Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Vihervasemmistolaisen politiikan seuraukset Helsingissä

Helsingistä poismuuttaville henkilöille tehdään nykyään kysely syistä, miksi he muuttivat pois tästä vihervasemmistolaisesta paratiisista?

Mitäköhän luulisitte syiksi?

Helsingistä on vihervasemmisto, yhdessä apupuolueensa kokoomuksen tuella, tehnyt epämiellyttävän ja asumiskelvottoman paikan tavalliselle työssä käyvälle ja veronsa maksavalle lainkuuliaiselle kantasuomalaiselle. Se on nykyään matujengien täyttämä, likainen ja väkivaltainen basaari, jossa normaalin työssä käyvän ihmisen on liian vaarallista-, kallista- ja vaikeaa-asua, sekä liikkua normaalisti ja kasvattaa perhettään.

Lapsia ei voi kohta päästää ulos leikkimään, kouluun tai harrastuksiin ilman valvontaa ja tarvittavaa suojelua. Heitä kiusataan, ryöstetään, pahoinpidellään, niin kouluissa, päiväkodeissa, jne. Pahimmassa tapauksessa aina lapsen kuolemaan asti, kuten olemme saaneet valitettavasti nähdä, sekä kuulla viime vuosina ja hyvin usein edellä mainittu on tapahtunut paikallisen matujengien toimesta.

Jälkikäteen Helsinginjohto eri instansseissaan, kuten koulujen johdossa pahoittelee ja kauhistelee tapahtunutta, mutta ”kampaviinerityöryhmien” perustamisten jälkeen mikään ei kuitenkaan lopulta oikeasti muutu, eikä saa häiritä vihervasemmistolaisen ideologian mukaista inkluusiota ja sen ”voittokulkua”. Ainoa mitä tarjoataan on parempia palveluita ja lisää rahaa matuille kerta toisensa jälkeen ja todelliset ongelmat lakaistaan maton alle.

Tavallisen ihmisen liikkumista, että liikennöintiä vaikeutetaan kokoajan ja yhä etenevissä määrin sairaan vihervasemmistolaisen ideologian mukaisesti kaikkialla kaupungissa. Rakennetaan uusia asuinalueita, joissa ei ole, eikä ole edes kaavoitettu kunnolla palveluita, vaan niiden järjestäminen, on jätetty markkinavoimien/keskusliikkeiden armoille, joten kauppoja yms. ei silloin alueelle tule, ennenkuin riittävä asiakaspotentiaali on saavutettu ja tähän saattaa mennä vuosia, jopa vuosikymmeniä. Kun asiakaspotentiaali on vihdoin sitten saavutettu, ei alueen sisällä ole enää tilaa kaavoittaa kunnollisille kaupoille ja muille palveluille, vaan ne rakennetaan asuinalueiden laitamille tai niiden ulkopuolelle, jolloin oman auton käyttö on melkeimpä pakollista, jos haluaa tuoda kotiinsa muutakin kuin pakastepitsoja kaupan edestä vuokrattavalla polkupyörällä tai sähköpotkulaidalla. Tämä ei tietenkään vihervasemmistolaista, elitististä hörhöä paljon häiritse, hän kun tilaa ruokansa Woltin, Odan tai jonkin muun lähettipalvelun toimittamana suoraan kotiinsa.

Näin vihervasemmistolaisen ideologian mukaisesti ei myöskään tarvita ollenkaan parkkipaikkoja asukkaille esim. kerrostalojen yhteyteen, jolloin asukkailla ei ole myöskään mahdollista pitää omia autoja asuntonsa läheisyydessä asuinalueillaan, ei ainakaan kohtuullisilla kustannuksilla. Asukas ei siis pääse edes liikkumaan asuinalueensa ulkopuolella sijaitsevien tarvittavien palveluiden luokse, joita ei löydy vihervasemmistolaisen hörhön suunnittelemalta asuinalueelta, jollei lukuun oteta lukemattomia pyöräteitä. Edellä mainitusta meillä on lukemattomia esimerkkejä eri puolilla Helsinkiä, koska vihervasemmistolaisen ideologian mukaan autoilu on saatanasta, huumeet ei.

Asukkaiden ainoaksi vaihtoehdoksi jää siis todellisuudessa siirtyä asuinalueiden ulkopuolisten super- ja hypermarkettien, lähettipalveluiden asiakkaiksi, jos siis haluavat syödä jotain muuta, kuin sen korttelin ainoan ”kivan etnisen” lähiökebabmestan tai 6€ pitserian, jossa jokainen ruokailukerta on venäläisen ruletin pelaamista omalla terveydellä.

