Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Loikkareiden tarina lähestyy kuilun reunaa

4 kommenttia

Loikkaripuolueen kannatuslukamat ovat kuin aivokuolleen käyrä. Vaakasuora viiva asteikon pohjalla. Gallupkyselyjen virhemarginaalia pienempi.

Koska Juudas Iskariot. Koska hillotolppa. Kaksi erittäin painavaa syytä olla kannattamatta puoluetta. Sen kansalaiset ymmärtävät.

Tosiasioiden merkitys alkaa selvitä myös loikkareille. Ensin Maria Lohela heitti pyyhkeen kehään ja nyt Vesa-Matti Saarakkala. Heitä itsepäisemmät ymmärtävät luopua eduskuntavaalien jälkeen.

Sen jälkeen häiriötila on ohi, ja persut jatkavat aiempaa vahvempana ja yhtenäisempänä. Myönteisenä ja vahvana merkkinä siitä jo nyt on jäsenmäärän voimakas kasvu. Tulijoita on kymmenen kertaa enemmän kuin lähtijöitä!

“Uusi eurooppalainen normaali” on normaali tilanne myös Suomessa nyt ja varsinkin tulevaisuudessa. Ennustan, että seuraavissa eduskuntavaaleissa perussuomalaisten kannatus on noin 13-15 prosenttia. Se jättijytky tulee sitten vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

……….
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Asiaa Tossavaiselta ja saattaapi olla oikeassakin viimeisessä lauseessaan, mutta minä veikkaan PS:lle megajysäystä ensi kevään eduskuntavaaleissa (mikseipä muissakin vaaleissa). Suomessa on jo kuultu ruotsidemokraattien vaalimenestyksestä ja jopa SVT:n jonkinmoisesta takinkäännöstä. Vaikka Suomi ei olekaan Ruotsi, meillä kyllä aika monta asiaa kopioidaan sieltä, niin hyvässä kuin pahassakin. PS on uuden ajan puolue, ei varsinaista oikeistoa muttei vasemmistoakaan vaan tolkun puolue, ei edusta mitään ääripään ideologiaa, PS osaa ajaa koko Suomen parasta. Siksi äänestän PS-ehdokkaita joka vaalissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pästiin perseen myyjistä
#2

Hallituksen aloittamisen jälkeisten viikkojen jäkeen on ollut täyttä katastrofia Persujen kannatajien kannalta.
Kuten olen sanonut alusta asti että Loikkarien lähtö oli Persujen pelastus !
Muuten kanatus olisi painunut alle 5 % tasollen Jos perseen myyjät olisi roikkunut puolueessa ja halituksessa hinnalla millä hyvänsä.
Nyt kannatus tulee olemaan yli 10 %

Oikealla politiikalla Kannatus olisi ollut seuraavien vaalien jälkeen 25 %

Perseen myyjien hommaa(rahaa.Kreikkaan,Turkkii,Ukrainaan,Eu:n ja naton perseen nuolua,Pakolaisbisneksen pelaamista maan velkaannuttamista jne..) kun katsottiin liian pitkään sormien läpi ,niin siinä samalla kannattajat meni nukkuun eikä niiden herättelemiseksi ole tehty mitään !
Nyt on myöhäistä herätellä ja saada uusia niin että kannatus olisi 25% (pääministeri puolueen tasolla) kun paskatkin on jo housuissa.

Hävetkää Persut ! saatan siitäkin huolimatta Persuja äänestää kun muuten äänestämättä jätetty ääni menee Vigher-Kommunsitien laariin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Sinisissä on paljon hyviä tyyppejä.
Ihan niin kuin kaikissa puolueissa on hyviä ja vähemmän hyviä tyyppejä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Liikettänyt
Iloinen
#4

Ennen äänestin Perussuomalaisia, nyt Sinisiä. Kummallakin aikalailla samoja teemoja, Siniset vaan toimii hieman fiksummin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000