Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Koronavirus paljastaa Suomen viranomaisten mädännäisyyden

22 kommenttia

THL:n eli Terveyden ja hyvinvointilaitoksen viestintä on samaa tasoa kuin on poliisin viestintä lasten raiskaamisiin ja muihin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten kohdalla. Valehdellaan kokoajan ja juttu muuttuu sitä mukaan kun jäädään edellisestä valheesta kiinni, sekä yritetään salata ja peitellä tapahtumia ja faktoja. Onko THL:n ”asiantuntijat”(lue paskanpuhujat) koulutettu samassa paikassa kuin poliisin vastaavat vihervasemmistolaisen taustan omaavat selkärangatomat hyönteiset?

– Infektioiden torjuntayksikön ylilääkäri Markku Broas Lapin sairaanhoitopiiristä sanoo ensin seuraavaa:

”Broas kertoo, ettei hänellä ole vielä tarkempaa tietoa missä majoitusyrityksessä nainen on ollut ennen sairaalaan tuomista.”???

– Kuitenkin heti seuraavassa kappaleessa hän toteaa:

”Tätä ennen hän on ollut koko ajan majapaikassaan, Broas kertoi THL:n pitämässä tiedotustilaisuudessa keskiviikkoiltana.”???

Mistä Broas tietää onko viruksen kantaja ollut kokoajan majapaikassaan jos hän ei kerran tiedä missä viruksenkantaja on majoittautunut?

Selvittikö Broas ja THL asian kristallipallosta vai Tarotkorteista tai soitti Helsinginsanomien selvännäkijälle, jota YLE:kin käyttää säännöllisesti lähteenä tarinoilleen?

Yrittäkää nyt päättää tiedättekö viruksen kantajan liikkeet vai ette!

(Lähde: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b8592e62-25da-425c-b6c6-a77b1f3ac4b2?fbclid=IwAR21P843RWwpdu5wavTWIndjU6K19yEUvjv9p1z3fxVyygUEJBZlNJHROFQ )

Vuorokauden sisällä altistuneiden lukumäärä on kasvanut peräti 62,5%

– Ensin kukaan ei ollut altistunut virukselle. Seuraavaksi altistuneita oli 12kpl, eilen 15kpl korkeintaan ja nyt ainakin viimeisin tieto tätä kirjoittaessa on 24kpl eli vuorokauden sisällä altistuneiden lukumäärä on kasvanut peräti 62,5%.(Lähde: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006389273.html )

Korona viruksen alkuperäinen kantaja, Kiinalainen naisturisti on saapunut lentokoneella Suomeen, Helsinki-Vantaan lentokentälle. Siellä hän vaihtoi toiseen lentokoneeseen joka lensi Suomen Lappiin. Kiinalaisten ja muiden ulkomaalisten lähteiden mukaan Koronavirus tarttuu ihmisestä ihmiseen ilman välityksellä jo taudin itämisvaiheessa. Kiinalaisella naisella ei siis ole ollut todennäköisesti mitään oireita, kun hän on jo levittänyt virusta ympäristöönsä ja siten tartuttanut läheisyydessään olevia muita ihmisiä. 

THL ja sen ”asiantuntijat” puhuvat siis täyttä paskaa ja valehtelevat kokoajan tilanteen vakavuudesta ja altistuneiden määrästä Suomalaisille. Kiinalainen turisti ei ollut kummassakaan lenkoneessa yksin, ainoana matkustajana, koska silloin lento olisi peruttu, vajaa täytön vuoksi. Lentokone on varminpaikka levittää virusta tai tartuntatautia. Lentokoneiden ilmastointi on kokoajan päällä ja se levittää tehokkaasti virusta muihin matkustajiin, koska lentokoneen ilmastointi on suljetun kierron järjestelmä siitä syystä että lentokoneen matkustamo ja ohjaamo on ylipaineistettu.

Toisin sanoen virukselle altistuneita on varmasti satoja, jotka ovat omalta osaltaan jo ehtineet levittää Korona virusta.