Edellä mainittu on aivan tietoista vihervasemmistolaista ympäristö- ja kunnallispolitiikkaa, jolla tuhotaan toimiva ja asukaskeskeinen kaupunkirakenne ja luodaan vihervasemmistolaista huumeiden ja rikollisuuden täyttämää paratiisia, jossa ainoastaan vihervasemmistolaisella, itsekeskeisellä ja omahyväisellä eliitillä menee hyvin. Ongelmia ja niiden aiheuttajia kun ei yleensä ole sijoitettu tuon eliitin asuinalueille. Vihervasemmistolainen eliitti poimii ainoastaan rusinat pullista ongelmat jäävät muille.

Kuten George Orwell toi esille kirjassaan Eläinten vallankumous vuonna 1945

”Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta toiset eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.”

Vihervasemmistolaisen ideologialla ohjatulla kaupunkisuunnittelulla ja rakennusmääräyksillä, kuten esim. ”LEX Könkkölä”, jolla kaikki asunnot tehdään esteettömiksi, koska kaikki Helsinkiläiset liikkuvat pyörätuolilla. Tälläisillä toimilla saadaan alueen rakentamisen kustannustaso nousemaan niin korkeaksi, ettei tavallisella työssä käyvällä ja veronsa maksavalla kantasuomalaisella ole varaa asua enää Helsingissä.

Helsingistä on tehty ideologinen paratiisi yhteiskunnan tuilla eläville matuille ja narkkareille, sekä vihervasemmistolle itselleen. Kaupunki jossa neulanvaihtopisteet ja huumekauppiaat toimivat sulassa sovussa, tuoden ”Iloa ja valoa” kaupunkilaisten keskuuteen, ryöstäen sen puolustuskyvyttömiä asukkaita saadakseen seuraavan huumeannoksensa kaupungin vihervasemmistolaisen johdon erityissuojelussa.

Vihervasemmistolaiset eivät ideologisistaan syistä ymmärrä sitä, että rakentamalla esim. maailman kalleinta polkupyöräsiltaa ja saman aikaisesti estämällä tai vaikeuttamalla muuta alueen liikennettä he tekevät alueesta asuinkelvottoman, eivät haluttua asuinaluetta työssä käyvälle perheelle tai yksinäiselle ihmeiselle.

Ei lapsia voi viedä esim. lätkäharkkoihin varusteineen raitiovaunulla tai polkupyörällä.

Ohessa lainaus Kaupungin tekemästä kyselystä poismuuttaneille.

”Hyvä entinen helsinkiläinen”

”Helsingistä on muuttanut pois viimeisten parin vuoden aikana enemmän asukkaita kuin edellisinä vuosina. Tällä kyselyllä Helsiungin kaupunki haluaa kartoittaa Helsingistä pois muuttaneiden kokemuksia ja muuttoon vaikuttaneita syitä. Tutkimukseen on poimittu satunnaisesti yhteensä 4000 henkilöä, jotka ovat muuttaneet pois Helsingistä vuosien 2021 -2022 aikana. Osoitetietosi on saatu väestötietojärjestelmästä, ja näiden tietojen mukaan kuulutHelsingistä pois muuttaneisiin.”

”Sinun vastauksesi on meille tärkeä!”

”Vastaamalla voit varmistaa, että Helsinki tekee jatkossa viisaita, tutkittuun tietoon perustuvia päätöksiä asumisviihtyisyyden parantamiseksi ja asumisen vaihtoehtojen monipuolistamiseksi.”

KISS MY ASS

Jos kyselyn tulokset ovat ristiriidassa vihervasemmistolaisen ideologian kanssa, jossa joka korttelista löytyy ”huumeluola”(neulanvaihto- ja piikityspiste) ja kiva pikku paikallinen kahvila ilmaisella wifi-verkolla varustettuna, missä viherhörhöt voivat siemailla kauramaidolla terästettyä cappuccinoaan, odotellessaan sitä ihanaa avokadosalaattia jonka Mustafa kohta hänelle tuo ja sen jälkeen sähköpotkulaudallaan tehdä kierroksen alueella ja käydä paheksumassa työssä käyvien ihmisten autoilua, ehkäpä napata tuosta muutaman kuvankin noista hirviöistä uudella kännykkäkameralla, jotka voi jakaa muiden omahyväisten, kaltaistensa hörhöjen kanssa vihervasemmistolaisissa facebookin hörhöryhmissä, kuten ”Lisää kaupunkia Helsinkiin” ja siten tuntea taas hetken ylemmyyttä muihin ihmisiin ja ympäristöönsä nähden.

ÄÄNESTÄ JA VAIKUTA OMAAN TULEVAISUUTEESI!!!

ÄÄNESTÄMÄLLÄ OMAN ASUINALUEESI PERUSSUOMALAISIA EHDOKKAITA EDUSKUNTAVAALEISSA 2.4.2023. VOIT ESTÄÄ KOKO SUOMEN MUUTTUMISEN VIHERVASEMMISTOLAISEKSI HELSINGIKSI.

Osallistu keskusteluun!


73 kommenttia
Karstis
Hämmentynyt
#1

Oho. Onko sulla kaikki hyvin? Yritä jaksaa, ja älä epäröi olla yhteydessä ammattiauttajiin. Sun tarina kuulostaa täysin masentuneen ja uupuneen ihmisen viimeiseltä hätähuudolta, joka ei kykene näkemään tai kokemaan hyviä asioita elämässään. Sulla on kaikki ihan hyvin, ei huolta!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

Se löylyyn!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pale
Vihainen
#13

Valitettavasti en voi vanhana persuna enää äänestää Perussuomalaisia, sillä PS NATO:ttaa Suomen vastoin Paasikivi-Kekkosen turvalliseksi ja hyväksi yli 70 vuoden ajan tiedettyä diplomaattista linjaa! Mitään turvallisuutta EU ei ole tuonut, vaan turvattomuutta ja vielä lohduttomat tulevaisuuden näkymät. Lisäksi PS hyväksyy työperäisen maahanmuuton, vaikka sen lopputulos on ihan sama kuin minkä tahansa massamaahanmuuton, kansan vaihto! He ovat myös hyväksyneet niin euron kuin EU:n, koska eivät puhu edes euroerosta. Samoin on läpi mennyt ilmastonmuutosusko, tappavat rokotukset ja Venäjän viha, vaikka suhteet sinne pitäisi normalisoida mitä pikimmin, sillä Venäjä oli Suomen suurin kauppakumppani ennen EU:n rappiokautta ja siitä seurannutta suurta velkaantumista. Ystävät pitää hankkia läheltä ja viholliset kaukaa – jos sieltäkään – eikä päinvastoin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

”Whiteflight” oli ainoa keino päästä eroon häiriötä aiheuttavista naapureista n.20 vuotta sitten. Kaupunki vuokrasi lähiöstämme useita asuntoja mm. somaleille. Heitä muutti omaankin rappuun seinänaapuriksi. Jatkuvista ja erilaisista järjestyshäiriöistä huolimatta, isännöitsijä ei rasismin ja kaupungin sossun pelossa uskaltanut tehdä asialle mitään. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi muuttaa pois lähiöstä oman, vaimon ja lasten turvallisuuden takia toiseen kuntaan, jossa ei länsimaisiin arvoihin ja tapoihin sopeutumattomia maahanmuuttajia tuolloin ollut. Tunnustan, että tuon naapurikokemuksen jälkeen minusta tuli ”rasisti”. Kotoutumista ei taida olla tapahtunut vieläkään, kun uutisia lukee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Et ole yksin kokemustesi kanssa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Tuskin ne somalit itse vuokriaan maksoivat/maksavat, vaan kyllä se on se suomalainen veronmaksaja, joka ne maksaa, Kela kyllä auttaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mamuosuus 498 / 879
Vihainen
#20

13-vuotiaan epäillään puukottaneen koulukaveriaan Helsingissä
Helsingin poliisi tutkii puukotusta, joka tapahtui Vesalan peruskoululla tänään keskiviikkona./Yle

Vesalan peruskoulu, Luokat 7–9
Postinumeroalue 00940 Helsinki
Koulun päättäneiden keskiarvo
7,36
S2-oppilaiden osuus
498 / 879
Alueen mediaanitulo, netto/kk
1735 €
Alueella korkea­koulutettuja
17 %
Alueen työllisyysaste
53 %

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#28

Mikä saa tytön puukottamaan poikaa?

Helsingin mamukoulujen ongelmat ovat käsittämättömiä.
Kiitos SDP ja Nasima Razmyar.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Valitettavaa faktaa tänä päivänä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#32

Itä Helsinki on menetetty paikka ! Se on täysi Slummi jossa kunnolliset Suomalaiset ei voi asua !
Sääliksi käy niitä kanta Suomalaisia lapsia jotka pakosta siellä joutuvat asumaan !
On Väärin että niiden vanhemmat ei tee asian hyväksi mitään,että pois sieltä pääsisivät !

