Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Agendamediat valehtelevat ja solvaavat perussuomalaisia

11 kommenttia

Agendajournalistien kielenkäyttö muuttuu päivä päivältä yhä epäasiallisemmaksi. Tosiasioilla ei ole mitään merkitystä. Tärkeintä on perussuomalaisten leimaaminen, suoranainen solvaaminen.

Esimerkiksi Ilta-Sanomat väitti pääkirjoituksessaan, että ”perussuomalaiset eivät halua ylipäätään ulkomaalaisia”. Se ei tietenkään pidä paikkaansa, sillä perussuomalaiset hyväksyvät työperäisen maahanmuuton silloin, kun sille on olemassa todellinen tarve ja tulijat ovat koulutuksensa ja kokemuksensa puolesta tarpeeseen sopivia.

Perussuomalaiset vastustavat kyllä haittamaahanmuuttoa. Siis muuttoa paremman elintason ja sosiaaliturvan innostamina ja vailla koulutusta, kielitaitoa ja kykyä/halua sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan.

On sitten täysin eri asia oikeasti pakolaiset. Heitä pitää vastaanottaa sen verran kuin yhteiskuntamme pystyy heitä kunnolla huolehtimaan. Pääpainon pitää olla kuitenkin lähtöalueen lähellä turvallisessa paikassa tapahtuvalla auttamisella. Siellä samalla summalla voidaan auttaa ainakin kymmenkertainen määrä apua ja turvaa tarvitsevia. Se on inhimillisesti paljon parempi vaihtoehto.

Näin ollen Ilta-Sanomien pääkirjoituksessaan esittä väite on valheellinen.

Kauppalehdessä toimittaja Olli Herrala kirjoitti ”vieraita vihaavista persuista”. Väite on hyvin loukkaava ja tuomittava, sillä solvaus kohdistui yli puoleen miljoonaan perussuomalaisia äänestäneeseen suomalaiseen.

Mediatalot ovat kampanjoineet ”vastuullisen journalismin” puolesta. Esimerkkejä olisi vaikka kuinka paljon osoittamaan, että kyse on liian usein täysin muusta eli valehtelevasta ja solvaavasta agendajournalismista.

…….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Osallistu keskusteluun!


11 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

”Vastuullinen media” taitaa olla synonyymi sanoille asenteellinen media? Yrityksissä puhutaan muutosvastarinnasta tapauksissa joissa totuttuja työtapoja pitää muuttaa ja uudistua. Jotenkin tuntuu, että Persujen menestys aiheutti samanlaisen reaktion median ankkalammikossa. Siitä ei tunnuta päästävän yli millään keinolla.
Kyllä se vaan on pakko ”vastuullistenkin” myöntää, että mikään olotila ei ole ikuinen. Jarruttamalla muutosta ja kehitystä raivataan pelitilaa mitä epämääräisimmille joukkioille ja ylilyönneille.
Eniten kohdistan syytökset tuohon pakolla, verovaroin ylläpitämäämme, pöhöttyneeseen YLE:en. Jotenkin oli sellainen käsitys, että sieltä lemput saanut Korkki yritti edes harjoittaa suhteellisen tasapuolista asioiden tarkastelua. Ei kai se voi olla syynä tapahtuneeseen?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Erinomainen kommentti Tossavaisen niin realistiseen kirjoitukseen! En voi muuta kuin olla samaa mieltä ja siis äänestää voin vain PS-ehdokkaita kaikissa vaaleissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Juuri näin !
Koska koko Eu / Nato Trollaus systeemi on rakennettu niin että ,jokainen joka huutaa ja kannustaa tätä Eu/Naton ihannointia palkitaan jotenkin…loput on hyljeksittyjä Persuja !

Meno on ihan samaa kun Ennen Neuvostoaikana oli Moskovan ihannointi Silloin Persujen tilalla olevia haukuttiin porvareiksi (Riistäjiksi)

Tämä Suomessa on aivan järjetöntä perseen nuolu politiikkaa !
Miksi Suomalaiset ei osaa elää vapaana,puolueettomina,liittoutumattomina roikkumatta toisten hameen helmoissa persettä nuollen ja samalla toiseen suuntaan pyllistäen !

