Perussuomalaiset

Raimo Mattsson

90-luvun lama ja pankkikriisi!

Moni koki yrittäjänä ja yksityishenkilönä kovan kohtalon 90-luvun pankkikriisin myötä,markka devalvoitiin silloisen hallituksen toimista vaikka luvattiin että sitä ei tule,tämän seurauksena pankkien antamat valuuttalainat nousivat pilviin laman myötä ja ajoi valuuttalainojen ottajat taloudellisiin ahdinkoihin,pankit pelastettiin ja yhdistettiin,yrityksiä kaatui pilvin pimein ja ikäviä kohtaloita koettiin niin yrityksien kuin yksityishenkilöiden suhteen,on syytä tutkia mitä virheitä tehtiin silloin ja ottaa siitä oppia!

Pankit pelastettiin velallisten ja veronmaksajien kustannuksella. Pankkien omistajat ovat päässeet ”kuin koira veräjästä”, mutta velallisilla ei ole ollut mahdollisuutta vapautua veloistaan.Se on valtava vääryys, joka on tapahtunut.

Joten kannattaa kuunnella tämä Asmo Kalpalan entisen Tapiola-ryhmän pääjohtajan haastattelu kuinka lama koetteli ja mitä siitä tulisi oppia!

https://yle.fi/uutiset/3-6729642

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Miksi pöyhiä vanhoja?
Ihan vain sen vuoksi, että ainakin Suomessa ja miksei laajemminkin havahduttaisiin tähän toistuvaan omaisuuksien uudellen jakoon ja kansan sen maksajana olemiseen.
Kreikka oli ja on esimerkki laajemmasta kuppauksesta. Siinähän myöskin pelastettiin korkeita korkoja lypsäneiden rahoittajien pääomat, siirtämällä velat meidän niskoillemme. ”Kannamme vastuumme” sanoi Katainen ja Urpilainen hoki ”takuuksia”. Nämä vain muistin virkistämiseksi.
Nyt sitten koplataan EKP:tä hyvää vauhtia tämän ”yhteisvastuun” kantajaksi.
Miettikääpä asiaa, mitähän on meneillään ja miksi?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000