Perussuomalaiset

Roni Mänttäri

Hyvää joulua ja rauhallisen kiireistä vaalivuotta 2019!

1 kommenttia

Vuosi alkaa olla päätöksessään, kun moni muukin kausi. Itselläni eteen tulee vuodenvaihteessa uusi elämänvaihde ja lähden opiskelemaan Mikkeliin. Täten joudun jättämään taakseni nyt Kotkan PS:n ja Kymen piirin taas kerran, mutta tällä kertaa en tee sitä niin haikein silmin, kuin 5 vuotta sitten jouduin tekemään. Tuolloin läksin pienellä ”kiertoajelulle” ensin Kanta-Hämeeseen, josta ajauduin Suonenjoen kautta Jyväskylään, josta palasin taasen Kotkaan. Tämä teki itsellenikin erittäin hyvää, koska pääsin näkemään miten puolueemme eri paikallisjärjestöt toimivat milloin missäkin.

Nyt minulle tulee siis uudeksi kohteeksi osallistua Etelä-Savon piiriin ja etenkin Mikkelin seudun PS:n hallituksen toimintoihin ainakin pariksi vuodeksi. Olen tässä jo tovin haistellutkin sen ilmapiiriä ja huomaan, että siellä on taas samat ongelmat edessä, kuin Kotkassa kun 10 vuotta sitten liityin puolueeseen. Tuolloin Kotkan paikallisyhdistys oli aluksi lähes lapsenkengissä, mutta muutamassa vuodessa me nousimme jytkystä jytkyyn 2009(4 valtuutettua) ja 2013(8 valtuutettua) kunnallisvaaleissa ja meistä kasvoi täysin varteenotettava valtuustoryhmä. Nyt minulle tulee haasteeksi olla mukana nostaa myös Mikkelin PS seuraavissa vaaleissa suuremmaksi valtuustoryhmäksi. Kaupunkien kohdalla lähtökohdat ovat täysin samat eli taloudet kuralla, kriisikuntakriteerit paukkuu, älyttömät koulujen lakkautukset tulossa ja molemmat peruskorjaa/rakentaa keskussairaaloitaan miljoonien €urojen voimalla, joka lopulta voi johtaa täyteen talousahdinkoon vuosikymmeniksi eteenpäin. Nyt jos nousukausi päättyy, niin rakentaminenkin hiljenee.

Keväällä alkaakin sitten suuret taistelut ensin Eduskuntavaalien ja heti EU-vaalien, sekä mahdollisesti vielä myöhemmin Maakuntavaalien merkeissä. Kaakkois-Suomen vaalipiirissä ehdokasasettelut onkin jo hyvissä merkeissä, kun kaikki EK-vaaliehdokkaat on jo julkaistu ja rehellinen vaalityö voi jo alkaa. EU-vaaleihin tuli tänään jo alueellemme oma ehdokas, kun kotkalainen Samuli Sibakoff julkaistiin ehdokaslistalle. Maakuntavaaleihinkin taitaa olla jo hyvin ehdokkaita tarjolla, koska ainakin Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan listat ovat puolillaan eli tilaa on vielä. Nyt pitää vielä hieman herätellä että ehditään kunnolla mukaan täältäkin. Kunhan nyt Sipilän hallitus saa ensin tahtonsa läpi ja vie väkipakolla tuon keskeneräisen SOTE- ja Maakuntauudistuksena ensin läpi keväällä, niin uusi hallitus pääsee sitä sitten heti ensityökseen parsimaan uudelleen kasaan.

Nyt kumminkin on aika vielä hetken hengähtää, nauttia Joulusta niin sukulaisten, ystävien, kuin muidenkin tuttujen, sekä puoluekumppaiden kesken. Muistakaa ladata nyt hyvin akkuja, koska niitä tullaan todellakin heti Loppiaisen jälkeen tarvitsemaan kokoajan kiihtyvällä tahdilla. Onnea kumminkin tasapuolisesti kaikkiin vaaleihin osallistuville niin ehdokkaille, kuin paikallisille taustavoimille, että saamme äänestäjät taasen meidän taakse ja hyvät vaalitulokset jokaisessa mittelössä! Tähän me pääsemme, kun pidämme yhtä aina puoluetoimistolta toriteltoille asti, kuten tähänkin mennessä.

HYVÄÄ Joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Onnea Ronille/mikkelin seudullekkin , uusia jytkyjä kohti !?! Toivottavasti äänestäjienkin Silmät aukeaa vaaleihin mennessä !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000