Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Eu-uskoiset riemuitsevat - Eurostoliitto nyt!

6 kommenttia

Saksassa hallitusneuvottelut kestivät pitkään, koska kansan tahdon vastaisesti haluttiin syrjäyttää vaalit voittanut Eu-, euro- ja maahanmuuttokriittinen AfD eli Vaihtoehto Saksalle -puolue. Rajut vaalitappiot kärsineet kristillisdemokraatit ja demarit pääsivät lopulta sopuun hallitusohjelmasta.

Euroopan liittovaltiota eli Eurostoliittoa kannattaneet ovat hyppineet riemusta kiljuen niin meillä kuin muuallakin, sillä nyt nähdään koittaneen oivan tilaisuuden lopullisen askeleen ottamiseksi kohti liittovaltiota.

“Olen hy­vin tyy­ty­väi­nen sii­hen mitä CDU/CSU ja SPD ovat so­pi­neet tu­le­vas­ta lin­jas­ta, joka on hyvin merkittävä ja rakentava”, EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Junc­ker sa­noi. Teksti on poliittista liturgiaa, joka selkosuomeksi tarkoittaa, että “nyt vihdoin ja viimein pääsemme tavoitteeseemme, Euroopan liittovaltioon”.


Nyt sekä Ranskassa että Saksassa ovat vallassa hallitukset, joilla on sama tavoite. Se on ratkaisevaa, sillä nämä maat sopivat ensin keskenään isoista asioista, ja muut saavat siihen tyytyä. Suomenkin eu-mepit voivat vaikuttaa enintään jonkun direktiivin sanamuotoihin, mutta isoissa asioissa he ovat täysin pihalla.

Perussuomalaiset heitettiin hallituksesta, koska vielä tällä vaalikaudella joudutaan ottamaan myönteinen kanta liittovaltioon. Siksi oli tehtävä “ennaltaehkäiseviä toimia”, koska sovittu hallitusohjelma ei sitä sallinut. Tätä tosiasiaa ei kuitenkaan haluttu kertoa suomalaisille, joten Sipilän, Orpon ja Soinin kesäteatteri esitti “yhteinen arvopohja” nimisen tragikomedian.

Eu-uskoisten riemu saattaa olla ennenaikaista. Puola, Unkari, Slovakia, Tsekki ja nyt myös Itävalta suhtautuvat aikeisiin hyvin kriittisesti. Muissakin maissa kansallista päätösvaltaa ja demokratiaa korostavat puolueet ovat saamassa merkittäviä vaalivoittoja. Seuraavana muutosaalto tavoittaa Italian ja Ruotsin.

………
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä media ja blogi saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Eläkeläinen duunari
Tyytyväinen
#1

PS ei päässyt hallitukseen, eikä tule pääsemään, siitä pitää huolen valittu puoluejohto, rangaistukset ja kirjoitukset. Piste!
EU taas on mahtava projekti, jossa me tavalliset tallaajat olemme nettosaajia. Kävin eilen Lildl:ssä ja Powerissa ja oikein hämmästelin edullisia hintoja. Laskeskelin, että vuositasolla säästän melkoisen määrän rahaa, kun keskitän ostot hinnan mukaan. Olen eläkkeellä ja lisäksi teen hitusen töitä. Kokonaisveroaste on matala, kiitos hallituksen toimien. On etuoikeus asua näin upeassa maassa ja näin upeassa euroopassa. Lisää EU yhteistyötä, puolustusta, vapaakauppaa, yhteisiä säädöksiä ja muuta mukavaa. Kiitos SOS, eli Sipilä Orpo ja Soini!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#3

Eläkeläisduunarina sinulla lienee suhteita SDP:hen? Voisitko postasta tämän käsityksesi myös Rinteelle. Hän esiintyi äsken MTV:n Uutisekstrassa. Jessus sitä Hallituksen tekemien väärien päätösten määrää. Ihmettelemään pisti, että miten meillä yleensä on kukaan enään hengissä näiden päätösten ja riiston jälkeen. Jaa positiinen kokemuksesi.
Olet sikäli onnellisessa asemassa, että ilmeisesti ei tarvitse osallistua EU:n ja tämän yhteiskunnan ylläpitoon?
Ikäväkseni joudun toteamaan, että kirkkaasti yli puolet bruttotuloistani menee tähän savottaan. (ALV:t, kiinteistöverot, bensaverot jne.) Minulta ei kysytä mitään, vain viedään.
Kauhulla odotan ”lisää yhteisvatuuta” projektia. Brittien lähdön jälkeen vientivauhti kiihtyy. Ainakaan mitään menojen saneerausta ei ole havaittavissa, vaikka yksi suurimpia nettomaksajia häipyy.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Eleketuunarille !? EU-tulee hajoamaan mitäilmeisemmin, ennemmin tai myöhemmin !? Kun sitä rakennetaan ns.hiekalle , eli tarkoittanee valheen varaan ?! Mutta viisas mies rakentaa , Kalliolle !? Siinä on iso ero eläketuunari ei vaan huomaa , eikä monet muutkaan näytä huomaavan onhan näin asian laita ???!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

voi saksalaisraukkoja
#2

jos tämä nyt tarkoittaa sitä että mutavyöry kehitysmaista jatkuu tulevaisuudessakin

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

On jo housuissa..
#4

Saksa ja Ranska Ruotsi mukaan lukien ovat menetettyjä maita. Niissä islam etenee. Syntyvyys-suhde on jotakin noin 1,5 : 4.
Kyseessä on noiden maiden islamisointi aivan rauhan omaisin keinoin.

Demokratiassa jossakin vaiheessa tullaan äänestämään valtiomuodon muutoksesta. Aivan rauhan omaisesti ja demokraattisesti….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#6

Eläkeläinen duunari:
”PS ei päässyt hallitukseen, eikä tule pääsemään, siitä pitää huolen valittu puoluejohto, rangaistukset ja kirjoitukset. Piste!”
Maamme Pääkaupungissa on Pormestarina kaveri joka on tuomittu, pahoinpitelystä, rattijouppoudesta ja väkivallasta. Niin vain porskuttaa. Kansanedustajaksi valittu tyyppi joka on tuomittu Valtakunnan oikeudessa koplauksesta. Eli omien etujen saamiseen yhteisillä varoilla. Taitaapa Brysselissä olla kaveri joka saattaa olla harrastanut ”luovaa pöytäkirjojen modifiointia”. Oikeuteen asia ei kai ehtinyt?
Eli noita esimerkkejä seuraillen on toiveesi unelmahöttöä. Kansa ratkaisee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000