Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Kokoomuslaisten itsekkyydelle laitettava stoppi

Se on nyt sanottava suoraan: Kokoomuksen nuorten poliitikkobroilereiden Lasse Männistön ja Laura Rädyn sinulle-minulle politiikalle on laitettava stoppi. Kyllä asia on ehdottomasti niin, että oma etu ei saa syrjäyttää kansakunnan etua!

Männistö ja Räty näyttivät nousuhuumassaan ja vallanhimossaan ajattelevan, että heidän keskinäinen pelinsä menee kevyesti läpi. He irtosivat kuitenkin arjen todellisuudesta. Itsekkyydessään he ylittivät sopivuuden rajan.

Eduskunta on tämän maan korkein päätöksentekoelin. Sillä on oma keskeinen merkityksensä ja arvovaltansa. Ei sitä voida noin vain sivuuttaa vähäpätöisempään pätkätyöhön siirtymällä.

En hyväksy eduskunnassa sitä, että Männistölle myönnettäisiin vapautus eduskuntatyöstä. Ei lyhyt viransijaisuus voi olla missään olosuhteissa riittävä peruste.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000