En tiedä mitä asialle pitäs tehdä ?
ei lapsia huostaan ottakaan voi asuinpaikan perusteella !
Tässä on asia joka pitäs ratkaista ,ennen kun kaikki siellä asuvat Suomalaisetkin lapset on pilalla…

Siellä menee ensin moraali ja sen jälkeen kaikki muu…
Moraali kun menee niin sitten Homottajien ja Huumeiden tyrkyttäjien on helppo iskeä kiinni uhreihin…

Vaikea asia mitä näille Slummeille pitäs tehdä,kun niitä on joka puolella maata pienemmissä mittakaavassa.
Niitä on pikku kaupungeissakin jo ( yleensä kaupungin vuokra asuntoo alueella)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#41

Onhan Helsingissäkin ”paremman väen alueita”, esim. Lauttasaari, jossa mamuja jotain noin 5 – 10 % asukkaista. Ovat varakkaita tai diplomaattien työntekijöitä, ei mitään asylum-mamuja.

kun alueella ei ole kunnan vuokrataloja, niin ei ole asylum-mamujakaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#33

Mamuja siis enemmistö oppilaista Vesalan koulussa.

Onko tietoa, minkä maalaisia puukottaja ja uhri ovat?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kokoomus ajoi kaupungin autopaikat kaikki maksullisiksi, eli asukaspysäköinti. Satoja vuosia Helsingissä on saanut pysäköidä vapaasti, aivan ydinkeskustaa lukuun ottamatta, mutta jotkut perkele äänestivät kokoomusvihreät kaupungin johtoon, silloin Helsinki sai paskahalvauksen, eikä tästä ole kuin pari kymmentä vuotta. Nyt pitää Helsingissä maksaa pelkästään auton olemassa olostakin, samaa paskaa kuin valtio kusettaa jo sanasta auto. Kokoomus on verokusettaja, kuten muutkin sosialistit.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Juuri näin ! Olen Samaa mieltä .

Ja toinen asia Suomen yksi pääväylistä ulkomaille kulkee Helsingin keskustan läpi kahteen matkustaja satamaan ,niihin kulku ja niiden lähellä pysäköinti on tehty TAHALLAAN mahdottomiksi !
Ei missään muualla mailmassa näin ole,muualla pääsee ajamaan 80-100 km vauhtia suoraan satamaan Saksassa jopa 150 km/h voit ajaa ihan sataman porteille asti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Helsingin kaupungin tehtävissä tärkeintä nykyään on että miehet jos ei ole homoja ,niin ainakin vale homoja kiikaavat ja kaulahuivia ja mielellään korviksia käyttävät ja persettä heiluttavat kävellessä oli puolue tausta mikä tahansa..muuten ei ura jatku.Naisilla taas pitää ihannoida sateenkaari kulkueita ja Viher paskaa ja Rikollisa pakolaisia ,huumeita jne… oli puolue tausta mikä tahansa….tämä selittää Kaupungin järjettömän toiminnan ja Moraalin menetyksen !
Ajatelkaa …jopa Kaupungin maksaviin lasten konsertteihin laitetaan esinntyjiksi Huumehörhöjä !!! ja Homot kiertää kouluissa ideologiaansa levitämässä,niin että paska haisee ja paalalaikka soi .kaupungin kustannuksella.
Mitä Helvettiä tämä homma oikein on ?
Tässä on jo menettettyjä sukupolvia,miksi hommaa jatketaan edelleen ? Malmoako Helsingistä yritetään tehdä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#24

Vapaavuorikin kun oli Kaupungin hommissa se opetteli kiikaamaan kuin kiimainen lintu (jota se ei tehnyt politikkona) ja kaula huivi kujeilemaan ja muutenkin erikoisia kommentteja laukomaan… En tiedä muuttiko sekin hiippakuntaa vai oliko se vaan valtetta että sai virkansa pitää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

Demarikokkareen iltarukous, verolle laske Luojani.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#42