Tietenkin on selvää etteivät kaikki altistuneet ole sairastuneita, koska tämänhetkisen tiedon mukaan viruksen tarttuvuus ei ole täydet 100%. Kuitenkin kaikki samassa suljetussa tilassa Kiinalaisen turistin kanssa olleet ovat altistuneet korona viruksen aiheuttamalle sairaudelle, se on fakta. Kaikki muut väitteet ovat silkkaa paskapuhetta, eivät mitään muuta.

Tulee kummasti mieleen säteilyturvakeskuksen ja THL:n tiedotuskäytäntö Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuden yhteydessä jolloin Suomalaisille selitettiin että ”säteilysaastepilvi” hyppäsi Suomen yli Ruotsiin ja Norjaan eikä, Suomeen satanut ollenkaan laskeumaa. Tuolloikin samainen THL valehteli ensin kansalle, ettei mitään vaaraa mukamas ole.

”Merkittävin elintarvikkeissa esiintyvä, laskeumasta peräisin oleva radioaktiivinen aine on cesium – 137 .Vuonna 2007 julkaistun tutkimuksen mukaan kaloissa ja sienissä EU:n pitoisuussuositukset ylittyivät edelleen.” (Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/T%C5%A1ernobylin_ydinvoimalaonnettomuus )

Luokatonta tiedottamista!!!

Osallistu keskusteluun!


22 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Pirkanmaa oli yksi suurimmista laskeuma-alueista vuonna 1986:si.Olen ollut nuorempana kova kalastaja,etenkin pilkkijä.Ja myös kaikki saamani kalat olen perannut,ja syönyt.Minulla todettiin aikanaan Kilpirauhas syöpä,ja kun lääkärit saivat kuulla,että olen kova kalastaja.Totesivat,että olet yksi Ukrainassa tapahtuneen Ydinvoimala onnettomuuden sijaiskärsijä.Kilpirauhaseni poistettiin kokonaan molemmat lohkot.Nyt olen syönyt jo pitkään thyroxini tapletteja,korvaavaan hoitoon.Ja joudun syömään lopun elämäni,ja käymään säännöllisesti kontrolleissa.Enkä ole ainoa.tuosta Ydinonnettomuudesta kärsivä.Minulla on käynyt hyvä tuuri,että olen vielä elossa.Moni on kuollut,tuon onnettomuuden aiheuttamaan Kilpirauhas,ym Syöpään myös Suomessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihainen
#2

Ikävä kuulla mitä sinulle kävi. THL edelleenkin väittää ettei Tsrenobylin onnettomuuden takia Suomessa ole lisääntynyt syöpätapaukset, mikä on silkkaa paskapuhetta. Alunperinhän onnettomuuden aikaan julkisuudessa ja vasta sen jälkeen kun suomen viranomaisten toiminnasta oli noussut häly ulkomailla alkoi suomalaisillekin tippua tiedonmurusia. Alussahan ei puhuttu Pirkanmaasta yhtään mitään vaan ainoastaan kahdesta itärajalla sijaisevasta järvestä joista pyydettyjen petokalojen syöntiä tuli välttää tai syödä korkeintaan 1kg viikossa. Ruotsi ja Norjahan alkoi hätäteurastaa poroja ja noissa maissa ruhot poltettiin tai haudattiin maahan. Suomessa aloitettiin teurastukset huomattavasti myöhemmin ja nuo ruhot syötettiin ihmisille valtion laitoksissa. Itse olin tuolloin intistissä ja meillä alkoi olemaan joka ruokailulla poroa samaan aikaan kun teurastukset alkoi. Suomessa ei laskeuman takia esiintynyt syöpää, vaikka laskeuma kulki (jälkeenpäin julkaistujen karttojen mukaan suoraan …jatkuu..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihainen
#3

…Jatkuu… )Suomen alueen yli. Ranskassa ja Englannissa syöpätapaukset lisääntyivät, mutta ei Suomessa, THL:n mukaan. ”Säteilyturvakeskuksen, Syöpärekisterin ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen laajan seurantatutkimuksen mukaan Tšernobyl-laskeuma ei lisännyt syöpäsairauksien määrää Suomessa. Tšernobylin onnettomuus ei ole myöskään todennäköisesti suurentanut lasten tai nuorten kilpirauhassyövän riskiä Suomessa.” (Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/T%C5%A1ernobylin_ydinvoimalaonnettomuus)
Uskokoon ken haluaa….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#5

