Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Tuleva hallitusohjelma on jo valmis!

Helsingin Sanomissa oli tänään mainio tulevaisuudentutkimuksen professori Markku Wileniuksen haastattelu. Havaitsin, että ajatuksemme ovat samansuuntaisia. Juttua lukiessani mieleeni tuli, että tulevan hallituksen ohjelmapaperiin pitäisi kirjoittaa vain kaksi Wileniuksen havaintoa:

”Yhteiskuntamme keskeisin arvo on byrokratia.”
”Yhteiskunnan huipulle pitäisi saada ihmisläheisempää ja varsinkin yrittäjäystävällisempää väkeä.”


Siis ensin mainitusta asiasta olisi päästävä eroon ja tilalle olisi saatava jälkimmäistä.

En lähde tässä selittelemään ja tulkitsemaan Wileniuksen havaintoja tämän enempää. Jätän sen teille arvoisat lukijat. Tänään vuoden 2014 viimeisenä päivänä.

Tulevaisuus on avoin. Mitä se tuo tullessaan, se riippuu meistä kaikista. Siinä kokonaisuudessa minä olen mitättömän pieni palanen, mutta kokonaisuus muodostuu pienistä palasista. ”Jokainen ihmisen on laulun arvoinen”, kuten Veikko Lavi on todennut. http://youtu.be/bHTnzFq-PPA

Toivotan kaikille lukijoilleni hyvää ja toivottavasti parempaa uutta vuotta.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
terve järki
Tyytyväinen
#1

YLE aloitti vaalikampanjan perussuomalaisia vastaan. Aamulla julkistettiin näkyvästi että kokoomuksen kannatus on nuorten keskuudessa hyvä, mutta jätettiin perussuomalaisten kannatus mainitsematta. Iäkkäiden osuudesta kyllä toitotettiin.

Kyse on kokoomus-rkp:n masinoimasta mielipiteen muokkauksesta ,jota tulee hoitamaan YLE ja HS/Sanomamedia. Taustalla rkp:n pelko pudota hallituksesta.

Perussuomalaisten täytyy alkaa pelata omilla vahvuuksillaan, tuoda esiin eu maksut ,kehitysapu,maahanmuutto,pakkoruotsitus tms rahareiät vrs hyvinvointimme alasajo.

Vaalit ratkaiseen loppusuoran markkinointi jossa perussuomalaiset ovat olleet todella huonoja. Viimepäivien mainostamiseen pitää panna paljon paukkuja että vaalipäivänä nukkuvat lähtevät liikkeelle !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Neuvos
Utelias
#2

Asiat hyviä, mutta ne pitää saada esiin medioiden vastustuksesta huolimatta – löytäkää keino käyttämällä puoluerahaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000