Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Nykyajan Juhannustanssit

10 kommenttia

Kaikki varmaankin muistavat kirjailija Hannu Salaman kirjoittaman ja 1964 julkaistun kirjan Juhannustanssit. Kirjailija Salama sain hengentuotteestaan silloin 3kk ehdollisen vankilatuomion ja hänen kirjansa sisältöä sensuroitiin, poistamalla sivuilta 139-142 repliikit joiden Helsingin hovioikeus katsoi pilkkaavan jumalaa. Lisäksi kustantaja ja kirjailija tuomittiin menettämään kirjasta saamansa taloudellinen hyöty.

Suomen 1900-luvun kuuluisimman noitavainon käynnisti kokoomuksen kansanedustaja Margit Borg-Sundman, joka kiihottui Hannu Salaman kirjoittamasta Juhannustanssit kirjasta siinä määrin, että teki kirjasta jo Joulukuussa 1964 eduskuntakyselyn, jonka allekirjoitti 18 muuta kokoomuksen kansanedustajaa. Kokoomuksella on siis pitkät perinteet ennakkosensuurista, sensuroinnista, sekä yksittäisten henkilöiden leimaamisesta ja ajojahdista Suomalaisessa yhteiskunnassa. Edellä mainitut asiat eivät siis ole Petteri Orpon keksintöjä, vaikkakin hän onkin siinä tehtävässä kunnostautunut kunnolla viime vuosina. Jokainen varmaan muistaa edellisen hallituksen ”arvomaailma” puheet, joita Petteri suuressa viisaudessaan viljeli mediassa.

Kirjailijaan kohdistunut noitavaino sai varsinaisesti ”vettä myllyynsä”, kun ”rantaruotsalaiselle” kansanedustajalle tyypilliseen tapaan, irtopisteitä itselleen saalistamassa ollut RKP:n oikeusministeri J.O.Söderhjelm Tammikuussa 1965 määräsi syytteen nostamisesta jumalanpilkasta kirjailija Hannu Salamaa ja kustannusosakeyhtiö Otavaa vastaan.

Silloiset SKP:n kommunistit ja muut Neuvostoliiton ja Itä-Saksan rahoittamat kotimaiset ”myyrät” saivat näkyvyyttä, sekä kuuluvuutta itselleen, Hannu Salamaa ja kustantajaa vastaan käydystä poliittisesta oikeudenkäynnistä. Kannattaa muistaa, että tuolloin SKP:n puolueohjelma tehtiin kokonaan Moskovassa NKP:n(=Neuvostoliiton kommunistinen puolue) toimesta, kuuluihan SKP Neuvostoliiton johtamaan kommunistiseen internationaaliin ja Moskovasta saneltiin mitä sen jäsenet tekevät tai tekemättä jättävät. Suomi oli jo silloin mallioppilas, kuinkas muuten. Suomen nykyisen hallituksen pääministeri jatkoi jo perinteeksi muodostunutta kommunistien ja ”suomettumisen” aikakauden tapoja, heti pääministeriksi valintansa jälkeen, kun Moskovasta kävi ”kutsu” saapua vierailulle. Tasavallan presidentti nimitti Rinteen hallituksen 06.06.2019 ja 19.06.2019

”Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev soitti Antti Rinteelle onnittelupuhelun pääministerivalinnasta. Puhelun yhteydessä Medvedev esitti Rinteelle kutsun vierailla Moskovassa.”(Lähde:https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/venajan-paaministeri-medvedev-kutsui-antti-rinteen-moskovaan/822274/)

”Medvedev esitti Rinteelle kutsun vierailla Moskovassa”

Taitaa Rinne todellisuudessa, nyt suoran käskyn saatuaan, käydä Moskovan päämajassa kuulemassa uudet toiminta-ohjeet hallitukselleen ja politiikalleen. Matka toteutuu nyt 6kk valinnan jälkeen 25.11.2019

Enkä yhtään hämmästyisi, jos hän kävisi samalla reissulla tekemässä kunniaa tunnettujen massamurhaajien Leninin ja Stalinin haudoilla.

