Suomen kohtalon hetket ovat ovellamme!
Ikinä ei saa luovuttaa,sillä ilman sinun ja minunlaisia rakas isänmaamme olisi jo aivan hunningolla,meillä vaan täytyy olla kova usko itseemme että luomme Suomesta maan jossa suomalaisilla on hyvä elää ja asua,siihen ei kuulu että maamme on koko maailman sosiaali ja terveystoimisto!
Siksi uskon ja luotan että Perussuomalaiset tulevat olemaan se peruskivi Suomessamme joka tulee luomaan hyvinvointia meille suomalaisille ja saamme elää rauhan rinnakkaiseloa suuren naapurimme Venäjän kanssa,nämä tavoitteet eivät ole mahdottomia,vain vahva usko tekemiseemme luo sen pohjan että tulemme menestymään Suomi nimisen valtion ohjaimissa luoden kansalaisillemme turvallisuutta ja hyvinvointia,siksi minäkin olen valinnut puolueeksini Perussuomalaiset,valitse sinäkin sinivalkoinen isänmaallinen Perussuomalaiset rp.
Tekstin aiheet:
Katselin Telkusta, kun Viron presidentti puhui 100 vuotisjuhlien aattona. Hän luetteli asioita, joissa Viro on menestynyt ja jotka sille vuosien saatossa ovat olleet tärkeitä. Lopuksi hän liikuttui, kun muisteli v. 2004 kun Viro vihdoin pääsi osaksi EU:ia. Hän kutsui sitä merkittäväksi askeleeksi turvallisuuden ja talouden tiellä. Mielenkiintoinen kannanotto, sillä itse ajattelin aivan samalla tavalla, kun Suomi liittyi EU:iin -90 luvulla. Minä haluan äänestää niitä puolueita ja niitä ehdokkaita, jotka pitävät meidät EU jäseninä ja, jotka haluavat olla sitä kehittämässä muiden maiden kanssa.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Mites on tuon Viron kanssa, lieneekö niitä nettomaksajia?
Kyllä minäkin kannatan yhteistyötä ja avoimuutta.
Mutta muistaakseni -90 luvulla äänestettäessä ei ollut puhetta muiden maiden velkojen ottamisesta meidän piikkiin. Vai oliko? Nettosaajiksi meidät kyllä nimettiin ja taidettiin sitä vähän aikaa ollakin. Olipa Murmanskin tien alussa oikein kilpi, että EU rahoittaa tätä projektia. Oikein tähtilipun kanssa.
Nyt EU:lle hakataan Euroja, sadoin miljoonin, 2/3 jää sille tielleen ja n. 1/3 osa palaa suurieleisesti takaisin, ”kehitysapuna”.
Huh, huh mitä k*******a ja rahvas taputtaa!!
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Suomi on parempi, vauraampi ja vapaampi kuin koskaan. Ulkopolitikassa olemme osa Eurooppaa emmekä joudu, ellemme itse sitä halua, nöyrtymään Venäjän edessä.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Mistä tuollainen harhaluulo on peräisin, että Suomi on vauraampi ja parempi ollessamme EU:n jäsen? Miksi pitää olla vain 2 vaihtoehtoa, joko nöyristellä tai uhota? Eikö naapurisuhteita voisi hoitaa myös asiallisesti?
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Tilastoista voi katsoa varallisuutta. Vapaus tulee mm. mahdollisuudesta siirtyä töihin, opiskelemaan ja asumaan minne haluaa suuren Euroopan alueella ja siitä ettei sensuuri enää vaikeuta asioista puhumista. Meidän naapuruussuhteemme hoituvat nyt asiallisesti.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Kun ajattelee miten valtavan työn suomalaiset tekivät sotien jälkeen vaurauden eteen ja sen nopeasti saavuttaen aina 90-luvulle saakka, ei siinä EU:lla ole ollut osuutta eikä arpaa minkäänlaista. Onko samanlaista nousua tai kasvua nähty unioniin liittymisen jälkeen – ei ole. EU ei ole edes puolustusliitto, voi mätkiä jotakin pakotteita, mutta ei EU ole mikään maailmanvalta, siitä voidaan piitata tai olla piittaamatta. Ihmettelen mihin maanrakoon suomalaisten itsetunto on vajonnut, kun kuvitellaan, että täystuho tulee, jos vähänkin vastustetaan edes sitä järjettömyyttä, mikä EU:n taholta tulee. Vihanneskurkkujen ja porkkanoiden muotosääntely direktiivillä … huutonaurua (!!!), mutta perään itkua resurssien tuhlaamisesta johtuen. Briteillä on vuosisataiset omat perinteet ja itsetunto kohdallaan, kansainliittoja ja unioneita tulee ja menee, oma isänmaa pysyy. Rajansa riistämiselläkin.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Taidat unohtaa tarkoituksella Suomen liitännäisjäsenyyden, sekä myöhemmän täysjäsenyyden EFTA:aan. Suomen tärkeimmät vientimaat kuuluivat siihen ja siihen liittyminen auttoi olennaisesti meidän ulkomaankauppaamme. Siitä sitten myöhemmin siirryttiin yhteistyöhön ETY:n kanssa ja seuraavaksi EY:hyn, josta tuli myöhemmin EU. Eli kyllä sitä yhteistyötä on tehty jo 1960-luvun alusta lähtien!
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Ollaan liiaksi katsottu EU;n suuntaan kuin sen ”kaikkivoipaisuuteen”,joka nyt on kynnyksellä ; mikä suunta tästä eteenpäin kun britanniakin erosi ?
Parempi olisi ollut yhteispohjoismainen hyvinvointijärjestelmä,mikä on luotu esim.sotien jälkeen,siitä huolimatta vaikka on väitetty että pohjoismaisuus on vain pieni osa koko eurooppaa.
Nakertuuko yhteispohjoismainen hyvinvointi liiaksi etelä eurooppalaiseen tyyliin,josta puuttuu paljon puhuttu pohjoismainen hyvinvointi – kuin viitteitä olisi jo rauhattomuudestakin poliittisesti.
Vastarannat syyttänevät populismin lietsonnasta mutta epäkohdat muualta ei liene ns.hatusta vedettyä skeidaa !
T. Seppo
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Mystistä on libeeraalien hoitohaluisten äitien erottaminen lapsistaan. Uranaiset ei äitiysvapaata pidä mutta mahdollisuus olla pitäs.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti