Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Kiskot, Onnea!

1 kommenttia

Suomalainen poika on kuin resiina ilman kiskoja, ellei äitiä olisi. Suomalainen mies ilman naista…no se on kuin juna ilman kiskoja. Onnea Sunnuntaihin, Äidit! Nostan Lipun tappiin.

Lippu nousi Äideille. Lipun noustessa kuului vain kevätlintujen heläjävä ääniä ja rastaiden räkätys. Kyyhkypari vilahti tangon vierestä vaappuen ja toisiaan takaa leikkisästi ajaen. Lippu nousi kohoavan auringon saattelemana ylös. Ollaan aivan Urjalan keskustassa ja kuulen kuinka kaksi palokärkeä, keskustelevat keskenään, lyövät kilpaa otsaansa kuivaseen. Toinen viestii lännen suunnalla ja toinen pururadan maastosta idästä. Palokärki – minun mieleinen lintu.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Toi ei oo kuraa ja kärkiki kuivana. #onneeäidille

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000