”Pääministereiden on tarkoitus keskustella maiden kahdenvälisistä suhteista, kaupasta ja ympäristöasioista. Lisäksi Rinne kertoo Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tuloksista.” (Lähde:https://yle.fi/uutiset/3-11077620)

Kaikuja menneisyydestämmekö? Uusi suomettumisen aikakausi tulossa, näemmä.

Koko 1970-90-luvun Taistolalaiskommunistit ja heidän aatteensa mukaisesti kasvatetut, sekä aivopestyt jälkeläiset, nuo uskolliset pioneerit saivat poltto-ainetta itselleen ja aatteelleen Hannun Salaman saamasta jumalanpilkka tuomiosta. Tapaus otettiin aina esille, kun siitä nähtiin olevan jotain hyötyä Neuvostoliittolaiselle ”aatteelle”. Tänä päivänä vielä hengissä olevat taistolalaiset ja heidän aikoinaan aivopesemänsä nuoriso ovat yhdessä vihreiden kanssa luomassa nyt uutta ja parempaa sensuurikoneistoa.

Kannattaa muistaa, että muunmuassa Satu Hassi oli kiihkeä taistolaiskommunisti, ennen liittymistään vihreisiin, jossa hän jatkoi samalla kiihkolla ja kiimalla agendansa eteenpäin vientiä.

Yhteiskunnallisena mallina he käyttävät jo edesmenneen Itä-Saksan(DDR) salaista poliisia STASI:a. Jokaisen kannattaa pitää mielessään, että alkuperäinen, Länsi-Saksassa 1979 perustettu Vihreä-liike oli puhtaasti Stasin ja muutaman entisten natsiupseerien luomus, jonka ainoana tehtävänä ja tarkoituksena oli rapauttaa, sekä tuhota ensin Länsi-Saksan talous ja myöhemmin muun Länsi-Euroopan talous.

Nykyajan Noitavaino

Nyt tuo sama porukka Vihreät, sekä vasemmisto, vahvistettuna RKP:llä, Keskustalla ja lisäksi oppositiossa olevalla Kokoomuksella ovat he valtaan päästyään tai siell’ä aikaisemmin olleena, alkaneet luoda omaa salaista poliisiaan. He ovat myös jatkaneet edellisessä hallituksessa olleiden Kokoomuksen ja Keskustan aloittamaa kansalaisten järjestelmällistä, valtiojohtoista mielipidevainoa, sekä laajentaneet myös sitä. Edellisen hallituksen aikana poliisiin perustettiin lukuisia uusia virkoja ja siirrettiin muista töistä tutkijoita olemattoman ”vihapuheen” metsästykseen, vaikka kyseistä ”vihapuhetta” ei ole edes kriminalisoitu Suomen rikoslaissa. Henkilöstöresursseja ohjattiin toimintaan siinä mittakaavassa, että todellisia rikoksia jäi kokonaan tutkimatta ja siten tavallisten kansalaisten oikeusturva kärsi ja kärsii toimista edelleen. Yhteistä kaikilla vihapuheenmetsästysvirkoihin valituilla poliiseilla on vihervasemmistolainen puoluetausta, sopiva ja oikeaksi todettu poliittinen mielipide ja mahdollinen kuuluminen sosiaalisessa mediassa oleviin, niin kutsuttuihin ”suvakki-ryhmiin”. Nämä ”suvakki-ryhmät” koostuu lähinnä vihervasemmistolaisen aatteen kannattajista ja heidän hännystelijöistään, noista hyödyllisistä hörhöistä ja hölmöistä, joita tuntuu nykyaikana riittävän. He ovat organisoineet keskuudestaan ryhmiä, jotka käyvät ”joukkobannaamassa” julkaisuja ja viestejä, jotka eivät miellytä heitä tai kertovat totuuden heidän toiminnastaan ja myös heistä itsestään.

