Perussuomalaiset

Petri Heinonen

Paikallista, Keuruulaista kirjoittelua, Terveysasema nyt

Terveysasemanpalveluista sananen

 

Keuruun terveyspalvelut ovat saaneet osakseen kirjoittelua, osassa kirjoituksia on otettu kantaa ongelmiin, niitä ei sovi ohittaa, vaikka asioista päättävät tahot yrittävät toista todistella.

 

Silloin kun kirjoittaja on jotain kokenut, on se aivan varmasti silloin ollut hänelle totta, näitä kirjoituksia ei tule vähätellä.

 

Silloin kun kirjoitetaan kolmannen osapuolen kokemuksista, joita kirjoituksista saattaa aika suuri osa olla, tulee kirjoituksen henkeen se päätelmä, mikä kirjoittajalla on terveysaseman suuntaan, siis kuvitelma tai jopa omakohtainen kokemus, jota mahdollisesti hän sitten ruokkii myös näissä kolmanneosapuolen kokemuksissa.

 

Itselläni on kokemuksia molemmista, toisinaan tuntuu että enemmän tulee kokemuksia asioista kolmannen osapuolen kertomana. Ehkä osa syynä on viimeisen kymmenen vuoden aikajana, kun on tullut oltua tavalla tai toisella Keuruulaisessa päätöksenteossa mukana. Olkaa edelleen yhteydessä.

 

Itseni on henkilökohtaisesti tuotava esille Keuruun Hammashoitolasta saamani palvelu, olen ollut kunnallisessa palvelusta reilut kymmenen vuotta. Vaikka osan hoidoista olen saanut Multia, Haapamäki, Keuruu ringissä, en ole tuota matkaa kokenut koskaan ongelmana, päin vastoin, niin pitkään kun pystyy nuo pienet matkat kulkemaan, on se saatu palvelu se ykkösasia, ajellaanhan sitä kympin alennuksen perässä Tuurin kauppoihinkin.

 

Kuuluun sellaiseen ryhmään että suun ja hampaidenhoito on säännöllistä ja jatkuvasti tarkkailun alla olevaa.

 

Vuosi vuodelta on hammashoito parantunut, onko tämä valtakunnallinen juttu vai mikä? sitä en pysty sanomaan.

 

Nyt vuoden alussa sain jälleen hoitoajan Keuruun Hammashoitolaan, tälläkin kertaa yllätyin positiivisesti, saamani hoito oli erittäin perusteellista ja tarkkaa, en koskaan aiemmin ollut tälläiseen törmännyt, tässäkin on ilmeisesti hoitosuositukset käypähoitotapaan lisääntyneet, vai onko kyseessä nuoren lääkärin saama koulutus ja tarkkuus?

Erityisesti olin mielissäni siitä että lääkäri kertoi ja myös sopi hoitoketjun ja miten edetään.

Minun on pakko antaa julkinne kiitos Keuruun Hammashoitolan henkilökunnalle, eikä vähiten minua hoitaneelle lääkärille ja muulle henkilökunalle, kanssanne oli jälleen ilo asioida, Kiitos.

 

Hymyillään kun tavataan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000