Kokoomus on tappamassa kivijalkakauppaa siinä kuin demaritkin. Väki vanhenee, ja autot ovat päivä päivältä tärkeämpi liikuntaväline, etenkin kun jalat ei kestä kantaa tavaraa julkisissa. Ostovoimaa olisi, mutta kuka helvetti kantaa tavarat ratikkapysäkille, kun vastaavasti lähellä olevaan autoon voi tavarat laittaa, eikä lonkkavika tai muu terveyshaitta anna enää samoja voimia, kuin viherkommunisteilla, jotka tosi saa puistoissa kevyttä pulveria ja vittuilee autojen liikkeistä. Auto on ihmistä, eritoten vanhempaa väkeä palveleva avustin, jota vihataan, kuin vihataan myös vanhempaa väkeäkin, niitä, jotka ovat maksaneet kaupungin infran. Vihreille voi sanoa suoraan että painukkaa helvetin kuuseen kaupungeista huumeinenne.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#50

Vihreiden tausta on marxistit ja natsit. Älä siis ihmettele.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#36

Tosi tapaus parin vuoden takaa !

Eräs ulkomaalainen Euroopasta tuli Helsinkiin katseli menoa hetken ja kysyi että kaikki miehetkö täällä homoja on (viitaten näihin kaula huivi keikistelyihin ja vasemman korvan korviksiin ym.) Suomalainen vastasi ei ne kaikki ,ole osa on vale-homoja !
Että se on huippu muotia täällä ja sillä pääsee paljon pidemmälle virka ja jopa liike elämässä ym. kun kannattaa muotia,se tietää suoraan rahaa.
Eikö tällainen kehitys ole sairasta ?
Jos tätä menoa kehitys menee niin parin vuoden kuluttua kaulahuiveja käydään hieromassa wc:ssä ihmispaskaan että saadaan muoti parfyymikin mukaan.
Kyllä Suomeen pitäs saada kurin ja moraalin palautus ennenkö sodalla aletaan järkeä päähän takomaan.
(Jos ihmiset sekoaa näin ,niin sotahan se tulee) se on kirjoittamaton laki ja sääntö ollut iät ja ajat.
Niihän se on eläinmaailmassakin jos reviiri,rotu ja laji rajat hämärtyy niin ruumiitahan niitä metsässäkin tulee.
Kyllä pitäs Rauhan nimissä tulla järkiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#44

Moraalia ei saada nousemaan , jos ei oteta käyttöön , Lujamme antamaa , 10 käskyä , jotka löytyy vain Raamatusta !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

Malmossa Paikalliset aika miehet ei uskalla yksin illalla mennä ulos kun maahan muuttajat raiskaa pusikossa perseeseen !
(Lähde ylen ohjelma)

Onko asiat Helsingissäkin näin muutaman vuoden kuluttua ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#26

Helsinki pysyy demarikommunistisena kolhoosina viherhuumeväen avulla, joita ilman Helsinki olisi pohjolan halutuin ja puhtain kaupunki. Kokoomus tukee viherhuumestalinisteja juurikin huumeväestön äänien takia vaaleja silmällä pitäen. Yliopistokaupungissa pitkätukkakorvarengaskaulahuivihomohuumeveikkoja riittää, ja suurimmalla osalla äänioikeus. Ikäihmiset ovat uhreja moisessa hevosenleikissä, vaikka ikäihmiset pitävät taloutta yllä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#31

Ei kun Sodomaa ja Gomorraa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#40

Tuo edellinen kommenttini oli tarkoitettu Nimettömälle.Joka kommentoi,että Malmoako Helsingistä ollaan tekemässä?Lipsahti näköjään vaan ihan väärään paikkaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

Espanjassa satamaan saa ajaa 300km\h.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Asukaspysäköinnin maksullisuudesta eroon!
#10

Asukaspysäköintimaksut pois välittömästi. Tuo toimii kuin autoverotus, omaisuusverotus, täysin järjetön ja mielivaltainen vero. Totta kai voi olla mittareilla varustettuja maksullisia pysäköintipaikkoja, mutta asukkailla on oikeus vapaaseen pysäköintiin, ja kova perkele päälle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Asukaspysäköintilupa voi olla myös maksuton
#18

Kokoomus möi maksullisen asukaspysäköinnin ahneuksissaan väelle, ehkä tilan vuoksi. Mutta lupa asukaspysäköintiin voi olla myös maksuton, joka ajaa saman asian. Kaupungin toimittama asukkaiden ryöstö on vertaansa vaille jostain diktatuureista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vaalit voittaa se...
#19

Juuri näin se voittaa seuraavat vaalit Helsingissä, joka poistaa maksullisuuden asukaspysäköinnistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Demarit aikamme suurin talouden tuho
#27

