Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Demareiden ja kokoomuksen puheet ja teot ristiriitaisia

Vaalien lähestyessä sdp ja kokoomus ovat heränneet talviunestaan yrittäjien asialle. Tänään eduskunnan kyselytunnilla molemmat nostivat esiin ALV:n alarajan nostamisen yhtenä keinona tukea yrittäjyyttä.

Perussuomalaiset ovat useaan otteeseen vaalikauden aikana esittäneet ALV:n alarajan korotusta ja niin sanotun huojennusalueen nostoa. Sdp:n ja kokoomuksen kansanedustajat ovat joka kerta äänestäneet näitä ehdotuksia vastaan. Viimeksi näin tapahtui viime joulukuun budjettiäänestyksessä. Puheet ja teot ovat räikeästi ristiriidassa!

Perussuomalaiset ovat luonnollisesti tyytyväisiä siihen, että hallituspuolueet ovat kääntäneet asiassa takkinsa ja löytäneet tiensä perussuomalaiselle linjalle. Samalla kuitenkin ihmettelemme, miten asia, jota puolueet vastustivat vielä viime joulukuussa, voi nyt olla keskeinen tavoite. Toivottavasti tällainen räikeä vaalishoppailu ei kiihdy hallitsemattomaksi kevään kuluessa, vaan puolueet kantavat suoraselkäisesti vastuun omista linjavalinnoistaan.

”Tästäkin huomaa hyvin, että toisin kuin kriitikot väittävät, Perussuomalaisilla on paljon vaihtoehtoja. Näin vaalien alla niistä yhä useampi kelpaa myös hallitukselle.”


”Puuroa, jota muutama viikko sitten ei haluttu edes lautaselle, kahmitaan nyt kattilasta kaksin käsin.” Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström kuvaili asiaa näin eduskuntaryhmän tiedotteessa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000