Perussuomalaiset

Raul Lehto

Kuntavaalit tulevat

Kuten sivustomme avauksesta voi huomata, Pyhtään Perussuomalaisten teemana on sama, joka on ohjannut taivaltamme lävitse kuntatyömme. NIITÄ RAIKKAAMPIA AJATUKSIA!

Me emme elä vanhassa, emme junnaa luutuneissa käsitteissä. Emme pidä kiinni hyväveli verkoista, emmekä sullemulle politiikasta. Me emme kahlehdi jäseniemme ajatuksia, edustajamme ovat saaneet itse muodostaa mielipiteensä ja ilmaista ne vapaasti. Pyhtäällä kansanliikkeen ajatus elää ja katto on korkealla. Samoin ovat tavoitteemme.

Olemme puolustaneet kuntalaisia ja kuntalaisten ajatuksia, olemme tuoneet esiin väheksyttyjen ihmisten mielipiteet silloinkin kun yleinen poliittinen tuuli on ollut vastaan.

Esimerkkeinä Kunnanjohtajan bonus, Tuulivoimakaavat, Versö ja vaikkapa koulun sisäilmatutkimukset, joita ei olisi tehty ilman aloitettamme. Kaikissa olemme saaneet ankaraa vastarintaa vallassa olevilta, kabineteissa ”on sovittu”.

Teemme yhteistyötä, otamme huomioon kuntalasiten edut, tuomme julki asiat, emme salaa tai kähmi. 

Jos sinulle on tärkeää avoin työ kunnan ja kotiseutumme hyväksi, tule mukaan ehdokkaaksi! Ole itsenäinen Pyhtääläinen, ole osa muutosta.

Voit olla sitoutunut tai sitoutumaton, meille tärkeintä on saada vaaleissa tarjolle lista, joukko itsellisiä ihmisiä, joilla on halu vaikuttaa. 

TULE, paikka on auki joukossamme myös sinulle.

Raul Lehto

Pyhtään PS pj.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000