Poliittiset puolueet ovat suurimmalta osin helvetin tyhmää porukkaa. Jos kokkareille sanoo jo ennen hallituksen kokoonpanoa, että joku on oikeasti saanut neljä viisi miljardia säästöä ja oikeaa kahisevaa, niin kokoomus ei ole vielä edes leikannut mistään. Se tiedetään, että demarit tulevat kaatamaan maan työpaikat ja pienituloisten taloudet äärimmäisillä verokorotuksillaan ja varmasti vie leivän pöydästä, vaikka siltikin vannoutuneet kommunistit kannattelee tuota talouteen levinnyttä syöpää, joka tappaa kuin puutarhassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#37

Juuri näin, nyt on leikkauslistojen maailmanmarkkinat, vaikka pitäisi kilpailla, miten valtiontalouden joutavat kulut saadaan historiaan. Joku Sitra ilmastokiimoineen ja yle ovat vain tippa meressä, joista saadaan miljardit talouden rasvaamiseen. Eläkevirat on saatava historiaan ja turhat ministereiden juhla-avustajat ulos joutavina kuluerinä, vain alkajaiseksi. Kyse on noissa edelleen puroista, mutta kun säästäväisyys yleistyy, opitaan elämään suu säkkiä myöten.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#48

Kokoomuskin on huomannut kusetuksen, mitä helvettiä THL:n pääjohtaja istuu Alkon hallituksessa, ihmetellen. Suomi tulee laittaa ojennukseen, kaikki joutava lusmuilu on siivottava valtion hallinnosta. Miljardit koostuvat pienistä ja suurista puroista. Hyvä että kokoomuskin heräilee ruususen unesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#53

Näin on, viinaa on yleensä aina vapaasti saatavissa, ja juoppo saa aina viinansa miten milloinkin, vaikka päissään kuin sika. Viinapoltto lisääntyy kuutionkäyrässä tai salakauppa lisääntyisi, kun viinan saatavuus vaikeutuisi. Maailmalla viinaa saa mistä tahansa maitokaupasta, ja liiallinen viinan kanssa lutraaminen vie terveyden suhteellisen nopeasti, tuo on vaan jokaisen yksilön itsensä ymmärrettävä. Lievä kieltolaki päällä tekee juomisesta himotumpaa ja pullo on paras toveri, jossa itse viina ei ole se ongelma, vaan elämä ei ole raiteillaan, monia eri syitä, joka johtaa ajan kanssa sairaalloiseen alkoholismiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#55

Olen ehdottomasti sitä mieltä että Viinat Ruokakauppoihin kioskeille ja huoltoasemille ja Eu hinnat niin kuin muuallakin Euroopassa on !

Juokoot muutamat juopot itsensä hengiltä.. Mitä sitten ?

Pääasia on kun saadaan Huumehörhöys loppumaan !

Ne pitää panna kaikki pakko hoitoon ensimmäisestä kerrasta ja toisesta häkkiin ja Myyjät ja reseptin kirjoittaja lääkärit aina elinkautiseen !

TÄMÄ ON AINOAA OIKEAA ALKOHOLI POLITIIKAA !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#56

Miksi tässäkin asiassa pitää odottaa Ruotsia joka on ainoa Euroopan maa Suomen lisäksi jossa on kielto laki voimassa ?

EU MAISSA JOISSA ON KIELTOLAKI VOIMASSA ON ENITEN HULLUJA JA VÄKIVALTA RIKOKSIA JA MURHIA !

Ruotsi on ykkönen nykyään ,ennen oli Suomi i! siinä tilastossa !

Onko se niin saananan hyvä bisnes tämä vankeinhoito ja niiden hyysäys ja rikosten selvitys ja jälkien siivous että tällaista kieltolakia pitää voimassa pitää ? vai mikä helvetti tässä asiassa maksaa ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#57

Pitää muistaa tosiasia että Kieltolaki lisää huumeiden käyttöä ja näitä Huumeiden myynti jengejä.

Pitää muistaa että 30 v. juoneesta juoposta saa hetkessä hyvän työmiehen jos se itse haluaa lopettaa !

Mutta Vuoden käyttäneestä horhöstä ei saa mitään ,se aivot on lopullisesti pilalla !

