Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Selfiet pelleilyä. Nyt tarvitaan hätätilahallitus.

Suomen tilanne näyttää päivä päivältä yhä tukalammalta. Ja mikä pahinta, samaan aikaan hallitus ei tee mitään. Se yrittää kitkutella ensi kevääseen ja vaaleihin saakka.

Pääministeri Stubb sanoi suoraan, että nyt keskitytään kokoomuksen vaalikampanjaan. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että pääministeri kiertää maakunnissa, läväyttää haammastonsa näkyviin ja kehuu kuinka hyvin meillä menee! Toki vierailujen tärkein tavoite on paikallisen median myötäsukainen ja näyttävä uutisointi.

Suomi on historiansa pahimman laman keskellä. Syöksy alas jatkuu kiihtyvällä tahdilla, ja nyt myös luottoluokittaja pudotti Suomen luottokelpoisuutta pykälän alemmaksi.

Tässä tilanteessa maahan tarvittaisiin toimintakykyinen ja -haluinen hallitus. Nykyinen ei ole sitä. Se on kaikkea muuta kuin mitä sen pitäisi olla.

Kokoomuksen ohella myös demarit keskittyvät galluplukujensa tarkkailuun. Mielestäni suorastaan vastenmielinen temppu eläkeläisiä kohtaan oli luvata ensin 10 euron (!) euron korotus eläkkeisiin. Kun media oli aiheesta riittävästi kertonut, lupaus peruttiin.

Nyt demarit kosiskelevat eläkeläisiä kalastusluvan hinnalla. Sekin on yhtä läpinäkyvää ja vastenmielistä, sillä kyse on vain ja ainoastaan sananmukaisesti äänten kalastamisesta.

Suomi on kuin ajopuu ajan myrskyjen tuiverruksessa. Samaan aikaan hallitus ei kuitenkaan tee mitään. Tilannetta voisi kuvata yhdellä sanalla: edesvastuutonta.

Jos nykyhallitus pysyy vallankahvassa vaaleihin saakka, niin se tarkoittaa käytännössä sitä, että maa on toimintakykyistä hallitusta vailla ensi syksyyn saakka. Näin siksi, että vaalien jälkeen maahan saadaan ehkäpä juhannukseen mennessä uusi hallitus. Käytännön toimiin se pääsee kesälomien jälkeen eli tekojen aika on vasta vuoden kuluttua.

Mielestäni Suomeen pitäisi koota mahdollisimman pikaisesti suurten puolueiden muodostama hätätilahallitus.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Veli
#1

Olen kanssasi täysin samaa mieltä, että tarvitaan uusi hallitus, mutta täysin eri mieltä siitä mikä on sen koostumus. S&P laski Suomen luottoluokituksen juuri AAA luokasta AA+ sarjaan ja mainitsi mm. sen, että v. 2007…2013 meidän kustannustaso on noussut 20%, kun muualla euroopassa vain 12%. Kolmikanta ja siinä sivussa hallitus on vastuussa tästä kehityksestä. Tarvitaan siis toimiva, tehokas hallitus, jota ei kahli äänestäjien käyttäytyminen, vaan joka uskaltaa tehdä tarvittavat toimet maan pelastamiseksi. Tähän tehtävään sopii parhaiten näin vaikeana aikana virkamieshallitus. Mukaan otettaisiin ainakin Korkman, Sailas, Nalle, Ollila ja Soininvaara. Tällä porukalla saataisiin vienti iskuun ja sen kautta toimivat sisämarkkinat ja siinä sivussa kaikki muukin luonnistuisi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Yön ritari
#2

Minkälaista pestiä Tossavainen on kaavaillut Timo ”suuri I” Soinille hätätilahallitukselle?
Entä itselleen?

Tarvitaan, estetään, nostetaan… Anteeksi nyt vaan, lässyn lässyn tarinoita ja tarinasetiä piisaa.

Olette kansanedustaja. Ettekö ole eduskuntaryhmässä, puoluetoimistolla tms muotoilleet sen hätätilahallituksen kokoonpanoa ja voimasuhteita? Miksi jatkaa tälläistä lätinää mitä piti tehdä-kantilta kun pitäisi tarjoilla konkreettista faktaa!

Muutama kuukausi vaaleihin, onko edustaja tossuvainen tosissaan hätähallituksen suhteen? Mitä se pystyisi tekemään, oikeen tosissaan tossavainen, mitä se oikeesti pystyisi tekemään jos vaalit on maaliskuussa?
Meinaatko ettei mikään puolue tekisi vaalityötä?

Miksi persuille nyt kelpaisi hallitusVASTUU kun se ei sitä uskaltanut ottaa 2011? Joo olen kyllä kuullut selituksiä mutta saisko sen totuuden kerrankin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

ei yö

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

terve järki
#3

Hyvin kirjoitettu.ongelma vaan on se että Yle ja hs ovat täysin kokoonus-Rkp pripagandakoneiaton jatkeena.

Lyottolyokituksen laskukin oli kuin sivuhuomio..sen varjolla markkinointiin mm eläkiiän nostokin

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000