Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

EU:n pakolaispolitiikka persuuntui, tosiasiat tunnustettiin

Petteri Orpo oli jämäkkänä syksyllä 2015: “Pakolaisten maahantulon motiivien arvostelu on rasismia.”

Alexander Stubb puolestaa loihe lausumaan: “Monikulttuurisuus on rikkautta. Ei minulla muuta.”

Nämä ovat paljon kertovia esimerkkejä poliittisesta ymmärtämättömyydestä, suorastaan typeryydestä. Onneksi järjenkäyttö mukasuvaitsevaiston keskuudessa on lisääntynyt. Voi sopa sanoa, että on persuunnuttu tavalla, joka oli vielä pari vuotta sitten äärimmäisen tuomittavaa rasismia!

Perussuomalaiset ovat jo vuosien ajan vaatineet, että siirtolaisvyöry on pysäytettävä. Se onnistuisi parhaiten perustamalla lähtömaiden lähelle leirejä. Sieltä valikoitaisiin oikeasti turvan tarpeessa olevat pakolaiset ja elintason perässä vaeltavat palautettaisiin lähtömaahan.

Eurooppalainen muutosaalto on pyyhkinyt yhä useamman valtion yli. Vaatimukset siirtolaisvyöryn pysäyttämisestä ovat lisääntyneet. Nyt EU-johtajat olivat selkä seinää vasten. Oli pakko tunnustaa arjen tosiasiat.

Pääministeri Juha Sipilän mukaan EU:n huippukokouksessa sovittiin, että Euroopan ulkopuolelle, lähinnä Afrikan pohjoisrannikolle tulee, yhteistyössä UNHCR:n eli YK:n pakolaisjärjestön kanssa alueellinen maahannousupiste. Lisäksi EU-maihin perustetaan omia vapaaehtoisuuteen perustuvia pisteitä, joissa käydään täydellinen turvapaikkaprosessi. Näiden kustannukset menisivät EU:n piikkiin, eli Suomi olisi myös maksajana.

Vielä jäi kuitenkin korjaamatta pahin epäkohta. Rikollisjärjestöjen organisoima ja rahastama järjestelmä eli hengenvaarallinen seikkailu meren yli sallitaan edelleen. Olisi paljon järkevämpää tehostaa rannikoiden lähivalvontaa ja estää merelle pääsy.

Joka tapauksessa on otettu pitkä askel kohti siirtolaisvyöryn tukkimista. Ongelmat alkavat olla jo enemmän Suomessa. Ministeri Kai Mykkänen (punavihr./kok) nimittäin ehdotti, että Suomeen otettavien pakolaisten määrä pitäisi kymmenkertaistaa. Ehkäpä Sipilä viimeinkin toteuttaa lupauksena, ja antaa kotinsa maahantulijoiden käyttöön.

………

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Jaska
Vihainen
#1

Meillähän on tilaa ja rahaa, sekä tietysti vastuu ja velvollisuus elättää puoli maailmaa.
Näin ajattelevat esim Vihreät.
Äly hoi…..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Irvikuvat
Iloinen
#2

Urpo ja stupido (ja käteinen) ovat kokkareiden irvikuvia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Jos ei seuraavissa ed.kuntavaaleissa PS ole ykkönen, Suomi rapautuu lopullisesti ja virheitä on äärimmäisen vaikea korjata jälkikäteen. Toivon todella, että ehkä Suomen kaikkien aikojen typerin hallitus kosahtaa karille jo ennen kauden loppumista. Muualla Euroopassa osataan jo antaa arvoa omalle isänmaalle ja kansalle, Suomessa vielä täysi viherpunaideologian ”Suomi-sossu maksaa koko maailmalle elämisen” -kampanja käynnissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Mielen löysyys ja lihan heikkous ei ole yhdistelmä järjestäytyneelle yhteiskunnalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Meniköhän nyt Orpon ja EU:n ”arvopohjat” kriisin partaalle? Oli kaveri vuosi sitten niin suvaitsevaista, niin suvaitsevaista ja paheksui Perusuomalaisten ryhdistäytymisen elkeitä tuossa elintaso shoppailussa. Tietysti paikkaili omaa saamattomuuttaan asioiden hoitamisessa, eikä soisi muidenkaan siinä onnistuvan. Samanlaiselta lammasfarmariltahan tuo tuntuu nykyinen ministerikin vaikuttavan. Hyvä ettei itkuun prskahtanut, kun kuuli, että jotain sentään ollaan yrittävinään asian hoitamiseksi. Tietävät kyllä, että vielä on piiitkä matka, ennenkuin mitään tapahtuu.
Riskinä tosin Saksan osavaltiovaalit. Sieltä voi tulla paineita ja alkaa jotain tapahtumaankin. Nämä meidän veijarit pyörittelee kyllä silmiään vaikka meillä olisi satatuhatta ylimääräistä huolittavina.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000