Tämän takia pitää olla vapaa viina ja kielletyt huumeet !
Sehän pitää oppia ja tajuta jokaisen ,että ei se viina juomalla lopu ,jos on niin tyhmä että ei tajua sitä niin antaa sellaisen juoda hengiltä itsestä,juo ne muutenkin ! Eikä niitä kaapissa ja kaupassa ym. olevia viinoja ole pakko heti juoda kun näkee !
Onhan Suomessa viina tehtaitakin,ei ne työn tekijät sammuksiin itseä joka päivä siellä juo vaikka viinaa on tuhansia litroja nokan edessä kokoajan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#58

Sen ymmärrän että työpaikoilla viinan myynti on kielletty, ja joissa sitä myydään muille työntekijöiden työaikana käyttö on kielletty.
Ainoa poikkeus on Eduskunnan kuppila !!
Siihen pitäs kieltolain iskeä ja muualta vapauttaa…
Ei ole oikein että lainsäätäjät saa kännissä työajalla olla ja kieltolakeja ylläpitää että viinaa ja viiniä ei kaupasta saa myydä !
HULLUA !

Pitäs kysyä Lintilän mielipide pitäskö kauppoihin tuoda viinit ja viinat ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#59

Juri näin eikä viinakaupoissa saa myydä maitoa, vaikka lihaakin, koska nuo ovat terveydelle haitallisia, ja ilmaston muutos. On äärimmäisen tärkeää, että viinakauppaa ei tuoda vaarallisia elintarvikkeita, korkeintaan särkypulveria aamupahoinvointiin. Maito, sokeri ja suola tappaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#60

Etelässä ne elää kuin siat, maitokaupasta myydään viinatkin, vahvasta viinasta viineihin. Toivotaan että me ei täällä peräpohjolassa oteta mallia moisesta hevostelusta, maitokaupasta viinaa, voi helvetti. Viimeksi kun kävelin etelässä kaupan läpi, oikein häpesin näiden raukkojen puolesta, kuinka ne kehtaavat pitää viinaa hyllyssä, joku voi vielä ostaakin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#49

Rahan jakaminen pers aukisille tulee lopettaa HETI. Säästyy monta miljardia. Sossutuet vain työtä vastaan jos silloinkaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Huijarismi kukoistaa
#38

Demarit ovat ulkoistaneet leikkauslistansa vaalien alla demarivetoiselle virkamieskommuunille, helppoa kuin heinänteko, ja vaaleissa voi luvata vaikka isompia palkkoja, kaikille halukkaille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eläkkeet romahtaa sosialistien käsissä
#45

juuri näin, etenkin pieneläkeläisten kannattaa olla tarkkana, demarit tukeutuvat kaikissa leikkauksissaan, myös eläkeindeksien leikkauksissa, virkamiesten selän taakse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Palvelutasossakin kusetus lisääntyy
#46

Näin on, mm. Kivikylän pihvipakkauksessa oli ennen kuusi pihviä, ja määrä putosi neljään. Pakkauksen hinta kuitenkin pysyi samana. Näin meitä huijataan ajasta ikuisuuteen. Sama se on politiikassa, palvelut luvataan säilyttää, jaettuna ulkomaalaisten kesken, eli henkeä kohden palvelut vähenee, mutta kokonaispalvelut säilyvät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#51

Rahat valuvat hukkaan juoppoministereiden johdosta, tosin juoppojen kanssa saa poliittisia vaihtareita, kuten yllärisuklaamunissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Kommunistit osaavat voittaa vaalit, helppoa kuin köyhän huijaaminen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#39

Sama se oli, kun Hitler hullaannutti demaripuolueen natsien nousussa, tappajat ovat serkuksia, vaikka ei veljeksiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#47

Näin on, demareiden miekka osoittaa aina heikomman suuntaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#52

Kyllä, Lenin katsoi vain vierestä, kun Stalin tappoi lähes 400 tuhatta viatonta ihmistä. Siltikin haudan takaa demareiden idoli on Lenin, tuo massamurhaaja, jonka perintöä vaalitaan edelleen demareiden keskuudessa. Muualla maailmalla nuo tappajien patsaat on jo hävitetty tai poistettu ihmisten silmistä, ei tietenkään väkivallan tyyssijasta, Venäjältä, joka elää massamurhaajan arkea jopa vielä 2000-luvulla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#54

