Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Hyysärit unohtavat suomalaiset

Olemme joutuneet jälleen viime viikolla lukemaan lehdistä tahallisesta ja törkeästä liikuntarajoitteisen vanhuksen kiusaamisesta ja suoranaisesta kärsimysten aiheuttamisesta. Hoitokodissa hänet autettiin pyörätuolissa vessaan vain kolmesti viikossa, maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Näiden kolmen wc-käynnin ulkopuolella hän joutui ulostamaan viikon aikana kaiken vaippoihin.

Tämä tapaus ei ole mitenkään ainutkertainen, paremminkin hyvin yleinen. Mielestäni tällainen on äärimmäisen ikävää, suorastaan vastuutonta. Kansalaiset, jotka ovat koko ikänsä tehneet työtä tämän kansakunnan eteen ansaitsevat ihmisarvoisen kohtelun elämänsä ehtoopuolella.

Miksi heistä ei kanneta huolta samaan tapaan kuin esimerkiksi maahantulijoista? Tämä kysymys sisältää ikävän vastakkainasettelun, mutta se on tehtävä, koska on kysymys rajallisista rahavaroista ja niiden jakamisesta eri tarkoituksiin.

Mielestäni tähän maahan pitäisi nyt polkaista kansanliike Suomen ja suomalaisten sekä suomalaisuuden puolesta!

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
Fantsua
Iloinen
#1

Tiedäthän sinä Reijo ettei suomalaisten vanhuksien, vähäosaisten jne. auttaminen ole yhtään fantsuu!! Mamujen auttaminen on siis fantsuu ja muodikasta sekä siitä saa sellaisen kivan sädekehän itselle sillai kivasti 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Brysselin Miljoona virat sokaisee,siltikin vaikka Kenttä on Muslimien hyökkkäyksen jälkeen atomeina ja vielä kiiinni niin rahaa pusketaan Muslimeille ja mamutukseen ja sitä kauttta Terroristien kouraan surujja jotta oma Miljoona virka aukeaisi.
Ei se muuten aukea ellei Merkkeliä nuole ja mumutus rumpua hakkaa !
(Kenen leipää syöt ,sen lauluja laulat)
Siksi se Timokin mamuttaa,kun Merkkeliä ei pääse joka välissä selkään tapauttamaan kun täällä Suomessa mamuttaa niin se kuuluu nykyajan tiedotus välineillä äkkiä Merkkelin korviin.
Siksihän Persujen pikku politkotkin hyväksyy mamutrus politiikan koska näin pitää Timon suuntaan mamuttaa pitä muistaa että kenen leipää sytö sen lauluja laulat…Kohta ne tätä menoa mamuttaa yhteen ääneen kaikki syrjä kylien Persu kannattajatkin jos niille jotain kivaa siitä luvataan….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

IHMISRÄÄKKÄYSTÄ !!!
Vihainen
#2

Nuokin vanhukset ovat olleet rakentamassa Suomen ja samalla omaa hyvinvointiaan MYÖS vanhuuden päiville.

Tuskin he edes osasivat kuvitella saavansa vain 3 vessakäyntiä viikossa. Mieleen tulee keskitysleiriajat eikä sivistysvaltio Suomi.
Nyt kun nämä asiat alkavat tulemaan esille, on alettava HETI KOMENTAA varusmiehiä auttamaan vessakäynneissä. Nuorisolle tekisi hyvää olla läsnä elämän lopputaipaleen ongelmissa. Ehkä aikanaan osaisivat päättäjinä toimia oikealla tavalla.

Vanhuksia saa lkohdella miten lystää. Pääasia tuntuu olevan johtajien huippupalkat ja bonukset. Ne on revitty vanhusten selkänahasta.

Johtaja on vastuussa laitoksen kaikista asioista. Ehdotan kovia sanktioita vastuussa oleville, oli sitten kyseessä julkinen tai yksityinen hoitolaitos. Henkilö on poistettava tehtävästään, takavarikoitava osa saaduista palkoista ja määrättävä tavalliseksi työntekijäksi auttamaan vessakäynneissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#3

Paavon kansanliikehän on jo, hyvin tuore. Tosin Paavon kansanliike on Paavoa varten.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

(oikeat) persut "ei" persettä myy
#4

Hyysärit ja Miljoona Eu viran tavoittelijat työntää 4 Miljardin leikkaukset, yhteiskunta sopimuksen hyödyt( palkan alennukset) ja Valtion ottamat lisä velat Turkkiin, Pakolaisiin/tukee samalla terrorismia , ja loput .Kreikkaan, Ukrainaan, Eu:lle

Eikö olisi järkevämpää käyttää tämä raha Suomen talouden pelastamiseen ? ja vieläkö tehtäisiin -30% säästöt julkiselle sektorille niin Suomen talous olisi vuodessa pelastettu kuntoon ja nousu kiitoon !
Me saataisiin heti
-Viron veromalli
-Autovero pois
-investoinnit Suomeen käyntiin (kun tänne kanaaisi investoida ja täällä kannataisi yrittää ja työskennellä)
-Työllisyys nousuun ym ymymym ym..
-Sosiaaliturva pitäs laittaa sellaiseksi ettei se houkuttele pummeja !!!
-Ulkomaan velkojen maksu käyntiin jo 2018
Sitten kun vielä älyttäsiin pitää turpamme kiinni venäjän suuntaan eikä haastaa riitaa,mutta ei sinne persettäkään kannata nuolemaan lähteä vaan elää rauhassa naapurissa ja tehdä kannattavaa Bisnestä.

Näin helppoa se olisi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

perusäijä
Tyytyväinen
#5

Vanhukset ja vammaiset jätetään heitteille ja samaan aikaan tuhlataan veronmaksajien rahoja järkyttäviä määriä täysin turhaan turvapaikkaturismiin.

Pahinta on että Perussuomalaisilla on kaksi ministeriä, jotka voisivat vaikuttaa asiaan, eli Lindström ja Mäntylä. Lindström varsinkin tuntuu olevan ihan täysin ulapalla virkansa kanssa. Hänelle olisi 1000 taalan paikka tehdä perussuomalaista politiikkaa (varsinkin kielipolitiikkaa) , mutta on antautunut virkamiestensä narriksi risusavotta tms juttuineen)!.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000