Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubb ei hyväksy kansallisvaltiota

Alexander Stubb valittiin Suomen tasavallan ulkoministeriksi helmikuussa 2008. Amerikkalaisen Carnegie Endowmentin koolle kutsumassa tilaisuudessa heinäkuussa 2008 Stubb sanoo haluavansa kansallisvaltioiden kuten Suomen loppuvan ja EU:n muodostuvan sotilaalliseksi suurvaltioksi.

Tuossa puheessaan ulkoministerinä Stubb toteaa sanatarkasti näin: ”Valitettavasti, korostan valitettavasti, kansainvälinen järjestelmä perustuu edelleen valtioihin eli kansallisvaltioihin.”

http://youtu.be/83EE-ypprZE

Stubb siis sanatarkasti sanoo, että  ”valitettavasti, korostan valitettavasti” on olemassa kansallisvaltioita. Siis kuten Suomi.

Samassa puheessaan Stubb sanoo myös näin: ”Olen todellinen Euroopan federalisti, yksi harvoista vielä olemassa olevista ja haluan nähdä EU:n muuttuvan supervallaksi.”

Voiko sen enää selkokielisemmin ilmaista? Ja sanoja oli silloin Suomen ulkoministeri, nyt Suomen pääministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
faktaa
#1

Stubb ja Kokoomus -Suomen loppu!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Asko Kauppinen
Utelias
#2

Lähetin Helsingin yliopiston professorillee joulukuulla 2013 viestin, josta ote on alla:
”Löin vetoa 2012 erään reskapteenin kanssa siitä, onko maamme itsenäisyys loppunut tai vakavasti uhattuna ennen vuotta 2030. Viime kesän tapaamisessa ehdotin muutosta. Itsenäisyytemme loppuukin jo ennen vuotta 2020.
Eräitä signaaleja: Sotien välisenä aikana maanpuolustusjärjestöihin kuului kansakoulunopettajista varmaankin enemmistö, miespuolisista toimittajista ehkä puolet. Miten on tilanne tänään ?”
Vuoden 2014 aikana on tullut viitteitä siitä, että meidä suomalaisten ei pidä tuudittautia väärään turvallisuuden tunteeseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Näin on
Vihainen
#3

Kokoomus on aina ollut hieman suuruudenhullu, puhumattakaan tästä Stubbista. Kun siihen yhdistyy kritiikitön EU-USA-Nato nuolenta ja hyväuskoisuus, niin Suomi on tosiaan vaarassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000