Perussuomalaiset

Raimo Mattsson

Lain noudattaminen vai sekasorto?

1 kommenttia

Vihreitten puheenjohtaja vaatii että palautukset kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden osalta olisi lopetettava,eli hän toivottaa kaikki tervetulleiksi Suomeen niin sanottuun turvasatamaan jossa loppuelämä maksetaan veronmaksajien varoista ja olo on lokoisaa?

Vihreitten lainsäädäntösihteeri melskaa lentokoneessa ennen sen lähtöä estääkseen maasta poistettavan henkilön vieminen rajojemme ulkopuolelle,käsittämätöntä toimintaa ottaen huomioon että kyseessä on lainsäädäntösihteeri jonka pitäisi noudattaa Suomen lakia!

Meillä on vastaanottokeskuksissa 9000 kielteisen päätöksen saanutta äijää joita Suomen kyvytön virkakoneisto ei saa poistettua maamme rajojen ulkopuolelle,peukalo on valtion johdolla keskellä kämmentä,olemme suorastaan kusessa kun seuraava invaasio muslimivaltioista Suomeen alkaa,nykyjohto on avuttomuudessaan aivan ainutlaatuinen Suomen historiassa!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
klovni
#1

Lain noudattaminen on ehdotonta ja sen vastustaminen rikollista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000