Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Vaalit - pitäkää nyt kaikki siemenet kävyssä

Kunnallisvaaleista tehdään nyt asemien, ei terveyden suojaamispolitiikkaa. Tämä oli ihan odotettavissa. Näin ei saa toimia, eli vaaleja ei saa siirtää. Oikeuskansleri on vaaliarpajaistensa suhteen myöhässä. Demokratia tulee saamaan pahan kolauksen tälläkin kohtaa, jos vaalit siirretään. Puolueet ja yksittäiset ehdokkaat ovat jo käyttäneet merkittävästi resursseja vaaleihin valmistautumiseen.

Kun oikeuskanslerin toimisto luo epävarmuuden tilan vaalien ajankohdasta, he itse toimivat vaalien pääperiaatteita vastaan ja ovat haitaksi enemmän kuin korona itsessään. Maailmalla on viety paljon holtittomammissa olosuhteissa vaaleja läpi, pressan vaalit USA ja Portugali esim.. Siirto ei ole tulevaisuuden epävarmuudenkaan vuoksi järkevää. Kaupat ja liikkeet ovat edelleen auki jne. Ne ovat auki, koska yhteiskunta edellyttää sitä. Eikö epädemokraattisemmaksi käyvä yhteiskunta edellytä enää vaaleja? Ulkomaalaisia on luvattu ottaa töihin ja keskusta etunojassa antoi Lintilän suulla lupauksen.

Vaalit ovat toteutettavissa turvallisesti, kun nyt ampuu sen lähtökäskyn ja antaa ohjeet! Kuntakin lähetti vaalilautakunnan jäsenille jo ohjeet ja Kuntavaali 2021 ohjekirjan. Sain postin tänään. Suomalainen menee vaaleihin vahvalla maski- ja käsipesusuosituksella ja piste. Nyt uhkaa mennä asiat pahasti ylösalaisin ja latvasta tyveen koko homma. Pitäkää nyt kaikki siemenet kävyssä ja sitoutukaa vaaleihin!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

On selvää, että perussuomalaisten vastustajat pyrkivät nyt herättämään keskustelua kaikenlaisista aiheista, jotka vievät kansalaisten ajatukset pois itse aiheesta eli Suomelle vahingollisesta hallitus politiikasta (elvytyspaketti, turve, polttoaine).

Tämä tarkoituksellisen kohun herättäminen, uusimpana kärkeä vaalijärjestelyt, kuuluu samaan sarjaan. Mitä tahansa, että elvytyspaketista, turpeesta ja polttoaineen hinnankorotuksesta ei keskusteltaisi ennen vaaleja.

Naurettavimpana esimerkkinä mainostilan osto Time-lehden kannesta (rahalla saa).

Onhan selvää, että jos voidaan mennä töihin, kouluun ja kauppaan, voidaan mennä myös äänestämään.

Demla nykii naruja, ja saa vanhat pellensä lausumaan haluamiaan vuorosanoja tässä näytelmässä.

Mutta tähän näytelmään ei kannata mennä mukaan. ”Kun provosoidaan, ei kannata provosoitua.” Ei kannata antaa julkisuutta.vihervasemmiston tarkoitushakuisille, provosoiville ulostuloille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#2

Niinkuin lähestulkoon kaikki tiedämme.Niin Perussuomalaiset tekivät välikysymyksen tästä EU:n”koronaelvytyspaketista”.Tuohon välikysymykseen osallistuivat Kristillisdemokraatit ja Liike Nyt.Välikysymyskeskustelu käytiin Eduskunnassa Tiistaina 16.02.21.Tänään Keskiviikkona 17.02.21 änestettiin Hallituksen luottamuksesta.Mutta tuota ennen äänestettiin Perussuomalaisten ja Kokoomuksen jättämistä välikysymyksistä keskenään,että kumpi oli parempi.Ja lopputulos yllätys yllätys!Kokoomuksen jättämä välikysymys voitti!Ja tuon kokoomuksen välikysymyksen pohjalta,äänestettiin Hallituksen luottamuksesta.Ja luottamushan tuli Hallitukselle parinkymmenen äänen turvin,koska Kokoomus on EU myönteinen puolue.Näin toimii”demokratia”oikeusvaltiossa”nimeltä Suomi armonvuonna 2021.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000