Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Kuka suojelee lapsiamme?

Kuka suojelee lapsiamme? Viranomaisemme eivät siihen kykene, eikä heillä ole edes halua puuttua tilanteeseen. He ovat ainoastaan huolissaan omasta imagostaan, sekä Keskusta- ja Kokoomuspuolueen maahantuomien rikollisten oikeuksista.

Lähes päivittäin saamme lukea lehdistä, kuinka lapsiamme ja naisiamme on joukkoraiskattu ja käytetty törkeästi seksuaalisesti hyväksi. Oikeuslaitoksemme antamat tuomiot ovat isku vasten kansalaisten kasvoja ja muistuttavat lähinnä uhrin pilkkaamista. Tuohon uhrien pilkkaamisen ja heidän vähättelyynsä on nyt myös liittynyt hallituspuolueet ja sen ministerit, sisäministeri Kai Mykkäsen johdolla. Erityisen näkyvästi ja kuuluvasti niin kutsuttujen ”turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten” tekemien seksuaalirikosten uhrien mitätöintiin on osallistunut myös korkein poliisijohtomme, nimittämällä joukkoraiskausta ainoastaan ”sarjaksi erillisiä yksittäistapahtumia”, kuten poliisin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Järvelin teki aikaisemmin tänä vuonna tapahtuneen Seinäjoen joukkoraiskauksen yhteydessä. Tuolloin Järvelin sanoi seuraavaa ” että vaikka epäiltyjä on monta, hän ei välttämättä käyttäisi teosta sanaa joukkoraiskaus” (Iltalehti 30.07.2018 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201807302201104935).

Voisiko enään pahemmin mitätöidä uhrin kokemuksia ja kärsimyksiä?

Koska suomalaisen rikostutkintaa johtavan poliisinkin asennevamma on edelläkuvatun tasoa, ei tarvitse ihmetellä sitä miksi raiskaajien saamat tuomiot Suomessa ovat, mitä ovat eli käytännössä yhtä tyhjän kanssa.

Ulkomaalaisten rikollisten aiheuttamien suomalaisten uhrien kärsimysten mitätöinti oli aikaisemmin vihervasemmistomme etuoikeus, jota he myös harjoittavat erityisen kuuluvasti ja näkyvästi yhteiskunnassamme. Tuota uhrien kärsimysten mitätöintiä ja vähettelyä harjoittaa varsin ansiokkaasti myös kansallinen yleisradioyhtiömme(YLE) ja siitä hyvänä esimerkkinä käy 3.12.2018 klo 21.05 TV1 esitetty A-Studio niminen ajankohtaisohjelma. Ei pidä myöskään unohtaa valtakuntamme muuta vihervasemmistolaisten toimittajien mädättämää agendamediaa, kuten Helsinginsanomat, Turunsanomat, Iltalehti ja Iltasanomat jne. Tästäkin käy hyvänä esimerkkinä Turun terrori-isku, joka muuttui yllättäen joukkopuukotukseksi ja ulkomaalaisten sankariteoiksi muunmuassa Turunsanomien vihervasemmistolaisten toimittajien toimesta. Tosin myöhemmin nuo ulkomaalaiset sankaritkin osoittautuivat tavallisiksi valehteleviksi rikollisiksi, mutta sehän ei meidän agendamediaamme kiinnostanut ollenkaan.

Lainaten kuuluisan kirjailijan Émile Zolan vuonna 1898 julkaiseman avoimen kirjeen sanoja

J´ACCUSE, MINÄ SYYTÄN!

J´accuse, Minä syytän SPR:ää, evankelisluterilaista kirkkoa ja diakonissalaitosta pedofiiliraiskaajien kouluttamisesta suomalaiseen yhteiskuntaan ja suomalaisten lasten, sekä naisten törkeästä turvallisuuden ja koskemattomuuden vaarantamisesta.

Sekä SPR ja Diakonissalaitos järjestävät muunmuassa Oulussa niinsanotuille ”turvapaikanhakijoille” koulutusta ja tutustumiskäyntejä lastentarhoihin ja kouluihin(Oulun Diakonissalaitoksen säätiön ESIKOTOUS-hanke, https://www.eura2014.fi/rrtiepa/projekti.php?projektikoodi=S20711 ) ja (https://www.kansalainen.fi/oulussa-turvapaikanhakijoiden-paivakotivierailu-kuohuttaa/). Noissa koulutuksissa ”turvapaikanhakijoita” on viety kouluihimme ja lastentarhoihimme halailemaan ja koskettelemaan lapsiamme kotoutumisen, suvaitsevaisuuden ja rasismin vastaisen työn nimissä tai kuten SPR itse ”leikkisästi” ilmoittaa ”Vierailemme kouluissa pitämässä oppitunteja tai vetämässä erilaisia pelejä – tule oppimaan pelisäännöt!”(https://rednet.punainenristi.fi/node/6198). ”Turvapaikanhakijoille” järjestetään siis SPR:n avustuksella ”luokkaretkiä” kouluihimme ja lastentarhoihimme, jossa aikuiset miehet, ”turvapaikanhakijat” ovat päässeet fyysiseen kontaktiin alaikäisten lastemme kanssa, ilman vanhempiensa valvontaa, ainoastaan vihervasemmistolaisten suvakkien ja ”turvapaikkatätien” läsnäollessa ja heidän tyrkyttäessä viattomia lapsiamme ikuisten miesten käsiin, kuin lähi-idän orjamarkkinoilla konsanaan. SPR ja Diakonissalaitos siis kouluttaa mahdollisia pedofiilejä valitsemaan ja lähestymään uhriansa, ilman riskiä kiinnijäämisestä ja samanaikaisesti lapsia aivopestään, niin, että heidän luonnollinen ja kotona opittu varovaisuus perheen ulkopuolisia henkilöitä kohtaan katoaa kokonaan.

