Perussuomalaiset

Sami Lehto

Äärisuvaitsevaistosta

Nykyään on tärkeää olla suvaitsevainen, ja suvaita tärkeitä asioita. Mikä sinänsä onkin ihan oikein; suvaitsevien ykköslistalta löytyy niin pride, maahanmuuttajat, ympäristö ym. tärkeät asiat. Jostain syystä suvaitsevaiston agendaan eivät kuitenkaan mahdu esimerkiksi vammaiset saati mielenterveyskuntoutujat, joiden ”Mad pride” tuskin saa edes otsikkoa lehteen. Viikon mittaisista karnevaaleista puhumattakaan.

Irtopisteitä politiikassa haetaan terapiatakuulla, josta ei ole juurikaan hyötyä koska perushoito ei ole kunnossa. Kun itsetuhoiset nuoret nukkuvat psykiatrisen sairaalan käytävillä, siinä eivät paljon terapiat auta.

Suvaitsijoille suvaitsevaisuus tuo kaikenlaista kivaa; olon että on hyvä ihminen, parantaa maailmaa ja auttaa toisia. Se tuo myös miellyttävän ylemmyyden tunteen muita kuin omassa viitekehyksessä olevia kohtaan. Muut ovat natseja, punaniskoja, maaseudulla asuvia insestin harrastajia, äärioikeistolaisia, typeryksiä, ympäristön tuhoajia, setämiehiä, öyhöttäjiä jne.

Suvaitsijoille on tärkeää tulla kuulluksi ja nähdyksi, jotta kaikki ymmärtäisivät heidän erinomaisuutensa. He postaavat jatkuvasti twitteriin, facebookiin ja instagramiin ihania viestejä siitä, kuinka mahtavaa heidän elämänsä on ja kuinka upeaa milloin mikäkin asia on. Kaikki on naminamia! Hymyile sinäkin kuten minä hymyilen! Otetaanpa vielä lisää kuvia Ohisalosta ja postataan ne twitteriin!

Suvaitsevien suvaitsevuuden kohteiden mahdolliset ongelmat lakaistaan maton alle, eikä niistä puhuta saati saa puhua. Laitanpa tähän muutaman: islamin naisten alistaminen ja erittäin patriarkaattinen maailmankuva (homoista puhumattakaan), maahanmuuttajien korkea osuus seksuaalirikoksista (30,5% raiskauksista 2017), ympäristöliikkeen ansio massiivisista hiilidioksidipäästöistä kun ydinvoimasta piti maailmalla luopua, ympäristöliikkeen vaikutus ilmeisesti hyvinkin ympäristölle tuhoisan biodieselin käyttöön, kaipuu sosialistiseen talousjärjestelmään (Vasemmistonuoret) ja niin edelleen.

Muunmuassa Elokapinan fb-sivulla on hyvinkin misantrooppisia viestejä, sekä useasti vaaditaan nykyisen yhteiskuntajärjestyksen murtamista. Alas kapitalismi!

Kun suvaitseva osoittaa jotain kohdetta sormea heristäen, on tämä kohde leimattu saman tien. Hänestä on tullut epäpersoona, hirviö ihmisten joukossa. Tämä asia ei tietenkään toimi toisin päin, vaan oli itsestäänselvää että yksikään Veijo Baltzaria digannut demarivaikuttaja (Halonen, Lipponen, Jaakonsaari jne.) ei tunne Baltzaria lainkaan eikä ole ollut hänen kanssaan missään tekemisissä. Heidän omatuntonsa on puhdas, vaikka järjestivätkin tälle itselleen tuntemattomalle henkilölle mm. kulttuurineuvoksen arvonimen.

No entäpä sitten se kuuluisa historian painolasti? ”Äärioikeistolaiset” saavat edelleen lähes jokaisessa haastattelussa irtisanoutua yli kymmenen vuotta vanhoista kirjoituksistaan. Vähintäänkin huomataan puhua 30-luvusta ja lisäksi uuninluukkujen kolisemisesta. Kun taas suvaitsevaiston piirissä menneet ovat menneitä eikä niitä enää tarvitse muistella. Äkkiseltään mieleen nousee vaikkapa Helsingin kaupunginvaltuuston uuden puheenjohtajan Fatim Diarran lausunnot. Hän on mm. syyttänyt maalla asuvia insestin harjoittajiksi. Mitäpä jos joku syyttäisi että hänen hoodeillaan ollaan insestin harjoittajia, tai raiskaajia? Menisikö ohi olankohautuksella? Tulisiko tästä henkilöstä Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ilman poikkilauseita?

Entäpä erään Lähi-Idästä kotoisin olevan demarivaikuttajan erittäin vihamieliset lausunnot eräistä kansanryhmistä?