On myös olemassa epäilyjä turvallisuusviranomaistemme aktiivisesta toiminnasta näissä ryhmissä. Edellä mainittua epäilyä tukee muunmuassa poliisijohtomme ja oikeuslaitoksemme silkka haluttomuus tutkia noita ”suvakki-ryhmiä”, kuten demokraattisissa länsi-maissa väkivaltaiseksi terroristiryhmittymäksi luokiteltua Antifa porukkaa ja niiden tekemisiä, sekä syyttää ja rangaista kansalaisten mielipidevainoihin osallistuneita tahoja. Edes silloin kun vihervasemmiston esittämät väitteet ovat osoittautuneet pelkiksi valheiksi ja joku mielipidevainon uhri onkin ollut syytön hänestä esitettyihin väittämiin, edes silloin ei viranomaiset ole katsoneet tarpeelliseksi nostaa syytettä vainon aloittanutta ja valheellista tietoa levittänyttä tahoa vastaan, mikäli tämä taho on koostunut vihervasemmistolaisista hengenheimolaisista. Tämä jos mikä kertoo oikeusviranomaistemme puolueellisuudesta. Vai eikö kukaan pidä outona sitä, että vielä hetki sitten vihreiden jäsenkirjan omaava ja heidän edustajanaan Espoon kaupunginvaltuustossa istunut Pekka Hätönen(joka ei edes muistanut erota luottamustehtävistään, ennenkuin asia tuli julkisuuteen) johtaa tutkintaa poliisissa, joka kohdistuu parlamenttimme kansanedeustajiin Päivi Räsäseen ja Juha Mäenpäähän. Normaalissa demokratiassa ei kyseistä henkilöä olisi edes esitetty tutkinnanjohtajaksi ilmiselvien eturistiriitojen vuoksi.

Vihervasemmisto haluaa siis luoda maastamme totalitaristisen yhteiskunnan DDR:n mallin mukaisesti. Yhteiskunnan, jota kirjailija George Orwell kuvaili 1949 julkaistussa kirjassaan Vuonna 1984. Tuossa kirjassa viranomaiset valvovat yhteiskunnan joka tasolla. Kansalaisia rangaistiin muunmuassa vääristä ajatuksista. Meidän oikeusministeriömme tulisikin nimittää kirjan mukaisesti ”Totuusministeriöksi”, koska sen nykyiseksi tehtäväksi näyttäisi muodostuvan pelkästään ajatusrikosten ja mielipiderikosten, kuten vihapuheesta rankaiseminen ja syyllisten esiin saaminen, sekä heidän valvonta. Oma ”Totuusministeriömme” kehittääkin Orwellin kirjan, esikuvansa tapaan uuskieltä, jota käyttäen on jopa mahdotonta ajatella väärin, koska kielestämme puuttuvat vihervasemmistolle ja suvakeille vahingollisten ajatusten ilmaisuun tarvittavat sanat. Nuo sanat, joita yhteisesti kutsutaan nykyään vihervasemmiston itse luomalla ja lanseeramalla termillä vihapuhe. Kyseisen kielen opetus on jo levitetty kouluihimme, lastemme keskuuteen.

Todellisia, törkeitä ja räikeitä esimerkkejä edellä mainitusta, on kansanedustajien, kuten Päivi Räsäsen, Sebastian Tynkkysen, Juha Mäenpään ja monen muun julkinen, verorahoilla rahoitettu, ”Totuusministeriömme” masinoima ajojahti ja julkinen mustamaalaus, kun henkilöt ovat julkisesti rohjenneet esittää omia mielipiteitään, jotka ovat poikenneet vihervasemmistolaisista, hyväksytyistä ”oikeista mielipiteistä”.

Erikoisena yksityiskohtana nykyisissä noitavainossa ja mielipideilmapiirissä voidaan pitää sitä, että kuten 1960-luvullakin, Kokoomuksen kansanedustaja Margit Borg-Sundman, joka kiihottui liikaa Hannu Salaman kirjoittamasta kirjasta Juhannustanssit, jolloin hän masinoi alulle Hannu Salaman noitavainon. Täysin samalla tavalla Kokoomuksen Petteri Orpo, yhdessä opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, oikeusministeri Antti Häkkänen ja sisäministeri Kai Mykkänen kiihottuivat ”vihapuhe-termistä” siinä määrin, että laittoivat alulle nykyisen, pelkästään ihmisten vääriin mielipiteisiin perustuvan noitavainon.

