Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Keskusta yrittää hämätä äänestäjiä

Istun Mirja Vehkaperän kanssa neljänä päivänä viikossa saman pöydän ympärillä eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnassa. Mielestäni Mirja on keskustalainen siitä paremmasta päästä. Nyt kuitenkin vaalien läheisyys saa myös Mirjan mopon keulimaan.

Mirja Vehkaperä syyttää perussuomalaisia, että me emme tiedä mihin ryhmään menemme. Olemme kertoneet mielestäni riittävän selkokielisesti, että tulemme muodostamaan maltillisten eurokriittisten kanssa oman parlamenttiryhmän. Ensin äänestäjät kertovat, minkälainen europarlamentin tuleva koostumus on. Vasta sen jälkeen ryhmän muodostaminen on mahdollista.

Vehkaperä kehuu keskustan vaaliohjelmaa. Ei siinä mitään, jokainen saa omaansa kehua. Sinä Mirja, minä, ja kaikki muutkin tiedämme, että keskustan europarlamentaarikot ovat hyvin pieni osa Alden ryhmästä, joka on kaikkein liittovaltiomyönteisiin ja maaseutuvastaisin. Silloin on lähes yks´lysti, mitä keskustan eu-vaaliohjelmassa lukee. Alde on Alde, ja Suomen keskusta ei sitä voi muuksi muuttaa… Ei ainakaan Väyrynen, joka valituksi tultuaan olisi mahdollisimman väärässä seurassa.

Ymmärrän, että kyse on vaaliretoriikasta. Viikon kuluttua voimme palata normaaliin tilanteeseen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000