Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Rasismia ja sillä leimaamista ei pidä hyväksyä

Kielenkäyttö sekä puhuttuna että kirjoitettuna on kehittynyt huonompaan suuntaan. Käytetään ikäviä, jopa solvaavia ja tarkoituksella vääristeleviä ilmaisuja.

Vaikka netti ja sosiaalinen media ovat erinomaisia asioita, sen varjopuolena on käytöstapojen puute. Kun et näe kohdetta kasvotusten, niin ikäänkuin puskan takaa on helppo huudella asiattomuuksia.

Esimerkiksi rasismi on vakava asia. Sitä ei pidä hyväksyä missään muodossa. Ei sen alkuperäisessä muodossa, tai jossakin ”uudessa merkityksessä” kuten esimerkiksi ikärasismina.

Rasisti sanana on otettu kuitenkin leimakirveeksi. Sillä leimataan vastapuoli varsinkin silloin, kun ei enää löydy järkeviä ja asiallisia perusteluja.

Erityisesti perussuomalaisiin hyvin mielellään lyödään rasistin leima. Tällä halutaan tukahduttaa asiallinen keskustelu esimerkiksi maahanmuutosta.

Timo Soini aloitti tänään uuden ajan sosiaalisessa mediassa. Hän avasi pari kertaa viikossa ”ilmestyvän” Soinin juutuupin. Ensimmäisen tarinan aiheena on juuri rasismi. Katso ja kuuntele:

http://timosoini.fi/2014/10/rasismi/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000