Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubb päästelee sammakoita suustaan

A. Stubb hammasrivit välkkyen MTV3:ssa: ”Hallituksen suuret ratkaisut on tehty.”

Siis sote- ja kuntauudistuskin? Stubb on ihan pihalla. Tässäkin asiassa.

Tosiasiassa kuntauudistus on ajanut täysin kiville.

Soteuudistuksen osalta hallitus ei kyennyt minkäänlaiseen ratkaisuun. Opposition ja hallituksen yhteisissä neuvotteluissa päädyttiin ratkaisuun, joka on täysin päinvastainen kuin mihin hallitus pyrki. Siitäkin on saatu aikaiseksi vasta raamit. Vaikeat käytännön asiat ovat vasta oppostion ja hallituksen yhteisissä neuvotteluissa työn alla.

Hallituksen kaksi suurinta asiaa tälle vaalikaudelle ovat kunta- ja soteuudistus. Jos kuntauudistuksen osalta lopputulema on täydellinen fiasko ja toinen on vielä pääosin auki, niin kuinka siten voidaan sanoa, että ”hallituksen suuret ratkaisut on tehty”?

Stubb on siis täysin pihalla.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000