Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

EU:ssa avoin piikki suomalaisille veronmaksajille

”Vuonna 2014 Suomen EU-nettomaksu saattaa olla jopa noin 1 150 miljoonaa euroa, mikä tekisi noin 210 euroa per suomalainen. Viime vuonna nettomaksu oli noin 110 euroa kansalaista kohden eli yhteensä 604 miljoonaa euroa.” Näin kertoo Yle.

Jos perheessä on kaksi aikuista ja kolme lasta, niin laskennallisesti EU:n nettomaksu tältä perheeltä on yli 1000 euroa. Siis sen verran tämän kokoinen perhe maksaa enemmän kuin saa sieltä. Väitän, että tällaisella perheellä olisi näin isolle rahamäärälle paljon tarpeellisempaa käyttöä.

Perussuomalaiset ovat todenneet ytimekkäästi, että ”piikki kiinni”. Valitettavasti Suomen ”hallitusherrat” Brysselissä notkuvat vain pöydän kauimmaisessa päässä ja ovat kiltisti samaa mieltä kuin EU:n suuret maat.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Terve järki
#1

Järkyttävintä on että Suomen maksu NOUSEE ensivuodelle, eli sen sijaan että saisimme korvauksia järjettömien EU pakotteiden vaikutuksista , joudumme de facto MAKSAMAAN muiden maiden kompensaatioita !

Emmekö yksinkertaisesti voi ilmoittaa että emme suostu korotuksiin vaan päinvastoin alennamme maksuosuutta kompensaationa EU pakotteiden raskaille vaikutuksille Suomeen!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000