Kuinkakohan moni noista SPR:n ja Diakonissalaitoksen ”kouluttamista” henkilöistä on ”koulutuksensa” jälkeen syylistynyt seksuaalirikoksiin?

Kenen etua se ajaa, että, mahdolliset pedofiilit viedään niinsanotusti ”karkkikauppaan”, ei ainakaan lasten etua ja heidän oikeuttaan turvalliseen ympäristöön ja lapsuuteen.

Myös muualla suomessa, kuten Mikkelissä on aikuisia ”turvapaikanhakijoita” päästetty lastentarhoihin ja kouluihin työskentelemään, ilman, että heille on tehty minkäänlaista taustantarkistusta, joka vaaditaan suomalaisilta lasten kanssa työskenteleviltä. (https://yle.fi/uutiset/3-8640570) ja samaa toimintaa oli myös Helsingissä taannoin, jossa pääkaupungimme peruskoulujemme vihervasemmistolaiset opettajat, joukolla taluttivat jonossa pikkulapsia ”halattavaksi” laittomasti maassa oleskelevien, siis suomen lain mukaan rikollisten telttaleirille, Helsingin rautatieasemalle. Paikalla päivystäneet poliisitkaan eivät puuttuneet asiaan, millään tavalla.

Minä vaadin

Minä vaadin, että seksuaalirikoksiin syyllistyneiden ”turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten” taustat tutkitaan ja selvitetään, niin tarkkaan, että selviää ovatko he ennen tekemäänsä seksuaalirikosta osallistuneet SPR:n, Diakonissalaitoksen tai jonkin muun tahon järjestämään ”pedofiilikoulutukseen” lastentarhoissamme ja kouluissamme. Mikäli seksuaalirikollinen on osallistunut edellä kuvatun kaltaiseen ”koulutukseen” tulee syyttäjän nostaa virallinen syyte ja vaatia koulutuksen järjestäjille ankarinta, lain sallimaan ja mahdollista tuomiota rikokseen yllyttämisestä ja rikoksen suosimisesta, sekä lasten törkeästä turvallisuuden ja henkilökohtaisen koskemattomuuden vaarantamisesta.

Nuo henkilöt, jotka ovat järjestäneet näitä ”tutustumismatkoja ja koulutuksia” lastemme päiväkoteihin ja kouluihin ovat siis itse, yhtä syyllisiä jälkeenpäin tapahtuneisiin raiskauksiin ja muihin seksuaalirikoksiin kuin varsinaiset tekijätkin.

Lastensuojeluviranomaisten olisikin otettava kiireellisesti huostaansa edellä kuvatun ”koulutuksen” järjestäjien omat lapset, koska kyseiset henkilöt ovat selkeästi toiminnallaan osoittaneet, etteivät he selvästikään kykene tarjoamaan lapsilleen turvallista kasvuympäristöä ja lapsuutta.

Kysynkin kuinka monta kymmentä, sataa tai tuhatta nuorta elämää saa vihervasemmistolaiset suvakkimme toiminnallaan tuhota, ennekuin siihen puututaan yhteiskunnan tai sen jäsenten toimesta riittävällä ankaruudella?

Kauanko saavat siis yhteiskuntamme pahimmat vihollisiset eli henkisesti tasapainottomat henkilöt, sekä muut matuintoilijat, jotka kuuluvat esimerkiksi niinkutsuttuun Rasmus-ryhmään(rasmus-valtakunnallinen rasismin ja muukalaispelon vastainen verkosto), Refugees Welcome-ryhmään, SPR:ään, Diakonissalaitokseen ja evankelisluterilaiseen kirkoomme jne.jatkaa yhteisömme ja yhteiskuntamme tuhoamista sisältäpäin ilman mitään seurauksia.

Kauanko tuo syöpä saa kasvaa, ennekuin se leikataan pois?

Kuinka paljon ja kuinka kauan me muut yhteiskunnan jäsenet aiomme sietää nykyistä tilannetta?

Me maksamme veroillamme tämän marginaaliryhmän leikkimiset ja lastemme turvallisuuden vaarantamiset, kuinka kauan me siis vielä siedämme tuon marginaaliryhmän tekemisiä?

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Ei kukaan suojele Suomessa suomalaisia lapsia. Eikä suomalaisia naisia. Eikä suomalaisia ihmisiä ylipäätänsäkään.

Matuja suojellaan. Varsinkin matu-miehiä suojellaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Rajoille kunnon tarkastukset
#2

Vähätteleekö Presidentti, sisäministeri ja hallitus sekä eduskunta maassamme ulkomaalaistaustaisten tekemiä Suomalaisiin lapsiin ja naisiin kohdistuvia joukkoraiskauksia, murhia, tappoja, ryöstöjä, pahoinpitelyjä, varkauksia jne???

Olen koonnut Aamulehden ja Hesari uutisista vuoden 2016 mamurikollisuus jutut. Niitä on aika nippu. On polttomurhia, ryöstömurhia, kunniamurhia, murhia, tappoja, lasten ja naisten raiskauksia yksin ja joukoittain, joukkotappeluja, petoksia TERRORI-ISKU jne
Onko poliittiset päättäjämme pöyristyneet, kauhistuneet tai tulleet vihaisiksi? Onko näistä kauheuksista puhuttu hallituksessa ja eduskunnassa pöyristyen?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000