Perussuomalaiset

Rauli Kukkamaa

Valtiosihteeri

Valtiosihteeri, tuo sana tuo mieleen korkean ja harkitsevan henkilön, joka on valtion palveluksessa ylimmälle johdolle tuoden tukea, näkemyksiä ja vakautta valtion johdolle tässä nykyisessä ja myös entisessä ajassa.

Mielestäni valtiosihteeri edustaa meitä kaikkia, nimike sen jo kertoo. Valtiosihteereitä on sekä virkamiehiä, että poliittisesti nimitettyjä.

Valtiosihteeri edustaa mielessäni valtiota ja siten arvokkuutta ja harkintaa valtion asioissa. Uutisissa olemme kuitenkin lukeneet juuri tekstiä, mikä ei välttämättä tue tuota mielikuvaa. 

Liekö lähestyvät vaalit, mutta mielestäni äärioikeistopuolueeksi kommentointi ei ole sopivaa, se on suorastaan moitittavaa meitä isänmaata arvostavaa ja päivittäistä kortemme kekoon kantavia kansalaisia ajatellen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen.
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Raulikin. Juuri noin, kuten sanot: Ei arvostavaa. Kun ajattelemme: Meillä kaikilla ihmisillä on, vain kaksi herraa valittavana, joista voimme valita vain toisen, ketä palvelemme; sydämin suin ja kätten töin. Se määrittää meidät: Kenen Herran omia me olemme, sen näkevät toisetkin. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Raulikin. Juuri noin, kuten sanot: Ei arvostavaa. Kun ajattelemme: Meillä kaikilla ihmisillä on, vai kaksi herraa valittavana, joista voimme valita vain toisen, ketä palvelemme; sydämin, suin ja kätten töin. Se määrittää meidät: Kenen Herran omia me olemme, sen näkevät toisetkin. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000