Perussuomalaiset

Sami Lehto

Pitäkää maakuntavero esillä!

Moni vihervasemmiston edustaja somessa lakaisee maakuntaverokeskustelua maton alle, ja sanoo että aluevaltuutetut eivät päätä maakuntaverosta.

Vaikka juuri aluevaltuustoissa ei verosta päätetä, ovat valtuutetut puolueiden jäseniä, jotka verosta päättävät. Ja varmasti iso osa tulevista valtuutetuista on myös kansanedustajia.

Vaalien tulosta tullaan täysin varmasti käyttämään keppihevosena maakuntaveron kanssa.

Veroa ei kannata lakaista maton alle. Jos maakunnat saavat verotusoikeuden, moniko oikeasti uskoo veroasteen vähentyvän?

Kun verotuksella päästään kiinni kansalaisten lompakoihin, on suuri kiusaus verottaa vähän siitä sun tästä.

Juice lauloi että ”historia toistaa vitsejään ”. Moniko muistaa että verotusta olisi joskus alennettu? Miten vaikkapa ”väliaikainen autovero”?

Maakuntavero myös lisää byrokratiaa ja kustannuksia joilla ei hoideta yhtään potilasta. Sen sijaan puolueet pääsevät jälleen miehittämään kovapalkkaisia johtajanvirkoja omilla henkilöillään.

Sote on muutenkin hillotolppien luvattu maa.

Ystävät ja kylänmiehet: levittäkää tätä tietoa (vaikka yo. tekstiä) somessa, se saa veron kannattajat yllättävän hiljaisiksi.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Defund YLE
Iloinen
#1

Juna liikkuu ja äänestys on pakko viedä läpi, jotta ennen vaaleja saadaan maakuntavero hyväksyttyä. Hauska nähdä montako päivää vaaleista menee kun HE pamahtaa. Ensimmäinen himmelivuosi vedetään velaksi, koska nyt tulee rahaa; paljon rahaa. Siellä tikittää se, että veroprosentit vuodelle 2023 pitää olla ajoissa palkanmaksajien tiedossa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

westfinn vihaisena
Vihainen
#2

Jännät kaksi vuotta edessä. Ensin hallitus maksattaa veronmaksajilla kulisseissa muhivan ilmastotukipaketin, josta ei centtiäkään tule jäämään Suomeen.
Ennen maakuntaveroa ehditään toivottaa tervetulleeksi muutama tuhat #työperäistä maahanmuuttajaa# joille massatuotoksena yle rakentelee yhteisen Suomeen liittyvän nyyhkytarinan, joka uppoaa ainoastaan vih-vas-kes-kok-sdp äänestäjiin. PS:n turha perustella ettei taaskaan tullut yhtään huippuosaajaa eikä veronmaksajaa tästä aallosta. Ei centtiäkään valtion kassaan ja kas kummaa työperäisistä muovataankin humanitäärisiä maassaolijoita! Poliiseille ei tahtonut määrärahoja budjetista löytyä, mutta näille kameleonteille sorvataan miljoonien lisäbudjetti viikossa suvakkihallituksen toimesta.
Niin ja sitten onkin jo sen maakuntaveron vuoro. Onhan 3000 e:n bruttopalkoista vielä jokunen centti jäljellä!
Vih-vas-kes-kok-sdp äänestäjät eivät vieläkään tajua heille tarjottuja huijauksia, vaan keskittyvät PS:ten vastustamiseen joka käänteessä!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PRO PERUSSUOMI
Iloinen
#3

MENNÄÄN KAIKKI ÄÄNESTÄMÄÄN MEITÄ!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000