Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Hallitus rankaisee lapsiperheitä

Lapsilisien määrät alenevat 8,1 prosenttia ensi vuoden alusta. Näin kertoo kokoomuslainen Verkkouutiset. Siihen kiteytyy Kataisen-Urpilaisen ja Stubbin-Rinteen hallitusten koko kuva.

Hallitukset ovat sanoissaan luvanneet puolustaa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Hallitukset ovat luvanneet tukea erityisesti lapsiperheitä. Päätöksiä tekemässä ovat olleet SDP:n ja Kokoomuksen ohella myös Vasemmistoliitto ja Vihreät.

Toki lapsiperheiden asemaa on heikennetty monella muullakin tapaa. Lapsilisät ovat tässä vain yhtenä esimerkkinä.

Nyt vaalien lähestyessä Vasemmistoliitto ja Vihreät ovat hypänneet oppositioon peittääkseen tekosiaan. Ei onnistu, eivät kansalaiset ole niin tyhmiä.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000