Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Terrori-isku on mahdollinen ja todennäköinen myös Suomessa

Ranskassa on useita tuhansia radikalisoituneita islamin kannattajia. Se on niin paljon, että heidän seuraamisensa eli terroritekojen estäminen on käytännössä mahdotonta. Ei koko maan poliisivoimia ja osin armeijaa voida pitää koko ajan hälytystilassa, kuten nyt Ranskassa on.

Äskeiseen terrori-iskuun syyllistyneet olivat poliisin seurannassa. Siitä kuitenkin luovuttiin, koska seurannassa joudutaan keskittymään henkilöihin, joiden arvioidaan muodostavan suurimman uhkan. Ja kuten nyt nähtiin, sen seurauksena seula vuotaa.

Tosiasia on myös se, että vaikka henkilö olisi seurannassa, niin terrori-iskua ei voida kokonaan sulkea pois. On käytännön mahdottomuus ”juosta jatkuvasti” jonkun henkilön perässä.

Suomesta on lähtenyt Syyriaan sotimaan kymmeniä henkilöitä. Enemmän tai vähemmän myönteisesti radikaaliin islamilaisuuteen suhtautuvia lienee moninkertainen määrä.

Ruotsissa poliisi on pystynyt ennalta ehkäisemään useita terrori-iskuja. Onko Suomessa vastaavaa tapahtunut, niin siitä ei ole tietoa.

Ovatko siis terrori-iskut mahdollisia ja todennäköisiä myös Suomessa? On ikävä tosiasia, että kysymykseeen on vastattava myönteisesti.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
terve järki
Vihainen
#1

Jokohan se alkoi Oulusta, kyseessä somali ja muslimi. Yksittäistapaus..??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#2

Todella hämmentävää on, että ne jotka julistavat islamin turvallisuuden puolesta pelkäävät itse todennäköistä terrori-iskua. Pelkäävät jotain, joka on turvallinen ja ”väärin ymmärretty”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

OULUN SURMAT
Vihainen
#3

Mies asui kerrostalossa….mitäköhän varten oli hankkinut kirveen??? Menee sitten ja tappaa kaksi täysin tuntematonta ihmistä? Poliisi menee sen asunnolle tietäen, että sillä on kirves….ei todennäköisesti tuliasetta.Miksi ei käytetty etälamautinta? Sehän pysäyttää hyökkääjän siihen paikkaan….luoti ei välttämättä sitä tee! Vai… ? Nyt ei sitten ole kertomassa, miksi teki niinkuin teki. Poliisilla ei ole hajuakaan teon motiivista…..kuitenkin tietävät ettei se ole poliittinen eikä uskonnollinen! MISTÄHÄN NE SEN TIETÄÄ????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000