Kokoomus alkoikin kiireellä perustamaan omia, kokoomusjohtoisia some-ryhmiä ynnämuita ryhmittymiä ilmiantamaan ja bannaamaan poikkeavia mielipiteitä ja näkemyksiä esittäviä henkilöitä.(Lähde:https://www.verkkouutiset.fi/kokoomus-haluaa-kitkea-vihapuhetta/) ja (Lähde:https://www.suomenuutiset.fi/oikeusministerio-oli-mukana-rakentamassa-jarjestelmaa-jolla-kytattiin-vaaliehdokkaiden-jokaista-someviestia/).

Historia toistaa itseään

Kokoomus siis aloitti 1960-luvulla noitavainon ja sen se teki uudelleen, nyt 2010-luvulla.

Toinen erikoinen yksityiskohta 1960-luvun noitavainossa oli se että ilman ”irtopiste-kiimaa” potenutta ”ruotsalaista” kansanedustajaa ja RKP:n oikeusministeriä J.O.Söderhjelmiä ei Hannu Salamaa olisi koskaan vainottu ja tuomittu jumalanpilkasta.

Samoin nykyinen ”totuusministeriömme”, 1960-luvun esikuvansa mukaisesti ja ”irtopisteitä” itselleen keräilevä RKP:n oikeusministeri Anna Maja Henriksson toimii nyt primus-moottorina(primus motor) tässä nykyajan noitavainossa.

Toisin sanoen molemmilla kerroilla Kokoomus on aloittanut Suomessa kansalaisten noitavainon ja molemmilla kerroilla näköjään ”ruotsalainen” vie sen niin sanotusti maaliin, ylimääräisten irtopisteiden toivossa.

Osallistu keskusteluun!


10 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Täytyy nyt reilusti tunnustaa,että olen syyllistynyt loppukesästä maalittamiseen.Pesin eräänä elokuun lopun kauniina päivänä autoni.Pesun suoritettuani huomasin,että konepellissä,ja katossa tuulilasin yläpuolella oli kiveniskemiä runsas määrä.No ei muuta kun seuraavana päivänä.Auton nokka kaupunkia kohti,ja siellä ostamaan erikois maaliliikkeestä värikoodilla alkuperäistä automaalia kynsilakkapullollinen.Sitten ajo takaisin maaseudulle,ja uudelleen auton pesu,sillä hiekkatie oli pölyynnyttänyt kulkuneuvon.Auton kuivuttua pesun jäljiltä,eikun maalittamaan kiveniskemiä konepellistä,ja katon etuosasta.Ja vaikkakin itse sanon,niin hyvä tuli.Eli olen syyllistynyt maalittamiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Nimetön auton maalaaja , hyvin maalattu !? Mutta vakavasti sanottuna Jumalan Pilkka on Vakava asia !!? Siihen en yllytä ketään , vaan päin vastoin ! Mitähän siinä juhannustansseissa oli erikoisesti sitä , Jumalan pilkkaa ?!? Vai koko kirjako ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#3

Edelliselle kommentoijalle.Olen kanssasi tuosta Jumalan pilkasta täysin samaa mieltä.Tunsin lapsuudessani tuon Salaman Hanskin.Asusteli jossain vaiheessa samalla paikkakunnalla mistä olen syntyisin.Kävi vokottelemassa yhtä koulun naisopettajaa siinä Kansakoulussa missä opinahjoa kävin.Noita muitakin Juhannustanssit kirjassa esiintyviä henkilöitä tunsin,vaikka esiintyvät kirjassa salanimillä.Onhan tuo kyseinen kirja aikas roisia luettavaa,mutta olihan tuo aikanaan melkoinen ajojahti Salamaa kohtaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
Utelias
#5

Miten ihmeessä voi pilkata jotain, mikä on ainoastaan ihmisten mielikuvituksen tuotetta??? Aika käsittämätöntä, että vielä nytkin, 2019, osa ihmisistä perustaa elämänsä sellaiseen, mistä ei ole tehty koskaan pienintäkään havaintoa! Olen usein kysynyt, että jos tuo ns. Jumala on olemassa ja luonut tämän kaiken, niin kuka tai mikä on luonut hänet? Vastausta en ole saanut, enkä luultavasti tule koskaan saamaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#8

