Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Viimeinen taisto EU:n ja euron puolesta

EU- ja eurouskovaisilla on nyt meneillään viimeinen epätoivoinen taistelu kansallisvaltioiden tuhoamisen ja liittovaltion rakentamisen puolesta. Kaikki mahdolliset paukut on pantu yhteen koriin. Brysselissä ja Frankfurtissa ajatellaan, että nyt on tultu kuilun reunalle, jolloin jäljellä on vain yksi vaihtoehto.

Rahaa syydetään markkinoille yli tuhat miljardia. Se on niin hirvittävän suuri summa, että sen ymmärtäminen vaatii rautalankaesimerkin. Jos koko potti jaetaan EU:n jäsenmaissa tasan jokaiselle kotitaloudelle, niin summa on noin 5000 euroa. Jos summa jaettaisiin vain euromaiden kotitalouksien kesken, niin summa per talous olisi vieläkin muhkeampi.

Jos rahankylvössä epäonnistutaan, on jäljellä vain yksi vaihtoehto: EU:n ja rahaliiton hajoaminen. Ennustaminen on tunnetusti vaikeaa, mutta mielestäni sen todennäköisyys on yli 50 %.

Jos minä olisin Draghi, niin minä olisin jakanut rahat suoraan kotitalouksille. Näin olisi saatu aikaiseksi todella voimakas kertarykäys, eikä rahaa olisi valunut byrokratiaan ja välikäsien taskuihin…

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Seppo Muurinen
#1

Nyt on pitkällä matikalla käyttöä EU;n rahaviljalaarissa kun nollista ei tule loppua + se mitä lausutaan että todetaan jopa ykskantaan hyväksi,toiset muodostavat vastaväitteen populistisuudesta.
Perustuen mielipiteeseesi Draghista,jos hänen housuissaan olisit,niin rahavirta käännettäisiin kotitalouksille EU;n alueille – kansat laulaisivat tähtilipun nimeen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000