Tuntuu kummalliselta, että jopa kokoomus pyrkii absorboimaan itsensä tuohon murhaajien historiaan liemuilemalla demareiden kanssa, jopa hallitusyhteistyötä kaipaillen. Heikosti koulutetut kokoomuslaiset eivät ymmärrä kommunistien tavoitteita ja mikä on väestön hätä näiden kierojen poliittisten voimien kaupankäynnissä, jossa kepu pyrkii olemaan sovitteleva rasva kahden ilmastokiimaisen hanurissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kiitos. Olipa hyvä kuvaus nyky Helsingistä.
Varsinkin tämä pormestarimalli on surkea.
Poliittiset broilerit päättämässä korkeilla palkoilla ideologiansa mukaan.
On afganistanilainen valepakolainen kasvatuksesta ja koulutuksesta puikoissa ilman mitään koulutusta. Ei ihme, että koko ala on sekaisin.
Vain yksi esimerkki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Tämän blogistin teksti lienee lainaus Tiedonantajasta. Niin samanlainen sen luoma kuva ympäristöstämme on. Aina, kun vastaan on tullut termi ’riistokapitalismi’, se on korvattu termillä ’vihervasemmisto’.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Sosialistit ovat riistokapitalisteja, Lenin esikuvanaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Punaiset ovat vallanneet Helsingin jo toistamiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Juuri näin, voima kasvattaa vastavoiman, tätä demarit ja kokoomussosialistit eivät ymmärrä. Maahanamuuttajien imuroiminen kaupungin rakenteisiin maksaa mm. terveydenhuoltokuluissa satoja miljoonia, ja silti jonot terveyskeskuksissa kasvaa. Suomalaisten on paettava ulkomaille, saadakseen terveyspalveluja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Sama lopputulos molemmissa, kapitalismissa ja kommunismissa. Pieni eliitti porskuttaa ja omistaa lähes kaiken. Kansa näkee nälkää. Nykyajan ihmiskauppaa eli maahanmuuttoa (siirtolaisuutta) kannattavat molemmat edellä mainituista, mutta eri syistä.
Itse kannatan markkinataloutta, eikä sillä ole kapitalismin kanssa mitään yhteistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Markkinatalouden vastakohta voisi olla neukkulainen sosialismi, jossa valtio määrää kaikille harmaat takit ja kaikille sama palkka rautavalimotyöstä konttorineidin automaattiseen puhelinvastaajajohtajasihteerin palveluihin ja satama-ahtaajan töihin, jossa ei mennä lakkoon, ja jos mennään niin minimituomio on vähintään elinkautinen jossain keskitysleireillä. Tätä ei tavan sosialistit osta, ei siis ymmärrä, mikä ero on markkinataloudella ja sosialismilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#23

Moderni sosialismi, johon kokoomus ja muut sosialistit pyrkivät, on vaikka Kiina esimerkkinä sellaista, että jokainen yksilö on jatkuvassa kameravalvonnassa jatkuvasti. Tuohon pyrkii tällä hetkellä autojen kilometrivalvonta ja vaikka verenpaine ja suonikohjusykkeen tarkkailu etänä. Useat jo kannattaa valvonnan alkamista nimellisesti kilometritarkkailun ja verotuksen avulla. Päin helvettiähän me ollaan menossa näiden sosialistien kanssa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#34

Kyllä, autoihin tullaan aikanaan vaatimaan kamerat kuljettajan ajokyvyn seuraamiseksi, ja tuo johtaa siihen että jotta valtiollisen tarkkaamon kyttääjät keskittyvät seuraamaan, millaiset kampaukset on kulloinkin muodossa. Olemmeko menossa kyttäysmaailmaan, ennen niin suosittu DDR:n korttelikyttäys modernissa muodossa, hymyä, olet kamerassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#43

Ihmiset tullaan EU määräysestä pian siruttamaan, niin verotus kohdistuu suoraan, miten liikut, miten rasvaista ruokaa syöt ja mitä juot. Ei olisi epäilystäkään, että kokoomus tulee tukemaan kaikkea elokuvallista vähäisen vapauksien maailmaa, palkintona mukavia virkoja EU:n kyttäys- ja valvontakeskuksissa. Mitä tiheämmin maapallo on asuttu, sen vähemmän meillä on vapauksia. Väetönlisäys on nopeinta Aasiassa ja Afrikassa, jotka uhkaavat mm. Suomea siirtolaisuudella, jota koetetaan korjata ottamalla maahan mm. ilmastopakolaisuuden nimellä, ja huonolla omatunnolla. Todellisuudessa tiheimmin asutut alueet maapallolla ovat valitettavasti paras populaation rajoittaja, kun vesi loppuu, hälytyskellot soi, samoin ruuankin suhteen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Muistaakseni tämän blogin kirjoittaja oli vielä takavuosina tulen palava kommunisti. Niin se takki kääntyy, jollei jopa pyöri päällä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000