Samana päivänä,kun minulta poistettiin Kilpirauhasen molemman puoleiset lohkot TAYS:issa.Syöpäkasvain oli vasemmassa lohkossa.Oli siellä leikattavana kovin pelokas nuori Tyttö samasta syystä,kuin minäkin.Yksi Sukulais Mies opiskeli juuri samaanaikaan Orivesi Opistossa,kun Ukrainassa tapahtui tämä Ydinvoimala onnettomuus.Opiskelijat jotka olivat tulleet kauempaa Suomesta,majoittuivat opiskelija-asunnoissa Orivedellä.Ja viljelivät heille tarkoitetussa puutarhassa juureksia,ja salaattia.Näistä opiskelijoista useimpia sairastui jälkeenpäin Kilpirauhas syöpään.Ja muistaakseni tämä sukulaismies kertoi jälkeenpäin,että yksi ainakin kuoli tuohon sairauteen.Asia oli jälkeenpäin tullut luokkakokouksessa esiin.Eli jos joku Sairaanhoidon korkeampitaho väittää,että syöpätapaukset eivät lisääntyneet Suomessa.Niin puhuu muunneltua totuutta!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Vedä henkeä ja lue THL tiedote asiasta, niin ei tarvitse olla lehtitietojen varassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Manner-Kiinassa todettuja tartuntoja on nyt ainakin 9 350 ja kuolleita 213. Torstai iltana virukseen kuolleita oli Kiinassa 170. Eli kuolleita tuli reilu 40 lisää vajaassa 12h. Joten hengittele ensin itse, ennenkuin rupeat avautumaan julkisesti. (Lähde: WHO /https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006390331.html)
– Saksan terveysviranomaiset tiedottivat, että maassa on vahvistettu uusi koronavirustartunta. Maassa on nyt yhteensä viisi tartuntaa.
– Myöhään torstaina Italian pääministeri Giuseppe Conte kertoi, että maassa on vahvistettu kaksi koronavirustartuntaa. Italiasta tuli näin 20. maa, jossa virustartunta on vahvistettu.
Korona-virus tartunnoissa kuolleisuus näyttäisi olevan aika kohtalaista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ihmetteliä
#7

Miksi esim tota ydinvoimman yhteyttä syöpiin ei tutkita ja jos se olis niin puhdasta enerkiaa mitä annetaan ymmärtää niin miksi ei metallit mitä käytetään ydinvoimmaloissa kelpaa kierrätykseen kertoisikohan siitä et se ei ole puhdas enerkia muoto ja paljonko nykyiset voimmalat aiheuttaa päästöjä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Suomi voisi harkita uutta vientituotetta: ravintoneuvonta. Ihan kaikkea ei ihmisen pidä syödä – Kiinassakaan – mikä liikkuu eli ne myrkkykäärmeet ja sen sellaiset voisi jättää pois ruokavaliosta niin ei syntyisi niin herkästi näitä zoonooseja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#10

Noista zoonooseista viruksista: yksi tutkija ehti eilen mainita radiossa lepakot, yhdessä uutislähetyksessä. Sen jälkeen en kuullut eilen lepakoista sanaakaan missään.

Tämä oli kiinnostavaa, koska lepakot, jotka ovat rakentamisen tieltä joutuneet muuttamaan alueille, joilla asutaan, voivat olla erilaisten virusten levittäjiä. Tässä tapauksessa oli kyse hendra-viruksesta:

https://www.who.int/health-topics/hendra-virus-disease#tab=tab_1

Hiukan ihmetytti, että juuri Wuhanista oli ihminen lentänyt Lappiin. Näinköhän kohta Kiinassa keksitään pikapikaa rokote tähän koronavirukseen, ja sitten kaupoille! (Zori, näin kyyninen olen. Lähes kaikki jenkkien lääkkeetkin valmistetaan nykyisin Kiinassa. Kiina on lääketeollisuusmahti kaiken muun ohella.)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#12

