Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

200 poliisia kyttää vihapuhetta!

Mukasuvaitsevien mielestä vihapuhe on uusi ilmiö. Ei ole, vain sana vihapuhe on uusi ilmiö. Kautta aikain ihmiset ovat käyttäneet yhtä epäkunnioittavia ilmaisuja kuin tänään.

Uutta on itseään suvaitsevina pitävien ihmisten tiukkapipoisuus. Uutta on myös internet. Suorasukainen puhe on siirtynyt sinne.

Vihapuheen ”tutkimus- ja torjuntatyöhön” poliisi sai lisärahaa 8,5 miljoonaa euroa. Sillä palkattiin 200 poliisia. Siis peräti 200 poliisia!

Samaan aikaan poliiseja on vähennetty muista tuiki tarpeellisista tehtävistä. Sen seurauksena esimerkiksi monet rikokset vain kirjataan tilastoihin ja niitä ei tutkita. Tällä on erittäin suuri lainkuuliaisuutta rapauttava vaikutus.

Sen sijaan 200 henkilöä voitiin palkata kyttäämään netin vihapuhetta. Vaikkapa sitä, että Matti Meikäläinen muutaman oluen jälkeen möläyttää jotain sopimatonta, jonka normaali kansalainen ymmärtää sivuuttaa olankohautuksella. Toki oikeasti vaaralliset uhkaukset pitää karsia pois.

Erityisesti Eurooppaa riivaa kiihkoislaminen terrori. Nyt se on lähes jokaviikkoista. Ja tulevaisuus näyttää paljon mustemmalta. ”Murhatkaa islamista luopuneet, taisteltaa Allahin puolesta”, on Isiksen ja muiden islamistien Koraaniin perustuva kutsuhuuto internetissä ja moskeijoissa. Sieltä se siirtyy kaduille, viimeksi Lontoossa. Täällä Suomessa sinisilmäisimmät mukasuvaitsevat kailottavat samaa jopa koulun aamunavauksessa.

Suomessa ei ole vielä ollut kiihkoislamistien terrori-iskuja. On kuitenkin tosiasia, että sellaisten toteutuminen on enemmän todennäköistä kuin epätodennäköistä. Siksi vihapuheen kyttäämisen palkatut 200 poliisia tarvittaisiin mieluimmin terrorismin torjuntaan.

On suorastaan irvokasta, että mukasuvaitsevaiston mielestä sanan säilää sopimattomasti käyttävä on paljon vaarallisempi kuin puukon ja pommin kanssa heiluva raivopää.

Milloin herätään?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


12 kommenttia
Nimetön
#1

Suomessa vihapuheen esille nosto on ollut yhteydessä surujen ja vihervasemmiston innokkuuteen nähdä joka puolelle kiihottamista kansanryhmää vastaan.

Surujen piirissä lähes kaikki pakkoruotsin poistamiseen tähtäävä puhe on perimmiltään vihapuhetta.
Surut ovat samassa veneessä vihervasemmiston kanssa hyysäämässä mamuja, koska , mitä kaikkea suomalaisuuden pitääkään edustaa, kunhan ei vaan edusta suomenkielistä suomalaisuutta.

Vihapuhe on lyömäase isänmaallisia ja maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia kohtaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
#2

Yleiskielessä ja julkisessa keskustelussa käytetty termi ”vihapuhe” on muodostunut käsitteenä tulkinnanvaraiseksi. [5] Vihapuhetta ei ole erikseen määritelty Suomen rikoslainsäädännössä. Rangaistava vihapuhe on määritelty siten, että sillä kiihotetaan kansanryhmää vastaan, syyllistytään kunnianloukkaukseen ja laittomaan uhkaukseen.

Tämä Wikipediasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Mutta Suvakkeja/Terroristeja ei kyttää kukaan !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#4

Kuka päätti lisärahasta, ja mihin se kohdennetaan? Kutsumasi vihervasemmistoko.
Jo on siinä tapauksessa aikoihin eletty.
Sen verran vielä mikäli et satu muistamaan Persut ovat nyt hallituksessa eikä oppositiossa kuten teikäläisen kaudella

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#5

EIHÄN TÄSSÄ OLE MITÄÄN JÄRKEÄ!
Tämäkin rahan kankkulan kaivoon heittäminen kuuluu haittamaahanmuuttosektorille. Kritiikkiä EI saa esittää sen valtavista epäkohdista ja ne yritetään peittää juuri tällaisilla toimilla. Rahaa sinne tuntuu löytyvän.
Kymmenen vuotta ja olemme afrikkalaisten ja lähi-itäläisten myötä samassa paskajamassa kuin Ruotsi on nyt. Menkää sinne toteamaan tulevaisuutemme.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000