Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Stadin tulevaisuus -musiikkivideo

Helsingin opettajien ammattiyhdistys eli HOAY on tehnyt erinomaisen musiikkivideon nykykoulusta. Video kertoo nykykoulun tilasta hyvin kouriintuntuvasti. Koulun asiantuntijoita eli opettajia kannattaa kuunnella. 

HOAY – Stadin tulevaisuus

Videon ja musiikin tuotanto: Antti Vuori | www.anttivuori.com Miksaus ja masterointi: Henrik Sirelä | Loiste Productions Värimäärittely: Sarrah Wilkman | Grade One

Rooleissa: Mareena Soininen, Leo Kröhan, Solja Sulkunen, Tuomo Laakso, Johanna Rauhala, Valtteri Koskela & helsinkiläisiä koululaisia Koreografi: Titta Tunkkari Kuvausavustaja: Kirsi Ihalainen

Tuottaja: Hannaleena Maarianvaara | HOAY

hoay.fi helvary.fi

Video on muuten erinomainen, mutta kannattaa pikkuhiljaa lopettaa mantranomaiset hokemat kuten ”inkluusio on periaatteessa hyvä, mutta…läp läp lää”.

Inkluusio (= erityisoppilaat siirrettiin normiluokkiin) näyttää olevan lähes joka suhteessa susi, mikä oli tiedossa jo ennen kuin inkluusioon siirryttiin.

Muuten musiikkivideo on täydellinen.

https://kaiarilundell.blogspot.com/2019/10/hoay-stadin-tulevaisuus.html

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Katsoin videon ilman ääntä: noin katsottuna kuva aika iloisista toimijoista, luokkakin saatu toimimaan hyvin yhdessä.

Vois olla hyvä olla tekstitys tai ainakin tärkeimmät lauseet tekstitettyinä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Stadin tulevaisuus on synkkä kun kaupunkia hallitsee Homo ja Huume ja matu (Raiskaus/ Terroristi myönteinen) puolue Vihreät ja sitä nuolevat Vasemmistoliittolaiset ja Sdp ja sitten vielä Eu-Trollaus puolue Kok on hylännyt kaikki moraali käsitykset Eu:Ta nuoellessaan ja näin ummoistavat silmänsä ja taipuvat kaikkeen järjettömyyteen mitä kaupungissa tapahtuu.

Lapsia homotetaan kaikin konstein mm. kouluihin palkataan Homo Propakandan puhujia puhumaan paskaa niin että perseet heiluu ja suut tekee suihin otto liikettä pikkulasten edessä .
Lasten konsertteihin otetaan esiintyjiksi (Esikuviksi) tunnettuja Huumehörhöjä esiintymään lapsille !!!!
Terroristi ja raiskaus kulttuurin ihannointia edistetään ja pakkosyötetään lapsille

On päivän selvää mitä tämä lasten pään sekoitus järjettömyys tulee aiheuttamaan !!! tulokset näemme vuosikymmenten kuluttua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Sitten on vuosikymmenen kuluttua turha itkeä kun on jo paskat housuissa !
Kun Vihreiden johtama aivopesu on tuottanut tulosta….. on helppo ennustaa että Huumeisiin ja sen lieveilmiöihin kuolee nuoria kiihtyvällä tahdilla ,on helppo ennustaa että nuorista ei ole työelämään sekoitetun pään takia, on helppo enneustaa että Suomalaisia nuoria naisia on aivopesty ja alistettu hellan ja nyrkin (koraanin) väliin päät huputettuna työelämän ulkopuolelle
jne…

Tämä on väistämätön seuraus Viher-Kommunistien ääliö politiikalle.

Tätä ei tarvitse edes ennustaa ,vaan tämän voi todeta tilastoista maista joissa tätä perse silmä politiikkaa on harjoitettu pidempään kuin Suomessa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000