Suomen pitäs keskittyä talouden hoitoon ja valtion velan maksuun ja rajojen valvontaan,se olis koko kansan etu ja paras rauhan ja konkurssin estämisen tae !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Eu/Nato-Trollaus systeemi on on erittäin taitavasti suunniteltu !
Se on ikään kuin kuljetin ihan kansojen pohjasakasta kohti Brysselin nato/eu päämajoja kohti ! Kaikki jotka kuljetimelle nousee palkitaan jotenkin ! Alinta kastia jotka kuljettimelle nousee suojellaan kaikin keinoin ja niiden rikoksia katsotaan sormien läpi ja sosiaali turvaa jaetaan surutta ja kuljettimen loppu päässä olevat Politikot,Suuret valtion virkamiehet ja Toimittajat palkitaan Miljoonilla !!!!!
Ja kaikki siltä väliltä palkitaan jotenkin…

Joka ei nouse kuljettimelle , vaan protestoi järjen ja moraalin takia on Persu ! Jos joku media kertoo totuutta se leimataan valemediaksi jne… TÄMÄ ON SAIRAS SYSTEEMI !!!

Maailmassa on 3 Sotilasmahtia !
Onneksi Usa:n Presitentti On noussut tätä järjetöntä systeemiä vastustamaan !!! ja 2 muuta Venäjä ja Kiina on myös järjissään !!

Eu on saatava järkiin 3. maailman sodan aloittamisen estämiseksi samoilta kulmilta mistä 1 ja 2 alkoi siis Saksa/Itävalta..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#4

Tähän sairaaseen systeemiin kuuluu

-Eu maiden tahallinen velkaannuttaminen !!
-Sosiaali pummi pakolaisten haaliminen Eu alueelle
-Huumeiden käytön sormien läpi katsominen
-Homotus
-Pedofilia
Näin saadaan kansat, uskonnot,moraalit,rajat,rahat,velat rodut siis kaikki sekoitettua sekamelska sopaksi.
Tämä tietenkin aiheuttaa sekasortoa ja konkurssin koko Eu alueelle ,tämä tehdään tahallisesti !Kaikki mitä nyt tehdään Suomessa ja Eu:ssa on aivan tahallista toimintaa 3. maailman sodan haalimiseksi .
Systeemi on tehty niin taitavasti ja pirulisesti että edes pahimpia Eu-Trolleja ja maan pettureita ei saada tuomittua häkkiin vaan ne ne palkitaan Korkeilla Miljoona Nato viroilla,Eu viroilla Presitentin viroilla ,pormestarin viroilla,Suomen pankin johtajan viroilla jne…kuten olemme Suomessakin nähneet
Ja kaikki taputtaa kun nämä Yhteikunnalta Miljoonia ryöstäjät Trollit kahmii rahat ja tuhoaa talouden ja rauhan.
Tämä on sairas systeemi !!
Ei ihme että syntyvyys laskee !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#5

Tästä pitäs jonkun piirtää havainne kuva että kansa tajuaa missä mennään..

Pitäs piirtää kuljetin Pohjasakasta—- Brysselin Eu/Nato päämajaa kohti ……jopa kuljettimen alapäässä kuljettimella olevat Viher-kommunistit , Sosiaalipummi-pakolaiset,homostelijat ja Huumehörhöt huutelee ja haukuu ja ilkuu kuljettimen ympärillä kritisoivia Persuja ja (Valemediaa) syyttäen vaikka mistä ja samalla ne haukkuu kaikkia 3. maailman sotilasmahtia vaikka jokainen tietää että Eu ei ole yhdessäkään edes lähelläkään 4:ttä sotilasmahtia.
Kuljetinta pyöritetään tietenkin Kiinalaisella velkarahalla !

Tällaisen pilakuvan kun joku osais piirtää se olisi Persujen paras vaali juliste ! se avaisi kansalaisten silmät tähän hulluuteen !

Olisi kaikkien etu ja ja ainoa Rauhan teko pysäyttää tämä kuljetin !
Eu:sta siihen ei löydy voimia,koska tämä on todellakin tehty niin taitavasti ! siihen tarvitaan kaikkien 3 sotilasmahdin apua pelastamaan rauha ja talous Eu alueella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#6

Hommahan on juuri näin Suomessa ja kaikissa eu Maissa että yhteiskunnan pohjasakka ilkkuu ja haukkuu kuljettimelta Isänmaasta,taloudesta ja rahasta huolestuneita (Suomessa Persuja) jotka yrittää järkeä puhua ja ilkuujat saavat tukea ilkuntaan Medialta Hallitukselta ja eduskunnalta , Jotain siitä kertoo että kaikkea järkeä ei velä ole tässä maassa menetetty että valtaosa poliisista ja armeijan henkilöstötä on Persujan kannalla,mutta niidenkin ylin johto on Halituksen ja Median linjoilla se johtuu Brysselin Miljoonista joita ei muuten saa ellei Trollaa ..!

