Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Ranskan hallitus eroaa, Suomen ei

Meillä toimitaan toisin. Virallista "totuutta" ja toimintamallia ei kyseenalaisteta

Suomi ei suurista oppia ota. Ranska joka roikkuu taantuman rajamailla on vaihtamassa hallitusta. Samaan aikaan meillä OP-Pohjolan pääekonomistin Reijo Heiskasen mukaan
Suomen nykytilanteessa hallituksen ei kannata lähteä tekemään
lisäsäästöjä, eikä varsinkaan veronkorotuksia ensi vuodelle. Samansuuntaisia
päätelmiä on lausunut myös valtiovarainministeri Rinne. Uskon kuitenkin
että Rinteellä on aivan päinvastaista mielessä. Suomessahan tehdään juuri päinvastoin kuin asiantuntijat sanovat. Hallituksen vallankahvassa riippumisesta lähtien.

Himoverotus tulee jatkumaan

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Harri Lång
#1

Miten on mahdollista, että asiantuntijoina käytetään täysin puolueellisia, voittoja hamuavia, isojen konsernien palkkaa saavia henkilöitä? Mitenkähän kävisi jos yksikin näistä asiantuntijoista sanoisi niinkuin asiat on? Markkinat menisi paniikkiin ja alkaisi päitä putoilla. Kyllä tässä haiskahtaa siltä että pukki on kaalimaan vartijana. Vai ollaanko jo siinä tilanteessa että köntsät on jo housuissa, eikä ole tarvetta hötkyillä. Pidetään vaan varamme ettei kukaan huomaa…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000