Perussuomalaiset

Pia Kuparinen

Tutulta kuulostaa

3 kommenttia

Tänään Lännen Median lehdissä julkaistun jutun mukaan Migri varautuu 10 miljoonan euron hankintaan uusista vastaanottokeskuksista. Hankinnassa haetaan siis halukkaita palveluntuottajia, “jos tarve perustaa uusia vastaanottokeskuksia tulee”. Kun tiedetään miten viime kierroksella kävi, epäilemättä vokkiparonit taaskin kilvan ryntäävät kansan karttuisesta kädestä syömään.

2015 huippuvuoden jälkeen onkin hoettu, miten tulijoiden määrät ovat vähentyneet ja vastaanottokeskuspaikkoja on karsittu. Kuitenkin vastaanottokeskuksia on edelleen toiminnassa vajaa 50 kappaletta, mikä on lähes kolminkertainen määrä verrattuna vuoden 2015 alkuun.

Keväällä 2015 sisäministeriö pyysi kunnilta pikaista selvitystä valmiudesta varautua kymmeniin tuhansiin pakolaisiin , samoihin aikoihin silloinen pääministeri Stubb kävi Ruotsissa sopimassa, että Suomi ottaa osan tulijoista, jos Ruotsi apua tarvitsee. Kun tämän lisäksi kesällä EU-maat sopivat turvapaikanhakijoiden taakanjaosta ja kirsikkana kakun päälle Sipilä lupasi talonsa maahantulijoille saatiin lähes 35 000 tulijaa länsirajan yli.

Kaikki paitsi viimeinen olivat vain “normaalia varautumista, minkä ei välttämättä tarvitse johtaa tulijoiden määrän kasvuun”.

Nyt elokuussa 2018 uutisoitiin, että Suomen tulisi varautua 100 000 turvapaikanhakijan yllättävään saapumiseen. Uutisen ajankohta ja Migrin höpinä, että tulijoiden tulosuunta olisi idästä johti siihen, että tämä kuitattiin mätäkuun juttuna. Ehkä näin ei ollutkaan, vastahan mentiin mukaan GCM-sopimukseenkin. Sitten tämän päivän uutisessa Migrin ylitarkastaja Mikko Välisalo sanoo: “ On täysin mahdollista ettei tämän hankinnan kautta perusteta yhtään uutta vastaanottokeskusta”.

Jotenkin alkaa kuulostamaan turhankin tutulta. Viime vuonna suorat kustannukset vastaanottokeskuksista olivat noin 200 miljoonaa. Tämä on valtava rahamäärä, joka siirretään suoraan veronmaksajilta yksityisille bisneksen pyörittäjille. Täytyy nyt vain uskoa ja toivoa, ettei Suomi menisi tällä kertaa hölmöilemään asiassa. Ikävä kyllä – huolestuttavalta näyttää.

ps. Sanna ehtikin samasta aiheesta ansiokkaasti kirjoittamaan, mutta eiköhän tärkeästä asiasta toinenkin kirjoitus sekaan mahdu.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Ei mulla muuta
#1

Selvittäkääpä huvikseen mihin osa rahoista menee !!!

Sipilän taustalla häärii uskonlahko joka vetää Juhan jakamia rahoja joka narusta…

Homma toimii paremmin kuin Italian mafia ja kaikkaion 100% laillista liiketoimitaa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ei mulla muuta
#2

Siis näistäkin rahoista on paljon muuta……Sote,Uusiutuva energia,Koko Pakolais juttu kokonaisuudessa,lasten huostaanotto bisnes,Homemittaus bisnes ja sen varjolla tehtävät uudet päiväkodit ja koulut ja hoivatilat jne…
Selvittäkää… selvittäkää …siinä onkin selvittämistä narut johtaa Juhan käsiin !!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ei mulla muuta
#3

On arviotu että Juhalla on satojen Miljonien sijoitus omaisuus piilotettu sijoitus kuoreen ! (se on Suomessa laillista liiketoimitaa) toisin kuin monessa muussa maassa se on korriptiota.
Herää epäilys että rahoja on sijoitettu nille aloille joita se edistää ja mihin se rahoja ohjaa mm. uusiutuva ensrgia.sote lääkäri firma bisnes, Rakennus jne..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000