Charlie Black.Sitä yhtä uskontoahan ei saa pilkata.Vaikka eipä siitäkään ole yhtään havaintoa tehty,että olisi se ainoa oikea.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
Hämmentynyt
#10

Minun puolestani mistä tahansa uskontoon liittyvästä voi kirjoittaa tai puhua kriittisesti. Uskonnolla on aina ollut liian suuri valta ihmisiin, kirkoilla on valtavat omaisuudet, jotka ovat suurimmalta osin ryövätty tavalla tai toisella tavallisilta ihmisiltä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tyytyväinen
#4

Kirjoitukseni ajatus on herättää ihmisiä ymmärtämään minkälaiseen totalitääriseen yhteiskuntamalliin edellinen ja nykyinen hallitus on Suomea viemässä. Ihmisten pitää herätä vastustamaan edellä mainittua kehitystä, ennenkuin on liian myöhäistä. En siis ottanut kantaan Juhannustanssit kirjan sisältöön tai sen oikeellisuuteen/vääryyteen, vaan siihen että 1960- luvulla yksittäiseen kirjailijaan kohdistettu ajojahti oli ja on edelleen väärin. Nyt jahdataan samoin keinoin muunmuassa Päivi Räsästä, hänen mielipiteensä ja raamatun siteerauksen vuoksi. Suomessa on jo alkanut vihervasemmiston harjoittama mielipidevaino, samoilla keinoilla kuin entisessä Neuvostoliitossa ja DDR:ssä, niiden alkuaikoina. Noissakaan yhteiskunnissa ei mennyt kauan vainojen aloittamisesta kun alettiin perustamaan pidätyskeskuksia, vankileirejä, suljettuja oikeudenkäyntejä ja jne. Ne kaikki tehtiin jotta voitiin kontroloida kansalaisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
Hämmentynyt
#6

Mikäli te persut pääsette valtaan, mitä toivottavasti ei tapahdu, niin silloin vasta ajojahdit käynnistyvätkin. Ei meillä mitään totalitarismia vielä ole, mutta teillähän on kova hinku poistaa ja estää kaikki eri mieltä olevat. Niin asiat kuin ihmiset, lehdistövapaus lähtisi ensimmäisenä, nytkin eri mieltä olevat uutiset ovat valeuutisia, jne. Onneksi suurin osa ihmisistä ajattelee itse, eivätkä usko pelotteluun ja tyhjiin puheisiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#7

CB, 23% nyt ja kasvaa kokoajan. Hajoa siihen yhdessä muiden kaltaistesi kanssa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kalifaatin vastustaja
Hämmentynyt
#9

”Mikäli te persut pääsette valtaan, mitä toivottavasti ei tapahdu, niin silloin vasta ajojahdit käynnistyvätkin.”

– Ajojahdit ovat käynnissä parhaillaan.

”teillähän on kova hinku poistaa ja estää kaikki eri mieltä olevat. Niin asiat kuin ihmiset”

– Eihän Ohisaloakaan mihinkään olla poistamassa vaikka
todennäköisesti suurin osa meistä persuista ja ääneistäneistä
olemmekin yhtä mieltä esim. huumeiden kriminaalisoidusta
asemasta yhteiskunnassa.

No uutisissa on välillä on ”Husuilua” mutta ”valeuutisella” on monesti poliittinen agenda.

Esim. Juhana Vartiainen: ”Perussuomalaiset on vasemmistopuolue”

”Onneksi suurin osa ihmisistä ajattelee itse, eivätkä usko pelotteluun ja tyhjiin puheisiin.”

– Tottakai täytyy itse ajatella eikä antaa pelolle valtaa ja se on
jokaisen itse päätettävissä mikä on tyhjää puhetta ja mikä ei.
Demokratiassa kaikille mielipiteille on sijaa ja vaaleissa näitä
tyhjänpuhujia/puhumattomia voi käydä äänestämässä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000