Virus oli tarttunut lepakosta hevoseen ja hevosesta ihmiseen. Hevoset olivat olleet varjossa sellaisen puun alla, jossa lepakot olivat nukkumassa (ja kakkimassa).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#14

Kyllähän virusten siirtyminen lajista toiseen vaatii aina jonkin asteisia mutaatioita RNA:ssa ja siten useampia virussukupolvia, ennekuin virus pystyy ”loikkaamaan” esimerkiksi eläimestä ihmiseen. Muistaaksen AIDS kohdalla asiaa on selvitelty tarkemmin ja kuitenkin AIDS on lähtöisin apinasta, jonka DNA on meitä paljon lähempänä kuin tämän tapauksen yhteydessä mainittu käärme tai tuo lepakko.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

En ole mikään ässä virologiassa, mutta ymmärsin näiden lepakoiden kohdalla, että ne olivat saattaneet kantaa virusta vuosikymmeniä, mutta kun eivät olleet kohdanneet sen paremmin eläimiä kuin ihmisiäkään keskellä omia pöheikköjään, ei mitään tartuntoja oltu todettu.

Tälläkin hetkellä Suomessa olevat lepakot voivat kantaa rabiesta (joka tarttuu ihmiseen), mutta kun lepakot pysyttelevät omissa oloissaan ja nukkuvat päiväsaikaan, niin kohtaamisia ihmisten kanssa on vähemmän. Mitä nyt jotkut eräjormat heiluvat detektorin kanssa puskissa öisin ääniä kuuntelemassa… 🙂

Kuolinsyynä Suomessakin voi olla, ja on myös ollut, lepakon purema.

Tossa vielä toinen linkki siitä Hendra-viruksesta:

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/controlguideline/Pages/hendra-case-summary.aspx

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#17

Jes, unohdin kirjautua tohon edelliseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Fiilispohjalta
Utelias
#9

Ydinvoimaloiden päästöt -86, onkohan kukaan tutkinut paremmin josko päästöjä olisi reilummin päästelty ns. Ukrainan piikkiin. Silloinhan oli pitkä piikki auki laajalla alueella. Vaikka eihän se niin mene että lupia kysellään, päästöjä päästetään kun mittarit niin näyttävät, näin uskoisin oikeasti tilanteen olevan, globaalisti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#11

Tosta en tiedä, mutta sen muistan, kun virolainen työkaveri kertoi, että heille Viroon tuotiin maitoa, oliko Valko-Venäjältä, joka oli ottanut hittiä Tsernobylin aikana eikä siten kelvannut paikallisille. Virolaiset eivät tuolloin tienneet saavansa säteilytettyä maitoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#15

Tuli itsekin syötyä silloin poronlihaa kyllästymiseen asti, kun olin intissä tuolloin. Monen viikon jälkeen kun saatiin tavallista hernekeittoa niin oltiin koko joukko ihmeissään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Muut lentoyhtiöt ovat lakkauttaneet lentonsa Kiinaan korona viruksen vuoksi. Finnair ei, koska ei koske Suomea tämäkään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#18

Suomihan on täysin erillinen planeetta, josta on valovuosia matkaa esimerkiksi tuonne Ruotsin Malmöön. Lisäksi Suomi-planeetan ympärillä on sellainen lasermuuri, joka suojaa meitä aivan kaikelta, vaikka miten tyhmäiltäisiin 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Onko Malmössä koronavirusta?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#20

Ei, vaan siellä on toi väkivaltavirus. Mutta huoli pois, lasermuuri pitää!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

Johanna! Olet aivan oikeassa.Meillä on Vihervasemmiston mielestä oma ilmastokin,jonka pystymme pelastamaan?!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

THL:n rooli on todella outo. Lopullisesti luotto koko lafkaan meni sikainfluenssa-episodin ja sitä seuranneen rokote-farssin myötä. Laitoksen ammattitaidottomuus loistaa kauas tai sitten noudattavat jotain ulkoa tulevaa ohjeistusta ja hokevat sitä mantraa, mitä on käsketty.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000