Tehdään nyt samantien selväksi, että en kuulu äärioikeistoon, enkä natseihin. Enkä todellakaan kannata natseja missään muodossa, enkä PVL:n natsipellejä jotka aikoinaan marssivat Helsingissä (tällä ei ole mitään tekemistä 612 soihtukulkueen kanssa). Mutta yhtä vähän kannatan heitä jotka itsenäisyyspäivänä marssivat Helsingissä kantaen Neuvostoliiton lippuja. Suomen itsenäisyyspäivänä! Luonnollisesti näistä Neuvostoliiton haikailijoista ei kirjoitettu lehdissä. Natsikulkuetta sen sijaan muistellaan edelleen. Kukapa haluaisi natsikaupungin pormestariksi?

Viime vuosien aikana on tullut selväksi, että suvaitsevaisten suvaitsevaisuus jatkuu niin kauan kuin olet heidän kanssaan samaa mieltä. Kun lausut poikkeavan mielipiteen, suvaitsevuus lakkaa siihen ja leimat sekä henkilökohtaisuudet alkavat lennellä.

Osallistu keskusteluun!


10 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Suvaitsevat, kun ovat , pahasti eksyksissä , olevaa porukkaa !? Eivät sitä itse huomaa / ymmärrä , valitettavasti !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

En kaipaa sosialismia enkä liioin kapitalismia vaan tervettä markkinataloutta, mitä Suomessa ei tällä hetkellä ole, koska nykytilannetta kuvaa parhaiten rakenteellinen korruptio ja kleptokratia. Julkisen ja yksityisen epäterve symbioosi, jossa rahat ja tuet siirtyvät poliittisin sekä hyvä-veli perustein. Esimerkkinä mm. mamubisnes ja tuulivoimafirmat joiden tutuille omistajille vihervasemmiston päättäjät ovat ohjanneet miljoonia veronmaksajien varoja.

Jokainen voi pitää omassa ikkunassaan natsi- tai sateenkaariverhoja ja liputtaa omalla pihallaan millä tahansa agendan lipulla, mutta kun ääriliikkeiden lippuja aletaan vetämään kunnan lippusalkoon tai julkisia jalkakäytäviä pride-maalailemaan, niin silloin raja on ylitetty, ainakin minun suvaitsevaisuuteni raja. Yksityiset yritykset tietysti saavat tehdä kuten haluavat, kuluttajat kyllä äänestävät lompakollaan jos eivät jaa yrityksen ”arvoja”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Lehdolta taas niin täyttä asiaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#8

VMP

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Suvaitsevaiset ovat pelkästään omaa ”hyvyyttään” esille tuovia hyveposeeraajia. Itseään suvaitsevina pitävät ovat itseasiassa kaikkein suvaitsemattomimpia, koska eivät suvaitse heidän kanssaan eri mieltä olevien mielipiteitä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sami Lehto
#7

Äärisuvaitsevilla on monopolioikeus Ainoaan Absoluuttiseen Totuuteen, jota he harjoittavat ja julistavat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eugen0
#5

Näitä suvakkeja on siksi paljon olemassa koska hyvinvointi, elämänsuojelu on viety liian pitkälle. Eivätkä heikoimmat ja hölmöimmät yksilöt enää kuole pois huonojen valintojensa seurauksena osana normaalia luonnonvalintaa. Aina on joku joka pelastaa useita kertoja hölmösti toimivan yksilön. yhtenä esimerkkinä päihdeongelmainen joka sammuu joka talvi lumihankeen. Näin mahdollistaen sen, että pelastettu päihdeongelmainen saattaa päästä joskus lisääntymään aiheuttaen ongelmia uusille sukupolville.

Toisena myöskin se, että vaaleissa äänestämisen ikäraja on liian alhainen. Tämän takia nuoret joilta puuttuu elämänkokemus on helppoa manipuloida äänestämään ideologisesti, eikä järjellä. Sitten vielä sekin, että jopa sairaat ja päihdeongelmaisetkin ihmiset saavat äänestää vaaleissa. Näiden takia sitten järkevät, terveellisessä kunnossa olevat ihmiset saavat kärsiä. Sopiva minimi ikäraja äänioikeudelle olisi 25 vuotta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eugen0
#6

Kolmantena syynä sitten on historiassa tehty hölmöily jossa kiellettiin esiaviollinen seksi, kiellettiin abortti, rajoitettiin naisten ja joskus jopa miestenkin seksuaalista valinnan vapautta. Sitten oli aikoinaan kristinuskon sukupuoliroolit, joilla muokattiin sellaisiakin pareja toisilleen sopiviksi jotka eivät sopisi lainkaan yhteen. Samalla ohjattiin sellaisiakin ihmisiä pariutumaan ja lisääntymään, joiden ei olisi koskaan pitänyt päästä pariutumaan ja lisääntymään. Näin pääsi jatkumaan huonolaatuistenkin, sairaiden, heikkojen ihmisten geenejä ja pilaamaan useita kokonaisia uusia sukupolvia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000