Perussuomalaiset

Riku Nevanpää

TIEDOTE 3.5.2019

TIEDOTE 3.5.2019 / RN

Julkaisuvapaa heti

On aika poistaa spekulaatioilta ja huhuilta kantopinta.

On aika hylätä ja unohtaa vanhat norsunluutornirakenteet.

On aika siirtyä sanoista tekoihin.

On aika perussuomalaiselle politiikalle.

Eri puolilla ilmi tulleista spekulaatioista huolimatta, en lähde haastamaan puheenjohtaja Jussi Halla-ahoa puoluekokouksessa.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo on ilmoittanut, ettei ole käytettävissä enää seuraavalle kaudelle.

Tämä on harmillista puolueen kannalta.

Tilanne on verrattavissa vuoden 2017 puheenjohtajavalintaan, ehdokkaita on jo ilmaantunut.

Tässä poliittisessa tilanteessa puoluekokouksella tulee olemaan haastava tehtävä valita oikein. Puoluesihteeriksi tarvitaan tekijä, ei tilastonikkaria tai paperin pyörittäjää.

Sanoista tekoihin, pitkällisen aatepohjaisen pohdinnan ja useiden tiedustelujen tuloksena olen tullut siihen tulokseen, että aika on valmis seuraavalle siirrolle.

Tulen tavoittelemaan Perussuomalaiset r.p:n puoluekokouksessa puoluesihteerin tehtävää.

3.5.2019

Riku Nevanpää

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000