Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Isis-terroristien paluu Suomeen on estettävä

Irakissa amerikkalaisjoukoissa palvellut David Kilcullen pitää erittäin todennäköisenä, että “terroristijärjestö Isisin kukistumisen jälkeen väkivaltaisuudet leviävät muualle ja terrorismin uhka nousee Euroopassa”. Asiasta kertoi Iltalehti.

Kilcullenin mielestä tulevia ja todella pahoja uhkia Euroopassa, siis myös Suomessa, ovat kotimaihinsa palanneet, sotilaallisen koulutuksen saaneet taistelijat sekä niin sanottu ac hoc -terrorismi.

Kilcullen saarnasi näistä asioista Ulkopoliittisen instituutin järjestämässä seminaarissa, jonka aiheina olivat radikaali islam ja terrorismi.

Monet ovat kuvitelleet, että Isiksen kukistumisen jälkeen terrorismin uhka hellittäisi myös Euroopassa. Todellisuus on päinvastainen.

Suomessa Isiksen sotilaat toivotetaan avosylin tervetulleiksi takaisin. Sanotaan, että Supo katsoo heidän peräänsä ja että vaaraa ei juurikaan ole. Ei ymmärretä, että Supo ei ehdi jokaisen perässä juosta.

Tosiasia on, että mitä enemmän terrorismiin taipuvaisia henkilöitä on jossakin maassa, sitä todennäköisempää terrori-isku on. Siksi Isiksen riveihin sotimaan lähteneiden paluu pitää estää. Myös Suomessa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Samaa mieltä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

no more!
#2

Irakilaisveljekset otettiin kiinni Suomen poliisin oman tutkinnan jälkeen joulukuussa 2015 Forssan seudulla. He ovat olleet tutkintavankeudessa eri vankiloissa. Irak pyysi veljesten luovutusta Suomesta Irakiin, mutta oikeusministeri Jari Lindström (ps) ei suostunut luovuttamiseen, koska Irakin lainsäädännön mukaan veljekset olisivat voitu tuomita entisessä kotimaassaan kuolemaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#3

En tule koskaan antamaan anteeksi Jari Lindströmmille (ps) tätä ”
Irak pyysi veljesten luovutusta Suomesta Irakiin, mutta oikeusministeri Jari Lindström (ps) ei suostunut luovuttamiseen”
Nämä veljekset olis kuulunut tuomittavaksi sinne missä on rikoksenkin tehneet ja kärsiä sen mitä on tulossa. Meidän ei kuulu suojella näitä, nyt ne jää tänne niin Jari kuka suojelee meitä, alammeko kulkea teräaseet taskussa? Toisaalta se on meiltä kielletty mutta nämä tilalle vaihdetut kansalaiset tekevät sitä ja Jari ihan omalla luvallaan.
Anteeksi Reijo Tossavainen kun purkauduin Jarista täällä sinun blogissasi mutta olen oikeasti vihainen ja järkyttynyt.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
Hämmentynyt
#4

Päästettiinkö nämä irakilaisveljekset vapaalle jalalle epäoikeuslaitoksen toimesta?
Kantasuomalaisia kyllä tuomitaan ihan “syytä epäillä” perusteilla.

Rikkautta lienee veljeksille luvassa lakimiesten toimesta, ovat he maailmaa ja suomea niin runsaasti rikastaneet.

“Suomi, sotarikollisten Eldorado!”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000