Yleensähän kannataa olla voitajien puolella siksi tämä hulluus saa kannatusta Eu:ssa vaikka siinä ei mitään järkeä olekkaan.Mutta seuraava lama tuo sekasorron ja hajottaa eu;n ja Euron lopulisesti. !
Mutta kannattaako Suomi tuhota ennene sitä pyöritämälä järjetöntä kuljetinta loppuun asti ,siis siihen asti kun siitä loppuu Kiinalaisella velkarahalla ostettu polttoaine !!!
Siinä vaiheessa kuljettimella tulee mellakka ja tapelu!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#10

Tuosta idän puoleisesta ja sen tavoiteista en olisi niin kovin varma? Tuntuu kehittyvän kovin verkkaisesti ja sekin tiukassa ohjauksessa. Toteuttamalla yksipuolista propagandaa, vähän kuin ”vastuullinen media” meillä, kehitystä voidaan hieman hallita. Nykyinen tiedonvälitys on kuitenkin niin monipolvista että sen hallinta on vaikeaa.
Riskinä onkin, että joku järjstelmä pettää ja paineet purkautuu halittsemattomasti. Putinille tulee myös ikää. Kuka perii vallan ja millä keinoin? Hallitusti?
Lännessäkään ei ole vielä Brexit ja Trumpp käsikijoitukset läheskään valmiita. Kahinaa odotettavissa ja tulijoita Afrikasta riittää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

H Moilanen
#8

Valtamedia kiihdyttää vaalikampanjaansa. Kun PS ei suostu muitten määrittelemään konsensukseen, se saa tuta valtamedian vihaosaston verbaalikranaattien iskut.

Muilla puolueilla näyttää tosiaan olevan suuri pelko siitä, että PS pääsee samanlaiseen asemaan kuin Ruotsidemokraatit Ruotsissa.

Alkanut hyökkäys on vasta hakuammuntaa. Vihapatteristot vasta hakevat alustavia koordinaatteja varsinaista tuli-iskua varten. Mitä lähemmäksi ensi vuoden ek -vaalit tulevat, sitä kovemmaksi, kohdistetummaksi ja likaisemmaksi tykitys tulee muuttumaan.

Rasismihaupitsit ja ksenofobiakanuunat tuodaan asemiin ja sitten alkaa totaalinen sota.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Munattomat vatipäät
Hämmentynyt
#9

Ruotsissa tilanne vielä pahempi. Siellä ei munattomat vatipäät anna Ruotsidemokraateille mahdollisuutta hallitukseen. Meillä näitä munattomia vatipäitä riittää varsinkin Kokoomuksessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tim
Utelias
#11

Vastuulliseksi itse julistautuminen on yhtä outoa kuin se, että rikollinen julistautuu syyttömäksi. Kun perussuomalaisia nälvitään, on kyse lähinnä siitä, että vanhojen puolueiden edustajat ovat huolissaan. On pelättävissä, että ihmiset äänestävät väärin. SDP ja KOK toimivat aivan oikein demonisoidessaan PS:n vaalitulosta ajatellen.

Kokonaan eri juttu on EU ja siihen kuuluminen mukaan lukien €. Ihmiset eivät taida tietää tai muistaa markka-aikaa jolloin inflaatio laukkasi, palkat nousivat liian paljon ja lopulta devalvoitiin. Tuo ralli jatkui jatkumistaan niin, että yhdessä vaiheessa 1 FIM oli 1 DEM eikä aikaakaan kun 1 DEM oli 2 FIM. Holtittomasti eläen ei hyvä tule. On osattava elää sen mukaan mikä valuutta on. Nyt ei ole devalvointimahdollisuutta ja silloin palkat eivät voi nousta miten tahansa. Vielä muistutan miten Soros keinotteli Suomen markalla 90-luvulla ja sai taloutemme polvilleen. Markkakin olisi toki mahdollinen mutta siinä tapauksessa tulisi elää reunaehtojen mukaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000