Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Mukasuvaitsevaisuus on vaarallista

Itseään suvaitsevana pitävät elävät paljon puhutussa kuplassa. Nimitys kuvaa hyvin kyseistä asenneilmapiiriä, vieraantumista arjen todellisuudesta. Maailma halutaan nähdä sellaisena kuin se suvaitsevaiston mielestä olisi hyvä. Kaikki muu tuomitaan, kaikkeen muuhun suhtaudutaan hyvin suvaitsemattomasti.

Kun tällainen asennoituminen on viime aikoina kyseenalaistettu, niin suvaitsevaisto on tuominnut sen. Heidän mielestä suvaitsevaisuus tarkoittaa todellakin sitä, että on oikein, että muita ei tarvitse suvaita. Tästä syystä jo ennen kuplakeskustelua olen ottanut käyttöön termit mukasuvaitsevaiset ja mukasivistyneet.

Ajatellaanpa asiaa hieman omaa kuplaa pidemmälle.

Jos tällainen kaksinaismoraalinen suvaitseminen olisi laajempaa tässä yhteiskunnassa, niin se johtaisi vahvaan vastakkainasetteluun, ristiriitoihin. Ja siitähän ei seuraisi mitään hyvää.

Siksi meidän kuplan ulkopuolella olevien on taisteltava kaikin keinoin suvaitsemattomuutta vastaan.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Terve järki
Tyytyväinen
#1

YLE ja valtamedian ” journalistien” ja poliittisten toimitusten paniikki on jo ihan naurettavaa. Suurin tuska tuntuu olevan siitä että RKP putoaa oppositioon. Mitä tämä kertoo taustalla olevista sidosryhmistä?

Perussuomalaisten mollaaminen kääntyy yhä enemmän vastareaktioksi, ihmiset eivät pidä siitä että heitä aliarvioidaan ja nimitellään. Suomalainen luonne nousee aina epäoikeudenmukaisuutta vastaan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Antsu
Vihainen
#4

Suomalainen luonne nousee aina epäoikeudenmukaisuutta vastaan,niimpä ja katsokaapa millaisen hallitusohjelman olette hyväksyneet.Rikkaat porskuttaa/rikastuu ja riistää edelleen ja kansan pitäisi osallistua yksipuolisiin talkoisiin.Nyt ollaan niin perus-kepulaista että ja sehän pettää aina.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Tässä erilaisten väestönosien sopeutumattomuutta tiosiinsa selitellään kaupunkisuunnittelulla:

”Poliisin käytöksen muuttuminen ei kuitenkaan muuta Baltimoren Sandtownin kaltaisten paikkojen tulevaisuutta. Osa Amerikasta vuonna 2015 muistuttaa Amerikkaa vuonna 1968, ja muistuttaa sitä todennäköisesti vielä vuonna 2055.

Keski-Euroopassa on jo omat Sandtowninsa. Onneksi Suomessa on tajuttu, että köyhiä ei voi sulkea omille alueilleen ja panna kantta päälle. Se ei olisi inhimillistä, mutta ei keskiluokan omankaan edun mukaista.”

Suomessa on vielä erilaisia väestönosia melko vähän – mutta tulevaisuudessa meilläkin on mellakoita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Helposti syrjäytyvän ja mellakoivan tuontiväestön otto + muukin sisäpolitiikka kokoomuksen, rkp:n ym. malliin, niin saamme mekin nopeasti (vielä nopeammin) mellakat maahamme.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000