätä maahanmuuttopolitiikkaa ovat rakennelleet räikeimmissä tapauksissa kuin pinnan alla olevissa epämääräisyyksissä … turvallisuudesta on kyse kuin jopa pahimmillaan yhteiskuntarauhastakin,ellei haluta olla tilanteen tasalla.

T. Seppo

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Soini on ottanut viimmeisen oljen korren käyttöön matkalla Brysselin Miljoona virkaan joka voi jäädä saamatta jos Hallitus kaatuu soteen.

Entinen Persu Soini meni Suomen valtion virallisena edustajana ulkoministerinä Paavin persettä nuolemaan Kanadaan ja osallistui Abortin vasteiseen mielenosoitukseen Sairasta touhua !!!

Soini yrittää näin saada Brysselin Miljoona viran koska Brysselissä on paljon Paavin perseen nuolijoita !!!

Eikö Persujen pitäisi vaatia Ministerin eroa ,tämähän on maanpetturuutta (oman edun ja rahojen takia) pahimmillaan !!!

Politikkojen ainoa arvopohja on Raha !!!! se on sama kaikilla oli kommunisti tai Vihreä tai Oikeistolainen ! Keinot vaan on erit miten rahaa tavoitellaan !!! Soini joutui ottamaan nyt viimmeisen oljen korren käyttöön kun sen Poliittinen ura on hiuskarvan varassa päättyä maha laskuun ! Jos Perseen myyjä Soini lentää Hallituksesta se ei kelpaa yhtään mihinkään !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Vihreiden ja kommunistien arvo pohja näkyy Helsingissä jossa ne vaatii lisää Hiilenpolttoa kaupungin keskustaassa niin että saaste paska leviää joka taloon kymmenien kilometrien säteellä !!
ja ne haluaa lisätä huumehörhöjen sosiaali pummejen ja raiskaajien määrää ja haalia niitä ulkomailta lisää ja näin velkaanuttaa Suomen ja tuhota meidän kilpailu kykymme.

Kokoomuksen arvopohja on sitä että ne yrittää saada mahdollisimman monta pummia Brysselistä miljoonia kalastelemaan itselleen.

Keskustan arvopohja on yhden uskonlahkon asioiden ja maajussien etujen ajamista

Sinisten arvopohja on pitää Hallitus pystyssä loppuus asti hinnalla millä hyvänsä ja toivoa että joku virka jokaiselle edustajalle tulee ennen seuraavia vaaleja.

Persujen arvopohja on täysin hukassa ja arvoitus ,tästä syystä puolueen kannatus ei nouse kun ensimäinen 2 v. meni Hallituksessa persettä myyden ja Eu:ta nuollen ja loppu aika on ollut tuuliajolla…
Ketä tässä ex. persut voi äänestää ??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000